.Hakan.1 kullanıcısının son içeriği

1. .Hakan.1

Yardım Mi 5s operatör sıkıntısı

Pekala teşekkür ederim MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. .Hakan.1

Ayarladım onu peki lte öncelikli den farkı ne oluyor daha mı yavaş MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. .Hakan.1

Merhaba mi 5s cihazından mobil veride oyun oynarken (clash of clans v.s.) birden bire internet gidiyor ve bakıyorum ki telefon çekmiyor operatör yok oluyor bir kaç dk sonra yeniden geliyor bu durumu birkaç kere yaşadım birinde oyunda bile değildim normal elimde dururken operatör gitti ve 5 dk...
  4. .Hakan.1

Yardım Duvar kağıdı değişip duruyor...

Kilit ekranında MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. .Hakan.1

Yardım Duvar kağıdı değişip duruyor...

Merhaba mi 5s kullanıyorum ve seçtiğim duvar kağıdı bir süre sonra kendiliğinden değişiyor çok sinir bozucu olmaya başladı yardım ederseniz sevinirim teşekkürler. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. .Hakan.1

Yardım MIUI Güncelleme

Global den farkı ne ne faydası var ne zararı var ve nasıl gecikiyor? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. .Hakan.1

Yardım MIUI Güncelleme

Teşekkür ederim amet42 :) MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. .Hakan.1

Yardım MIUI Güncelleme

Eu Rom hakkında bilgi verebilir misiniz? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. .Hakan.1

Yardım MIUI Güncelleme

8.2 muhabbeti var ya kafam karıştı MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. .Hakan.1

Yardım MIUI Güncelleme

Merhaba ben xiaomi mi 5s kullanıyorum (4/32) rom Çin romuydu ben forumda yazanlardan yararlanarak global yaptım unlock işlemiyle şu an 8.0.3.0 herkeste bu mu var yeni güncellemeler geldimi kontrol ediyorum guncelleyici kısmından güncelleme gözükmüyor cevap verirseniz sevinirim hayırlı akşamlar...
  11. .Hakan.1

Yardım Bildirim panelinde güvenlik şeridi yardim lütfen

Anladım teşekkür ederim hocam MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. .Hakan.1

Teşekkür ediyorum hocam [emoji5]️ MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. .Hakan.1

Ses kısma +power tuşu oldu fakat benim ek ayarlar kısmında ekran görüntüsü seçeneği yok hocam MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. .Hakan.1

Çok teşekkür ederim düzeldi bişey daha soracağım ekran görüntüsü almanın başka yolu varmı yani sadece bildirim panelinde ki simgeden mi alabiliyoruz? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. .Hakan.1

Bildirim panelinde telefonun kendi güvenlik uygulamasınin bildirimi sürekli açık durumda önceden yoktu yeni geldi ne yapmalıyım? Ekran görüntüsü alamıyorum bildirim panelinin o konuda da yardım ederseniz sevinirim. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt