hajkhanx33 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Hangi amazfit modeli alınır

Arkadaşlar sık dursun ve bildirimlere bakabileyim müzik dinleyebileyim görüşme olsun bu özellikler dairesinde önerimiz hamgisidir
  2. H

Soru Mi Mix 2'de Hangi Custom Rom'u Kullanıyorsunuz ?

çoğunu denedım hıçbırı mıu kadar stabıl deıl daha dogrusu olmamış mıx2 ye bitane mıpro vardı oda guncel deıl 1 sne onceının felan anlıcan global rom kullanmak en ıyısı her ıhtıyacı karsılıor zaten
  3. H

Çözüldü Mi 9 ekranı sorun mu yoksa normal mi?

ekran deişmedıyse guncellemeyle çozulecektır aksı takdırde amoled ekranın beyaz ekran kalıtesını anlamak ıcın lcd ekranla karsılastırken ılk basta dık aöıyla ekrana bakın sonra her ıkı telefonuda sağa sola dondururn ve amoled ekranın her açıda beyazı korudugunu lcd nınse sarardınıgı goreceksınız...
  4. H

Yardım Karanlık Mod - Pasifleştirme Sorunu

pekı nasıl açıyoruz bu modu beyler ben aradım bulamadım
  5. H

Güncelleme Mi Mix 2 Mıuı10 Global 10.3.1.0 Güncellemesi

ben recovery den kurdum temızledim herseyı oyle kurdum hıcbır problem yok ve cok harıka olmuş hızlanmıs açıkcası açılıstakı bekleme bıtmıs birkaç yenı ozellık gelmıs yuz tanıma gerçekten çok hızlı ama bızım cıhazlarda saçma kamera yonun den dolayı bence
  6. H

Güncelleme Mi Mix 2 Mıuı10 Global 10.3.1.0 Güncellemesi

teşekkurler bende bu tam surum lınkını arıordum
  7. H

Yardım mıx 2 için son guncel fastboot rom ?

mıx 2 için son guncel fastboot rom ? varmı 10.3.0.1 için soruyorum
  8. H

Çözüldü Mi 5 cihazın da bootloader kilidini kapatmak

hocam bu clean and lock secenegınden emınmısınız kapatıyor fakat bıyerde brıck edıor cıhazı dıye okumustum resmı mi saayfasında
  9. H

Soru Bootloader kilidini kapatma

benm bıldıgım clean all lock bl kılıdı açık cıhazları brıck yapıor noldu kapattımı arkdaş
  10. H

Yardım mix 2 custom rom

ben havoc rom kurmayı dusunuyorum bakalım onu denedınmı
  11. H

Yardım mix 2 custom rom

bu lınkını verdiğin fw dosyası sadece bu uste bahsettıgım rom ıcın kurmam lazın dımı
  12. H

Yardım mix 2 custom rom

çok iyi anlattım saolasın benm rom da 10.2.2ydi iyiki yuklememısım mix2ye uygun twrp ve magisk bulamadıgım ıcın yuklemedım lınk yada konusu varmı burdakı konudan lınkler uçmuş magisk e ulasamıyorum
  13. H

Rehber Xiaomi Mi Mix 2 Root Ve TWRP Recovery Yükleme Rehberi

yapamayanlar adb klasorune gelıp boş bı yerde shıfte basarak sağ tık yapıp shellı çalıştır yazısına tıklayı komutları ordan yassınlar 1551299297 linkler çalısmıyor
  14. H

Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

bu yamayı 3.2ye kursak çalısırmı
  15. H

Recovery Mi Mix 2 Twrp 3.2.3-0 (Chiron)

şuan botloader açıcam en gucelı bumu bunumu kurmalıyım bırde hemen magisk kurun dıor en son magıskı ındırıp kurupda açmalıyım dımı yoksa bootloapa gırermıs cıhaz
Üst Alt