Hahahahhahsh kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Oppo a5 2020 Bildirim Çubuğu-Operatör İsmi

Arkadaşlar merhaba, bildirim çubuğunda operatör ismi gösterme nasıl yapılıyor ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
  2. H

Soru Xiaomi Redmi Airdots Tws Ve Basic

Arkadaşlar merhaba. Benim şöyle bir sorum var. Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth ve Xiaomi Redmi Airdots (Airbuds) Tws Bluetooth Basic arasında ki fark nedir? Trendyolda bir satıcı Basic olan tuşlu diğeri dokunmatik ve ikisi arasında ses farkı var demiş. İnternetten baktığım kadarıyla sadece...
  3. H

MIUI 11 Redmi 5 plus miui 11 (sohbet)

Gerçekten anlam veremediğim noktalar var. Xiaomi güncelleme konusunda çarpık bir yol izliyor. Redmi 5 güncelleme almış, çatır çatır kullanıyorlar. Plus versiyonu hala bekliyor. Tam olarak nasıl yolları var kestiremiyorum. Her gün 10 model tanıtırsan böyle oluyor işte. Ben alacağını düşünüyorum...
  4. H

Hocam o romu yüklemek için bootloader açık olmalı değil mi?
  5. H

Hayır hocam. Redmi 5 Plus kesin olarak MIUI 11 alacak.
  6. H

Yardım R5P Güncellemesini Nasıl Yapmalıyım

Hocam mıuı 11 mi geldi ?
  7. H

MIUI 11 Miui 11 Eu Stabil Redmi 5 Plus V.11.0.2.0

Hocam global rom kullanıyorum direk indirip güncelleyiciden mi güncelleyeceğim ?
  8. H

Hocam doğru söylüyorsunuz. Millet tıkır tıkır betaları alırken biz olduğumuz yerde saydık. Globale bi güvenlik güncellemesi gönderdiler. Sonrası malum biliyorsunuz.
  9. H

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Redmi 5 Plus China Roma mıuı 11 gelmiş sitede bir arkadaş paylaştı. Hadi bakalım Globale ne zaman gelir.
  10. H

Soru Herkes Beğendiği ve Kullandığı Uygulamayı Yazsın?

Hocam benimde EDGE MASK adlı uygulama. Uygulama içerisinde 5 çeşitten fazla bildirim şekli var. Apple, Samsung, vs. Daha fazlası. Ve yanları ışıklı bir biçimde veriyor. Bana güzel geliyor. Kullanıyorum bayadır. Denemek isteyen arkadaşlar olursa Play Store'dan indirebilir.
  11. H

Redmi 5 Plus güncelleme konusunda çile çeken telefonların başlarında geliyor. Benim şahsi görüşüm en yakın zamanda alır ama daha 1. Part telefonların almadığını görünce netlikte veremiyor insan.
  12. H

Fazla umudumda yok bizden önce amiral gemileri alamadı daha bekliyoruz bakalım.
  13. H

Hocalarım Redmi 5 Plus Global kullanıp alan var mı acaba ?
  14. H

Tema Krema Rengi Tema (Türkçe)

Hocam markette hangi ad ile bulabiliriz?
Üst Alt