Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Benim şöyle bir sorum var. Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth ve Xiaomi Redmi Airdots (Airbuds) Tws Bluetooth Basic arasında ki fark nedir? Trendyolda bir satıcı Basic olan tuşlu diğeri dokunmatik ve ikisi arasında ses farkı var demiş. İnternetten baktığım kadarıyla sadece...
Gerçekten anlam veremediğim noktalar var. Xiaomi güncelleme konusunda çarpık bir yol izliyor. Redmi 5 güncelleme almış, çatır çatır kullanıyorlar. Plus versiyonu hala bekliyor. Tam olarak nasıl yolları var kestiremiyorum. Her gün 10 model tanıtırsan böyle oluyor işte. Ben alacağını düşünüyorum...
Hocam doğru söylüyorsunuz. Millet tıkır tıkır betaları alırken biz olduğumuz yerde saydık. Globale bi güvenlik güncellemesi gönderdiler. Sonrası malum biliyorsunuz.
Hocam benimde EDGE MASK adlı uygulama. Uygulama içerisinde 5 çeşitten fazla bildirim şekli var. Apple, Samsung, vs. Daha fazlası. Ve yanları ışıklı bir biçimde veriyor. Bana güzel geliyor. Kullanıyorum bayadır. Denemek isteyen arkadaşlar olursa Play Store'dan indirebilir.
Redmi 5 Plus güncelleme konusunda çile çeken telefonların başlarında geliyor. Benim şahsi görüşüm en yakın zamanda alır ama daha 1. Part telefonların almadığını görünce netlikte veremiyor insan.