Hadrics kullanıcısının son içeriği

1. Hadrics

Yardım Telefonumun Modeli Ne?

Hocam herkese iyi forumlar, Elimde arkasında Redmi yazan Redmi K60 olarak aldığım bi telefon var. Diğer adıyla POCO F5 PRO olarak geçiyor. İki modeli epeyde karşılaştırdığımda bir çok özelliği POCO F5 PRO ile aynı, dış görünüş olarak arkasında K60 yazması ve yine bazı özellikleri nedeniyle de...
  2. Hadrics

Soru TWRP kullanmadan Magisk kurarsam telefon sıfırlanır mı?

POCO F5 Pro/ Redmi K60 (mondrian) telefonuma root atmak istiyorum fakat twrp kullanmadan, orjinal boot.img dosyasını Magisk apksını kullanarak patchleyip minimal adb fastboot programı aracılığıyla cihaza flashlarsam telefon sıfırlanır mı?
  3. Hadrics

Yardım TWRP Rootlanmaz ise ne olur?

Arkadaşlar başlıkta tam olarak açıklayamadım ilk defa konu açıyorum kusuruma bakmayın. Redmi 9 (Lancelot) Kullanıyorum ve biraz acemice araştırmalarım sonrasında DotOs kurmaya karar verdim (+Gapps da aynı şekilde) fakat bunun için twrp yüklemem gerekiyor. TWRP nin kalıcı olması için de bunu...
  4. Hadrics

MIUI 11 Redmi Note 5/Pro MIUI 11- Global Stabil - V11.0.3.0 PEIMIXM indirme bağlantısı

Ota gelmiycek sanırım son gün 12 kasımdı Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Hadrics

MIUI 11 [Android 9] Redmi Note 5/Pro MIUI 11- Global Stabil - V11.0.2.0 PEIMIXM

Denedim hâlâ beta kullanıcısı vs. diyor Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Hadrics

Şuanda bu versiyonu yükleyebiliyor muyuz şimdi? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Hadrics

Sanırım bize gelmeyecek güncelleme :/
  8. Hadrics

Soru Resmi Note 5/Pro Hakkında

İnternette genelde rom ararken başlıklarda resmi note 5/pro yazıyor bu şu mu demek oluyor: Hem Note 5 Hem Note 5 Pro için?
  9. Hadrics

Başlıkts Note 5 / Pro yazıyor yani note 5 içinde kullanılabilir mi?
Üst Alt