Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 8 telefonum var. Crdroid v9(android 12.1) kurulu. Toyota Corolla aracımla multimedye ile android auto üzerinden bağlantı denediğimde iletişim hatası 22 ekranı çıkıyor bağlanmıyor. Nasıl çözebilirim.
Mi8 telefonum var. Crdroid v9(android 12.1) kurulu. Toyota Corolla aracımla android auto üzerinden bağlantı denediğimde iletişim hatası 22 ekranı çıkıyor bağlanmıyor. Nasıl çözebilirim.
İnternette gezerken bir habere rastladım. Haberde Xiaomi mi 8 için yedek parça ve desteğini keseceğini açıklamış. Uzun zamandır resmi bir güncelleme de gelmiyordu. Sanırım bundan sonrada beklememek gerek.
Kaynak Xiaomi smartphones reach a dead end; Mi Mix 3 and Mi 8 in tow
9.10.17 indirdim şimdilik önemli bir problem yok gibi. Tek hata otomatik ekran parlaklığı. Bazen ekran karanlık kalıyor, geç tepki veriyor. Akıcı ve kullanışlı olmuş.
Dün Mi 8 9.10.17 sürümü yükledim. Çok fazla hata var. Mobil ve wifi de internet bağlantı problemi var. WhatsApp tan gelen hiç bir resmi indirmiyor. Mesajları ve yedekleri göstermiyor. Eu 9.10.17 V2 e geçtim daha akıcı ve sorunsuz gibi duruyor. Mi8 e android 10 yaramadı
Eu roomda mi8 de çok sorun var, benzer sıkıntılar miroomda da olabilir. Blue tooth galeri donma vs. ben bu hafta bekleyeceğim. En azından 9.27den memnunum.