Hacegan13 kullanıcısının son içeriği

1. H

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Global Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.4.0.RJDMIXM İndirme Bağlantıları

Bende mi 10t pro var, ilk aldığımda MIUI 12.1 versiyonu vardı şarjı hiç gitmiyordu sanki şimdi 12.5.4'e guncelledim sanki şarj su gibi gidiyor, eski versiyona nasıl gecebilirim acaba cihaz rootlu değil araştırdım birazda bulamadım
  2. H

Sohbet Yurtdışı Redmi NOTE 10 Plaka İşlemi Hakkında!

Hocam ben şimdi mi 11 alıp size ulaşsam onada aynı işlemi uygulayıp IMEI tamiri yapabilir misiniz? Tek sim yuvası yeterli 1634943716 Mi 11'ede yapabilir misin sökülmeden?
  3. H

Sohbet Elde patlayan Mi 11'ler...

Ya bu redmiler için uygulanan direnç değiştirme yöntemi mi 11'de olmazmı o şekilde IMEI tamiri yapılamaz mı acaba varmı yöntem felan ?
  4. H

Sohbet Yurtdışı Redmi NOTE 10 Plaka İşlemi Hakkında!

Mi 11'e dede olurmu bu olay arkadaşlar, almayı düşünüyorum da
  5. H

MIUI 11 Mi6 Global Kararlı V11.0.3.0 PCAMIXM İndirme Bağlantıları

Ben hala miu 10.3.4 güncellemesi de kaldım yüklüyorum güncelleme olmuyor bir türlü bu direk magisk ten yüklesem yada indirip kursam olurmu acaba?
  6. H

Sohbet Pasaport Hakkı

Kayıt ücreti ne kadar acaba söyleyebilir misiniz?
  7. H

Sohbet Mi 6 ya Google kamera kurmak...

Bende aynı sizin gibiydim telefon globalde kalsın ellemeyeyim root felan anlamam zaten diyerek ama fotoğrafları görünce artık elimizdeki canavarı kullanmanın zamanı geldi diyerekten :) forumda araştırıp vurdum kilide bakalım 72 saati bekliyoruz
  8. H

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

Benim tel mi 6 global stabil rom var miu 10 program açıldı ama siyah ekranda kalıyor bunun için ne yapmam lazım kardeşim
  9. H

Mod Tüm Android 7 ve üzeri SD'lu Xiaomi cihazlara Google Kamera

Benim telefon mi 6 global kararlı bende çalışırmı?
  10. H

Rom Mi5 MIUI10 Global Stable 10.0.1.0 OAAMIFH

Benim telefonum mi 6 şuan 9.5.8.0 kararlı'da ben yukleye bilir miyim?
  11. H

Haber Xiaomi Mi 7’nin Yeni Görselleri Göz Kamaştırıyor!

Mi 6 kamerası maalesef pek iyi değil hele de düşük ışıkta inşallah 7 de iyi işler çı karırlar..
  12. H

Tema Real ios11Tema, miui 9

Kardeşim bu mtz dosyasını telde nasıl çalıştırıyoruz mi 6
  13. H

Rom Global Stabil (Kararlı) Miui v9.0.1.0 NCAMIEI (Mi 6)

Banada geldi. mi 6'ya 9.0.1.0 kararlı şuan güzel olmuş bence
Üst Alt