habipyc kullanıcısının son içeriği

1. H

MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

güncelleme görünmüyor sitede. geri mi çektiler acaba?
  2. H

MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

Ben kurdum sonra tekrar Endonezya Roma geri döndüm. Aşırı kasıyor, değişen bir şey görünmüyordu.
  3. H

Rom Mi 10T - Mi 10 T PRO -K30S ULTRA Xiaomi.eu 12.5.1.0 Stable

Eu rom larda programların açılma hızı hep yavaş gelmiştir bana. O yüzden endenozya rom kullanıyorum. Bu sürümde programların açılması nasıl. Akıcılık nasıl?
  4. H

hangisi daha akıcı acaba? Endonezya rom mu yoksa eu strabl rom mu
  5. H

Çözüldü xiaomi yazılım için driver yüklenmiyor.

Gecenin bu saatinde yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
  6. H

Programı kurdum acayip acayip programları da beraberinde kurdu. Virüslü diye düşünerek orijinal Windows 10 indirdim , sıfırdan bilgisayarı kuracağım .
  7. H

usb driverlarını kurmaya çalışıyorum ama bu şekilde hata veriyor. nasıl düzeltebilirim?
  8. H

Yeni sürümü dün yükledim iki defa filan da denedim . Her defasında galeri durduruldu hatası verdi.
  9. H

Rom Mi 10T-Mi 10T Pro-Miui 12.6 -21.10.20 Android 11-Eu Beta Weekly Rom

Aynen benim de arada konuşurken açılıyor ama kulağımdan uzaklastirip geri götürünce kapanıyor. Yani her aramada bir defa başıma geliyor. Ama ben hiç kafaya takmıyorum. Telefonun yağ gibi akması yeterli.
  10. H

Rom Mi 10T-Mi 10T Pro-Miui 12.6 -21.10.20 Android 11-Eu Beta Weekly Rom

ben de mi10t e kurdum, ekranda takılmaları bende hissediyorum. 144hz akıcılığı yok. pil de her saat için yüzde 10 götürüyor.
  11. H

Çözüldü Mi TV Stick BeinConnect canlı yayın

Ben de denedim evet güncelleme geldi ve canlı TV ler açılıyor
  12. H

Yardım proximity sensor sorunu

test ekranında hep 5 gösteriyor ama telefonla konuşurken yani kulağıma telefonu götürdüğümde ekran kapanıyor. bazen konuşma esnasında ekran açılıyor ama tekrar kulağımdan uzaklaştırıp yakınlaştırınca ekran kapanıyor. ben pek sorun etmiyorum.
Üst Alt