Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba bende mi 9t pro var. Yazılım miui12 eu beta yüklü.
BENİM notlar kısmında farklı farklı yaklaşık 100 e yakın ayrı ayrı not defteri oluşturmuşum. Şimdi bunların hepsini tek seferde bilgisayara aktarmak istiyorum. Normalde tek tek yapabiliyorum aktarmayı ancak toplu bir şekilde...
Arkadaşlar merhaba. Mi9t pro miui12.5 sürüm 21.3.18 klonlama hatası alıyorum. Bu problemi nasıl aşarım acaba uygulama kolanlansa bile uygulamaya giremiyorum hata alıyorum. Lütfen yardımcı olunuz
Arkadaşlar merhaba durduk yere telefonu yeni başlattım daha sonrasında parmak izi çalışmadı. Kullandığım rom eu beta. 20.9.3 yüklüydü bu sorun başladı güncelledim yine sorun yaşıyorum parmak izi ekleyemiyorum parmağı görmüyor gibi aslında parmak kısmında ışığı yanıp sönüyor ama işlevi yok gibi...
Arkadaşlar merhaba xiaomi nin
MIUI Theme Designer Station
adresinde upload yapılması istediğimiz yerde neden v12 kısmı yok erken mi acaba oranın açılması için... V10 ve v11 tema kısmı var v12 için yok...
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba bende K20pro (mi9t pro) var... Vowifi özelliği aktif ancak şöyle bir şey var wifi ye bağlıyken bazen uzun süre vowifi işareti gözükürken bazen ise wifi ye bağlı olmasına rağmen hiç işaret olmuyor sebebi ne olabilir normal mi bu durum...
Volte de sorun yok o sürekli...
Arkadaşlar merhaba Mi 9T Pro da Turkcell VoLte yi aktif eden hiç kimse var mı acaba. Forumdaki tüm kodları yazıyorum sim telefon bilgileri kısmında VoLte Açık gözüküyor ama bir türlü simgesi Telefonun üst kısmına gelmiyor bu da demektir ki aktif olmuyor herhalde. Bunu Turkcell de yapabilen var...
Arkadaşlar play storeden 101 okey plus indirip yükledim ancak giriş bilgilerini girdikten sonra oyuna girdiği anda yükleniyor kısmı açılıp oyun kapanıyor... Misafir girişiyle de aynı hatayı alıyorum... Oyunu Samsung note 5 ile sorunsuz kullanıyordum yine iPhone 7 plus lada rahatça oynarken mi9t...
Arkadaşlar telefonu yeni aldım mi9t global 10.3.3 sürümü yüklü ve görüntülü görüşme yapamıyorum samsungta ki gibi.. Görüntülü görüşme yapabilmek için ne yapmalıyım...
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bir ricam olacak telefonu yeni aldım ancak şu videoda görülen hareketli şeritler normal mi fotoğraf çekerken de böyle oluyor foto da çekildikten çıkmıyor ama video da belirgin şekilde gözüküyor.... Bu normal mi yardımcı olun lütfen...
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak...