Haakan2 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Poco X3 Mi Flash İle Yazılım Yüklenirken Error Hatası

Merhaba arakdaşlar mi flas uygulaması ile cihazıma mıuı 12.0.7 güncellemesini kurarken mi flas ile olması grektiği gibi kurulumu yaptım ve bitti cihaz açıldı ve yazılım yüklendi fonksiyonları da gayet doğal çalışıyor kafat sucses yazması gerekirken error yazması neden acaba usb hata ayıklama...
  2. H

Soru MIUI Versiyonu Yanındaki Harfler Neyi İfade Ediyor V12.5.2.0.RJGIDXM

merhaba arkadaşalr poco x3 cihazıma rom kuracağım şuanda telefonun içinde orijinal halinde gelen rom kurulu global kararlı yazıyor kurmak istediğim romda ise V12.0.7.QJGMIXM yazmakta bu neyi ifade ediyor acaba romu kurabilir miyim ? bir sorun oluşur mu ?
  3. H

Soru Rom sonrası bl kilidi kapatılmalı mı

Global mıuı 12.0.7 romu kuruyorum bl kildini kapatmasam bir sorun olur mu
  4. H

Soru Rom sonrası bl kilidi kapatılmalı mı

Merhaba arkadaşlar poco x3 cihazıma rom yüklemek için mi unlockdan bl kilit açma başvurusunda bulundum kilit açıldıktan sonra rom atacağım peki rom yükledikten sonra bl kilidi kapatılmalı mı açık olmasının herhangi bir zararı varmıdır?
  5. H

Yardım Miflash unlock uygulaması telefonumu fastboot modunda görmüyor

Bilgisayarımın driverlerini update kısmından güncelledim fakat hala görmüyor mi unclok uygulaması içinde ki driverleri nasıl kuracağı macaba herhangi vir setup dosyası vs değiller
  6. H

Yardım Miflash unlock uygulaması telefonumu fastboot modunda görmüyor

Miflash unlock uygulaması telefonumu fastboot modunda görmüyor acaba ne yapmalıyım
  7. H

Çözüldü Mi flash ile yaızlım atmak için hangi bağlantı indirilmeli

Merhaba arkadaşlar mi flash ile yazılım atmak istiyorum poco x3 cihazıma fakat bilmediğim konu şudur ki hangi bağlantıyı indirlemiyim bilmiyorum cihazımda bl kilidini açıp yapacağım işlemlerimi OTA İndirme Bağlantısı ...
  8. H

Soru Poco x3 için stabil rom önerisi

nasıl anlayacağım acaba verdiğin liklerdeki ikinci bağlantı olan global romu inidirip videoda ki gib iyapacağım anladığım kadarı ile ama okuduğum bağzı yeerlerde mi flash uygulaması ile fastboot adı altında romlar ile yapıldığını duymuştum kafam karıştı biraz cihazı brick etmek istemem
  9. H

Rom POCO X3 NFC Global Kararlı V12.0.7.0.QJGMIXM İndirme Bağlantısı

bu videodaki arkadaşın yaptığı gibi yapmam için hangi bağlatıyı indirmem gerek acaba
  10. H

acaba hangi romu krumalıyım romlar xiaomi tarafında yayımlanmış resmi romlar mı güvenlik açığı oluşur mu acaba
  11. H

acaba nasıl yüklediniz yardımcı olma şansınız varmı resmi 12.0.7 rom mu acaba
  12. H

Twrp / Install menüsünden fosyayı göstererek yükleyebilirsiniz yazıyor da pek bilgim yok bl kilidinin açık olması gerekiyor mu acaba Fastboot ile fark nedir
  13. H

Peki direkt xiaomi poconun kendi yazılımlarından en stabil olanı önerebilir misiniz telefonu ilk aldığımda gerçekten çok hızlı ve animasyonlarda pürüzsüz geçişler sağlıyordu şimdi ise çok can sıkıcı bir hal aldı ilk aldığım da sürümü 12.0.2 olması gerekiyordu geliştiricilerden değilde resmi...
  14. H

Bilmediğimden soruyorum lütfen kusuruma bakmayın pulse adında ki bu rom geliştiriceler tarafından mı yapılıyor yoksa xiaomi tarafından çıkan bi rom mu güvenilirlik konusunda şüphelerim var da
Üst Alt