Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arakdaşlar mi flas uygulaması ile cihazıma mıuı 12.0.7 güncellemesini kurarken mi flas ile olması grektiği gibi kurulumu yaptım ve bitti cihaz açıldı ve yazılım yüklendi fonksiyonları da gayet doğal çalışıyor kafat sucses yazması gerekirken error yazması neden acaba usb hata ayıklama...
merhaba arkadaşalr poco x3 cihazıma rom kuracağım şuanda telefonun içinde orijinal halinde gelen rom kurulu global kararlı yazıyor kurmak istediğim romda ise V12.0.7.QJGMIXM yazmakta bu neyi ifade ediyor acaba romu kurabilir miyim ? bir sorun oluşur mu ?
Merhaba arkadaşlar poco x3 cihazıma rom yüklemek için mi unlockdan bl kilit açma başvurusunda bulundum kilit açıldıktan sonra rom atacağım peki rom yükledikten sonra bl kilidi kapatılmalı mı açık olmasının herhangi bir zararı varmıdır?
Bilgisayarımın driverlerini update kısmından güncelledim fakat hala görmüyor mi unclok uygulaması içinde ki driverleri nasıl kuracağı macaba herhangi vir setup dosyası vs değiller
Merhaba arkadaşlar mi flash ile yazılım atmak istiyorum poco x3 cihazıma fakat bilmediğim konu şudur ki hangi bağlantıyı indirlemiyim bilmiyorum
cihazımda bl kilidini açıp yapacağım işlemlerimi
OTA İndirme Bağlantısı ...
nasıl anlayacağım acaba verdiğin liklerdeki ikinci bağlantı olan global romu inidirip videoda ki gib iyapacağım anladığım kadarı ile ama okuduğum bağzı yeerlerde mi flash uygulaması ile fastboot adı altında romlar ile yapıldığını duymuştum kafam karıştı biraz cihazı brick etmek istemem
Twrp / Install menüsünden fosyayı göstererek yükleyebilirsiniz yazıyor da pek bilgim yok bl kilidinin açık olması gerekiyor mu acaba Fastboot ile fark nedir
Peki direkt xiaomi poconun kendi yazılımlarından en stabil olanı önerebilir misiniz telefonu ilk aldığımda gerçekten çok hızlı ve animasyonlarda pürüzsüz geçişler sağlıyordu şimdi ise çok can sıkıcı bir hal aldı ilk aldığım da sürümü 12.0.2 olması gerekiyordu geliştiricilerden değilde resmi...
Bilmediğimden soruyorum lütfen kusuruma bakmayın pulse adında ki bu rom geliştiriceler tarafından mı yapılıyor yoksa xiaomi tarafından çıkan bi rom mu güvenilirlik konusunda şüphelerim var da