Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arakdaşlar mi flas uygulaması ile cihazıma mıuı 12.0.7 güncellemesini kurarken mi flas ile olması grektiği gibi kurulumu yaptım ve bitti cihaz açıldı ve yazılım yüklendi fonksiyonları da gayet doğal çalışıyor kafat sucses yazması gerekirken error yazması neden acaba usb hata ayıklama...
merhaba arkadaşalr poco x3 cihazıma rom kuracağım şuanda telefonun içinde orijinal halinde gelen rom kurulu global kararlı yazıyor kurmak istediğim romda ise V12.0.7.QJGMIXM yazmakta bu neyi ifade ediyor acaba romu kurabilir miyim ? bir sorun oluşur mu ?
Merhaba arkadaşlar poco x3 cihazıma rom yüklemek için mi unlockdan bl kilit açma başvurusunda bulundum kilit açıldıktan sonra rom atacağım peki rom yükledikten sonra bl kilidi kapatılmalı mı açık olmasının herhangi bir zararı varmıdır?
Merhaba arkadaşlar mi flash ile yazılım atmak istiyorum poco x3 cihazıma fakat bilmediğim konu şudur ki hangi bağlantıyı indirlemiyim bilmiyorum
cihazımda bl kilidini açıp yapacağım işlemlerimi
OTA İndirme Bağlantısı ...
Poco x3 cihazımda şuanda 12.5.2 sürümünü kullanmaktayım fakat kasmalar takılmalar olmakta daha stabil bir sürüme geçmek istiyorum önerileriniz nelerdir?
Merhaba arkadaşlar poco x3 cihazını kullanmaktayım mıuı 12.5 sürümüne güncelledikten sonra telefonun bana ilk geldiğindeki akıcılığından eser kalmadı resmen şuanda 12.5.2 sürümünü kullanmaktayım telefonu kaç kez sıfırladıysam yine de yararı olmadı kasmalar uygulama açılırken ki donmalar aşır...
Arkadaşlar merhaba poco x3 cihazıma 12.5 güncellemesini yaptım fakat güncellemeden memnun kalmadım tekrar stabil olan 12.1 veya 12.0.2 global sürümüne elle güncellemek istiyorum fakat hiç bilgim yok ayrıca direkt olarak xiaominin paylaştığı romlar mevcut mu interne yayınlanmış olan romları...