h.ozturk61 kullanıcısının son içeriği

1. H

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

EU 10.2.3.0 stable romun üzerine, twrp ile wipe yapmadan EU 11.0.3.0 stable rom kurulabilir mi?
  2. H

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

şuan EU stable rom kullanıyorum. MiRom'a geçiş yapmak istiyorum.
  3. H

MiRoom 10.3.2.0 kurduktan sonra twrp'nin 1227 versiyonunu mu yüklemek lazım?
  4. H

Merhabalar.. 10.3.2.0 EU romu kurup deneyen var mı? Bu romda bildirim ve çentik sorunu devam ediyor mu?
  5. H

hocam mi romu ingilizce mi kullanıyorsunuz, yüzde kaçı türkçe?
  6. H

merhabalar.. mi8 se telefonumda 10.2.3.0 EU stable rom kurulu magisk manager 5.7.0 apk kurdum sonra telefonu root yaptım daha sonra mi8se fix gcam module kurdum ve Google camera 6.2.030 apk yükledim. Stock kamera da fotoğraf çekerken bir sıkıntı yok ama video çekmek istediğimde "kamera...
  7. H

mi 8 SE ye 10.3.1.0 rom yüklediğimiz zaman TWRP yi kalıcı hale getirmek için; Reiwa Arkadaşımızın ilk sayfada paylaştığı maddelere göre 3.Kurulum bitince , tekrar uygun twrp dosyasının yüklenmesi gereklidir. 4.Yeniden başlatırsanız açılacaktır twrp de silinmez, sonrasında paylaşmış olduğu...
  8. H

Merhaba arkadaşlar mi8 se telefonumda 10.2.3.0 EU stable rom yüklü gelen mesajların bildirimleri durum çubuğunda bir kaç saniye gözüküyor sonra kayboluyor. Bu durum normal mi? Çubuğu aşağı ya kaydırınca gözüküyor ama durum çubuğunda gözükmüyor.
  9. H

Masik ile modülü kurun acaba ne demek? bu konularda biraz acemiyim
  10. H

normal kurulum mu yoksa twrp ile mi kurmak gerekiyor.
Üst Alt