h.ozturk61 kullanıcısının son içeriği

1. H

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro Türkiye Kararlı V12.0.3.0.QJZTRXM İndirme Bağlantısı

merhabalar. format data yaptım sonrasında romu yüklerken resimdeki gibi hata verdi ne yapmam lazım
  2. H

Mod Hiui Opal Font

Mtz olarak paylaşabilir misiniz
  3. H

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Reiwa hocam mi room 10.3.2.0 da çalışan google camera linki verebilir misin? forumda denediğim dosyalar ya sorunluydu yada çalışmadı.
  4. H

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

arkadaşlar bu konuda mi 8 se için gcam kurulumu nasıl yapılır diye anlatımı vardı kaldırıldı mı? linkleri de bulamadım
  5. H

Merhaba arkadaşlar Mi room 10.3.2.0 kurmak için Twrp 1227 ile mi kurmalıyım.
  6. H

Reiwa hocam bu tavsiye ettiğiniz rom EU mu Miroom mu?
  7. H

Hattım da da açık 4.5g sim kullanıyorum. Rom la bir alakası olabilir mi?
  8. H

Günaydın arkadaşlar mi 8se EU stable rom kullanıyorum vowifi ile arama yapmak istediğimde radyo kapalı diyor bu telefonda voWiFi özelliği acaba yok mu ?
  9. H

Merhaba Arkadaşlar EU 11.0.1.0 stable romu deneyen var mı? bildirim sorunu gibi kronik sorunlar devam ediyor mu?
  10. H

Telefonu kapatıp açınca eski haline dönüyor bende denedim. 1577570657 Merhabalar. Reiwa hocam voLte yi aktif edince mesajlar geç gidiyor EU rom kullanıyorum bunun bir çözümü var mıdır ?
Üst Alt