H.kadioglu kullanıcısının son içeriği

1. H.kadioglu

Yardım HyperOs Sonrası BL Kilidim Kapandı?

işaret yoksa kapanmıştır. Kapandıysa çin model olduğu için bir daha açamazsınız."
  2. H.kadioglu

Soru 14T Pro Server Kayıtlı Cihazda E-Sim Kullanımı

bu tür sorunlar hep ttkom da oluyor zaten. qr kod vermiyorlar mı? Volte açarken kullandığımız taktiği deneyin. Destekleyen telefona takıp alın qr i sonra bu cihaza yükleyin.
  3. H.kadioglu

Yardım Sıfırlama sonrası sorun.

Orjinal imeiler gelmez. Zaten gelecek olsaydı direk orjinal imeilerle açılırdı. modem yükleyerek basebandı yazılımsal olarak uçurup açarsınız. Şebeke ve imei için imei atılması şart.
  4. H.kadioglu

Yardım Poco x6 pro mi hesabı ekleme sorunu

Rehber - HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script rehberdeki gibi izin almanız gerekebilir.
  5. H.kadioglu

Yardım Note 13 Pro 5G 12/256 QCN dosyası lazım

eyvallah tşk ederim güzel dualarınız için. ❤️
  6. H.kadioglu

Yardım HyperOS 2 Sonrası İmei gelmemesi.

mi 14 ultra direnç ile kayıt yapılmış cihazlar hyperos 2 ve üzerine güncelleme yapamıyor.
  7. H.kadioglu

Estağfurullah hocam kırılacak bir şey söylemediniz ki hakaret yok bir şey yok. Eleştiriye açık olmak gerekir. Medeni ve saygı çerçevesindeki her eleştiriyi herkes herkese yapabilmeli. Mesela siz tanımadığınız birisine sen diliyle hitap ediyorsun hocam ' jtag yapıyormusun' ben size devamında...
  8. H.kadioglu

Alıntı yaptığınız mesajda mesela ne kabalık var? Şöylemi yazmalı? 'HAYIR ❤️ ' Özellikle size ne sorarsanız cevap vermişim. Zamanım ve bilgim oldukça herkese cevap vermeye çalışıyorum. Ama bazı durumlarda verdiğim cevaplar iğneli olabilir bende farkındayım. Mesela aynı soruyu tekrar sorana...
  9. H.kadioglu

Yardım Redmi note 13 pro+ fake rom yardımı

Note 13 pro plus hyperos 2 ye kadar gümcelleme yapabiliyor artık. Hyperos 3 güncelleme yapmıyor. Bu şekilde isterseniz yaparız
  10. H.kadioglu

Çin yetkili hesap (çok pahalı) ya da jtag
  11. H.kadioglu

Soru Mi 15 ultra efs efs

Tamam eng rom yüklenip yedek alınır, ihtiyaç olursa tekrar eng romda yüklenir. Cihaz rootlu ise bu sürümde de olur sıfırlanmaz.
  12. H.kadioglu

Çözüldü orijinal ürün mü server kaydı mı?

Satıcıların bir çoğu server kayıt diye yazılımsal kayıtlı cihazlar satıyor. Bu cihazlar bootloader kilidi açılarak kayıt yapılır. Whatsapp riski, banka riski vb. riskler mevcut. Kendinize ait ve mümkünse faturası sizde olan 2 ader xiaomi firmasına ait imeiniz varsa yurtdışı alıp server kayıt...
  13. H.kadioglu

Soru Mi 15 ultra efs efs

bahsettiğiniz yöntemler eskide kaldı artık yeni cihazlarda geçerli değil. Server kayıt yedeği almak için critical dosya yedeği alınır. Ücretli telefoncu uygulamaları gerekir. Bahsettiğiniz cihazda bu yedeklerin alınması içinde bootloader kilidi açık olması lazım yoksa yetkili hesap masrafı çıkar.
Üst Alt