H.kadioglu kullanıcısının son içeriği

1. H.kadioglu

Çözüldü Note 13 pro+ 5G HyperOS 1.0.1.0 Güncelleme almıyor?

alıntı yaptığınız mesajda cevap yazıyor zaten. işlem için özel mesaj ile ulaşabilirsiniz hocam.
  2. H.kadioglu

Yardım poco x7 pro direnç / kayıt son durumu nedir?

Kendini asker, savcı polis diye tanıtarak para isteyenlere göndermeyin yeter. Başka sorun yaşamazsınız angel~~
  3. H.kadioglu

Yardım Main Menuden çıkmıyor

alıntı yaptığınız mesajda yazıyor.
  4. H.kadioglu

o zaman yazılım kurcalamadıysanız, güncelleme ve sıfırlama gibi durumlar olmadı ve durup dururken bu ekrana düştü ise tuşlarda sorun vardır baktırın.
  5. H.kadioglu

altta kırmızı hata yazısı nvdata diye başlayan bir hata varsa modem yüklemeniz gerekir. Kilit kapalı ise bu işlemi kendiniz yapamazsnız. Yetkili hesap ile işlem gerekiyor. Masraf mevcut.
  6. H.kadioglu

cihaz modeli ve problem nedir?
  7. H.kadioglu

Yardım Parmak İzi Bozuldu

Hocam tercüme için teşekkür ederiz 😁 Alıntı diye belirttim yani yazıldığı gibi kopyalayıp attım buraya.
  8. H.kadioglu

Mi 13 ultra parmak izi sorununu çözdükten sonra müşterimiz nasıl yaptığını yazmış bende kopyalayıp buraya yazdım. alıntı diye de belirttim. Çözüm için İngilizce anlatımları Türkçe 'ye çevirmek zorunda kalıyoruz. Şive bozukluğu ve imla kuralları sorun olmamalı diye düşünüyorum.
  9. H.kadioglu

Yardım direnç kayıtlı fake romlu cihaz sıfırlama

Yani imei masrafı olmasın istiyorsanız doğru olan budur
  10. H.kadioglu

Direnç yoktur sanmam. Olsa da yine de gitme ihtimali mevcut.
  11. H.kadioglu

İmei yöntemini bilmek lazım. Harici yorum yapmak zor. Sıfırlamadan bilinmez.
  12. H.kadioglu

karanlık ortamda olacaksınız, oto parlaklık kapalı, koyu tema kapalı, okuma modu kapalı olacak, FLESH FLAT diyince tuvalet kağıdını sensöre koydum, black flat diyince chino siyah pantolunumu tuttum, horizontal gelince de baş parmağımı dik bir şekilde ortasına doğru bastırdım. Yani baş parmağının...
  13. H.kadioglu

Yardım Direnç Atılan Telefonda IMEI Gitti

Alıntı yaptığınız yazının içinde bu sorununda cevabı yazıyor. Genelleme yapmaktan vazgeçmek gerek yoksa bilgi kirliliğine sebep olur. Dirençli ya da yazılımsal yöntemle bile global rom yüklenemeyen cihazlar var. Mi 15, note 14 pro plus vs. Vs. (Şimdilik) Dediğim gibi firma bu işi zorlaştırdıkça...
  14. H.kadioglu

Yardım Direnç Atılan Telefonda IMEI Gitti

Tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2024 10. Ay da dirençsiz yöntem çıktı. Bu tarihten önce brick olduysa doğru, sonra brick olduysa yanlış yöntem yapılmış. Ayrıca direnç değişimi sadece imei atmak için gerekli değil, cihazı global gösterip global romda açabilmek içinde gerekliydi. Sizin dediğiniz...
Üst Alt