H.kadioglu kullanıcısının son içeriği

1. H.kadioglu

Yardım iPhone IMEI atılır mı? Kalıcı jailbreak yapabilen var mı?

Bu konu bir gelişme ya da çözüm içeren bir konu değildi. 'Konu sahibi arkadaş Kabaca ben iphone falan tanımam içinden geçerim' demiş. Ben de gelişmeleri buradan paylaşın yazmışım. Bir gelişme paylaşmamış. Hatta beni bir şey bilmemekle de suçlamış bende 'tamam' demişim. Ama arkadaş benim iddia...
  2. H.kadioglu

Yardım Rom sonrası wifi sorunu

imeiler gözüküyor mu peki?
  3. H.kadioglu

Yardım Redmi Note 11 pro için en son güncelleme

https://mifirm.net/model/viva.ttt#global
  4. H.kadioglu

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

hint romuna geçerse sorun olacağını sanmam.
  5. H.kadioglu

Soru Note 9 Pro Rom

Sorun olmaz. Kilit açık ise yükleyebilirsiniz. Tabi joyeuse - curtana olayına dikkat edin. 64 MP joyeuse 48 MP curtana
  6. H.kadioglu

Yardım Mi 15 Ultra Çin sürümü

alınır. Çin model cihazlardan şu dönemde uzak durmayın. Bence kaçın :$
  7. H.kadioglu

Yardım Rom attıktan sonra servis yok yazıdı

note 13 pro 5g (garnet) ise cihazınız hint romunun içindeki modem ya da çin romunun içindeki modemi yüklemeniz gerekiyor.
  8. H.kadioglu

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

Burada ki yöntem ile cihazı global roma geçirirsiniz ama modem değişeceği için şebekeniz gider. Çin cihazlar için yetkili hesap maliyeti çok yüksek. O ücreti bu cihaza harcamak istemeyeceğiniz için cihazınız şebeke siz kalacaktır. NOTE 13 PRO 5G (GARNET) KODLU CİHAZLARI İSİM DEĞİŞTİRME...
  9. H.kadioglu

Çözüldü Redmi Note 10 Pro yeniden Başlatma Arızası

Rica ederim. Güle güle kullanın.
  10. H.kadioglu

imei atılmış cihaz ise romdan sonra modem yüklemeniz gerekiyor bu model için. Forum arama bölümünden bakın rehberler mevcut. Kilit açık ise halen yükleyebilirsiniz. İnşallah kilidi kapatmadınız.
  11. H.kadioglu

Modem yüklediniz mi?
  12. H.kadioglu

İnceleme Fiyat Performans arayanlar buraya...

kayıt olur hocam sim2 de olsa yapılır bir şekilde ama malzeme kalitesi olarak Redmilerden daha kötüdür bu marka. Bana infinix ve tecno soranlara genelde şu cevabı veriyorum. ' Düşermeden, çarpmadan, cepte çok sıkıştırmadan kibarca kullanabilecek durumdaysanız alabilirsiniz.' çünkü hassas ve...
  13. H.kadioglu

Soru Mi 11t uzaktan imei

özel mesaj ile bilgi verdim.
  14. H.kadioglu

Soru Mi 11t uzaktan imei

Buyrun model nedir?
  15. H.kadioglu

Yardım Mi 15 Ultra Çin sürümü

Keşke almasaydınız hata etmişsiniz. Bootloader açılmıyor. Convert yani fake rom yüklenmiyor imei kaydı yapılacak olsa yetkili hesap maliyeti çok yüksek. imkan varsa iade ya da satın.
Üst Alt