H.kadioglu kullanıcısının son içeriği

1. H.kadioglu

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Özel mesaj gönderdim
  2. H.kadioglu

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Mevcut xiaomi eski cihaz imeiniz olmalı.
  3. H.kadioglu

Yardım Xioami 13 Ultra rom yükleme hatası

Bende böyle söyledim zaten pahalı diye. Güvenilir açık varmı onuda bilmiyorum. Riskli olduğu için ben yapmıyorum uzun zamandır
  4. H.kadioglu

Onu bende söyledim zaten. Ama o kadar basit değil çin global ayrımı var. Kapağı açın imeiyi bulun ortaya çıkar.
  5. H.kadioglu

Yardım Redmi note 13 pro+ fake rom yardımı

Yetkili hesap ile rom değişimi + imei işlemi yapılmadıkça bu cihaz güncelleme yapamaz. Masraf mevcut.
  6. H.kadioglu

Yardım Mi 14 Ultra Direnç Kayıtlı, güncelleme yapamıyorum lütfen yardım

Qualcomm işlemcili cihazlar için server kayıt kapalı. Şuanda böyle kullanmak zorundasınız. Bir gün açılırsa yapılır.
  7. H.kadioglu

Yardım Hyperos 2 İmei

hyperos 2 de imei olmaz dirençli. Server kapandığı için düzenlemede olmaz. hyperos 1 e düşürmek gerekir. Sonrasında güncelleme yapmayacaksınız. kilit kapalı ise maliyet mevcut. Biz uzaktan yaparız.
  8. H.kadioglu

Çözüldü İmei çakılmış 15T pro e sim kullanımı hakkında

Bütün imeiler vericiden aynı sinyali alır. Bu mantığa göre tuşlu telefon imeisi kullanan cihazlarda sadece 2G internet sağlaması gerekir ama öyle değildir. Cihazda e-sim varsa çalışır.
  9. H.kadioglu

Yardım Xiaomi Duoqin Qin F22 Düz Hard Reset

videodaki gibi menüye girilmesi gerekiyor.
  10. H.kadioglu

Çözüldü Çin cihaza root atmak

Garnet cihaza direnç yapılıyor. Ama biz direnç işini bıraktık maalesef.
  11. H.kadioglu

Çözüldü Çin cihaza root atmak

Kilit kapalı Cihazlara root yapılmaz.
  12. H.kadioglu

Etiketinde yazar duruyorsa. Yoksa anakartta kapakta yazabilir. Xiaomilerde sim kart tepsisinde yazmaz. Bu modelde kapakta da yazmaz
  13. H.kadioglu

Yardım Mi11T imei silinmeden format atma nasıl yapılır?

mtk işlemcili cihazlara twrp kurup çalıştırmak %80 brick sebebi. imei silinmesin derken brick edersiniz. Ya elle temizleyin ya da silinirse yeniden attıracaksınız artık.
  14. H.kadioglu

Yardım IMEI Sonrası NVDATA IS CORRUPTED hatası

Note 8 pro modem değiştirilerek şebeke alınabilen cihazlardan değil. Global romda ve global modemde sorunsuz şebeke verir. imei işlemi yanlış yapılmıştır. Doğru şekilde tamiri yapılınca açılır.
  15. H.kadioglu

global cihazda neden fake rom olsun ki. Orjinal imeisi duruyorsa zaten Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama sorgulayın gerçek model kodu orada gözükür.
Üst Alt