H.kadioglu kullanıcısının son içeriği

1. H.kadioglu

Yardım bl kapalı rom yükleme imei yok

mtk cihazlar için Forumda hem kilit açma hemde kilit kapalı rom yükleme rehberleri mevcut. Onları deneyebilirsiniz.
  2. H.kadioglu

Yardım 14 ultra imei sonrası ön kamera sorunu

donanımsal arızadır. Direnç te ex olmuş gibi duruyor
  3. H.kadioglu

Çözüldü Redmi Note 11E SP Flash Tool Verified Boot hatası

imei atılması gerekiyor. Rom yükleyerek bu hatadan kurtulamazsınız maalesef.
  4. H.kadioglu

Soru En sağlıklı rom yükleme yöntemi nedir ?

Mi flash ta adb kodları ile çalışır zaten. adb komutlarının düğme haline getirilmiş hali gibi düşünün. Ama burada sıkıntı mi flash ı açınca otomatik clean and lock seçili açılması. Bu sebeple bir çok kişi yıllardır cihazını brick etti ve masrafa girdi. Bu sebeple cmd yöntemi daha risksiz.
  5. H.kadioglu

Soru 24031PN0DC BL kapalı Rom yükleme

Çin Model cihazlar için yetkili hesap pahalı maalesef. Ben bir süre bu işlemi yapmama kararı aldım bu sebeple yardımcı olamayacağım.
  6. H.kadioglu

Soru En sağlıklı rom yükleme yöntemi nedir ?

en sağlıklı yöntem budur. Bootloader kilidi kapatma riski yok. cmd yöntemi.
  7. H.kadioglu

Yardım Xiaomi 11T Sıfırlama sonrası Main menü sorunu

imei atılması gerekiyor. Bir daha bu hataya düşmeyecek şekilde biz tamirini gerçekleştiririz.
  8. H.kadioglu

Yardım Redmi Note 8 QFIL stock rom yüklerken Shara hatası

rehberde verdiği firehose dosyasını romun içindeki ile değiştirip mi flash ile yüklemeyi deneyin. Ben onu demek istemiştim anlatım bozukluğu olmuş pardon.
  9. H.kadioglu

Yardım Redmi note 13 pro 5g direnç

Öyle bir şey yok. Direnç ile güncellemenin alakası olmaz. Fake rom varsa güncelleme yapmaz.
  10. H.kadioglu

Soru Poco X6 5G İmei Kaydı

öyle bir şey kredi ile imei atmak falan. Sadece çift sim server açık o bahsettiğiniz uygulamalar falan yapmaz bu işlemi. Yapılacaksa özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
  11. H.kadioglu

Sohbet CPID Server Kayıt Kapandı!

kapalı
  12. H.kadioglu

Sohbet CPID Server Kayıt Kapandı!

SERVER KAYIT SERVIS DURUMU: Açık [online] Sipariş usulü çalışmaktadır.
  13. H.kadioglu

Çözüldü Server Kayıt Riskleri Hakkında

fark yok. Özbekistandan kendin mağazadan alırsan kutuyu kendin açarsan şarj aleti vs. orjinal olur.
  14. H.kadioglu

Yardım Redmi Note 8 QFIL stock rom yüklerken Shara hatası

qfil ile rom yüklenmez çok çok eskide kaldı o işlemler. Rehberi deneyin. https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-unbrick-yetkili-hesap-olmadan.104812/
Üst Alt