H.kadioglu kullanıcısının son içeriği

1. H.kadioglu

Yardım Redmi 13 pro 5g HyperOS 2 Yapma

Sonrasında yaşanılacaklar için maddi sorumluluğu alıyormusunuz Peki? tamir tavsiyesi veriyorsunuz ama?
  2. H.kadioglu

Yardım tecno camon cl6 tekrar açıldığında "trigger anti exceptions" yazıyor

Gün içi sürekli ulaşılan bir sistem değil ama yardımcı oluruz siz bana özel mesaj gönderin.
  3. H.kadioglu

Yazdığımı deneyin yedek vs iş yapmaz.
  4. H.kadioglu

orjinal imeileri duruyormu elidinizde etiket vs.? duruyorsa sim1 e tekrar orjinal imeisini yazın açmayı deneyin. işe yaramaz ise Serverdan anticrack kaldırma işlemi gerekir biraz masrafı var.
  5. H.kadioglu

imeimi atmaya çalıştınız? Yazılım ile düzelmez bu sorun.
  6. H.kadioglu

Çözüldü İnternet sorunu

Global olmayan cihazlarda donanımsal olarak eksik bandlar olduğu için bu durum normaldir zaten. Kapalı alanlarda ve kırsal kesimlerde kullandığınız operatöre göre değişkenlik göstermekle beraber 4.5g zor çeker zaten. LTE ile aynı oluyor. Rom sebebiyle isim değişikliği. Çözüm ise global cihaza...
  7. H.kadioglu

Yardım Redmi Note 10 Pro IMEI gitmeden sıfırlama

Fastboot rom kurup sonra modem yüklerseniz imei gitmeden sıfırlamış olursunuz.
  8. H.kadioglu

Yardım Redmi 13 pro 5g HyperOS 2 Yapma

Fake rom diye tabir edilen güncelleme yapması kapatılmış rom olduğu için güncelleme yapmaz. Diğer yöntemlerle rom yükleme kalkarsanız modem değişeceği için şebekeniz gider. Sonrasında Çin model cihazlar için yetkili hesap ücreti yüksek olduğundan sıkıntı yaşarsınız. Bu model için o masrafı...
  9. H.kadioglu

Soru Redmi Note 13 Pro Plus direnç ile kayıt

özel mesaj ile bilgi verildi.
  10. H.kadioglu

Yardım Mi Pad 5 FRP nasıl geçerim

Boootloader kilidi kapalı cihazlar Sadece server dan frp kaldırma işlemi yapılır. Ücretsiz yöntem bulunmamaktadır.
  11. H.kadioglu

Soru xiaomi.eu romu ota güncelleme desteği var mıdır?

fastboot üzerinden sıfırlanmadan yüklenir.
  12. H.kadioglu

Yardım Cihazım çin cihazı mı?

orjinal imeinin 1 tanesini e-devletten sorgulayın. Model numarası orada çıkar. G ile bitiyorsa globaldir. https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama
  13. H.kadioglu

Yardım Telefonu formatladım herşey gitti

evet imei atılması lazım imei silindiği için bu ekranda kalıyor. Dilerseniz biz uzak bağlantı ile tamir ederiz.
Üst Alt