Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
keşke kurcalamadan nvdata hatası ile o ekranda bıraksaydın inan zahmeti daha düşük olurdu. Çözüm dediğiniz şey basebandı uçurarak işleri zorlaştırıyor. Özel mesaj ile bilgi veriyorum.
Şuanda ortada bir başarı yok ki. Başka cihazın yedeğini atarak baseband ı uçurmuşsunuz ve cihaz bu sebeple açılmış.
Çözüme gelirsek. Bu cihazlar patch ister yani siz o aldım dediğiniz yedekleri yüklediğinizde baseband tekrar düzelirse patch olmadığı için nvdata ekranında kalacak. Yani özetle...
SV önem arz eden bir durum değil. Yine de merak ediyorsanız
chat gpt ye sorun kapsamlı bir doküman verecektir. Kısacası yazılım sürümü ile alakalı bir durum.
Şarj aletinin yıkanması kafanızda soru işareti yaratıyorsa Kullanmayın değiştirin yani. Özel mesaj ile de soruyorsunuz ama içinde oksit var mı? sıvı temas oldu mu? içine su almışmıdır? kısa/uzun vade de zarar verir mi? bunu kim bilebilir. En garantisi değiştirmek bu kadar. Bana göre çalışıyorsa...
ayarlar / telefon hakkında / detaylı bilgi ve özellikler / durum kısmında imei çıkıyor mu? imeiler e-devlette kayıtlı ve şebeke var mı? bu şekilde ise *#06# yapınca imei çıkmama sebebi endonezya, hint vb. rom kurulu olmasından olabilir. Dediğim gibi ise menüdeki telefon simgesi yeşil yani...
etikette olur sadece. Birde site vardı daha once paylaşmışlardı SN ile sorgulamak için. Zaten bu uğraş çözüme katkı sağlayacak bir şey değil ki. Cihazınız global olsa güncelleme yapar. Fake rom olduğu için yapmıyor.