Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu bir gelişme ya da çözüm içeren bir konu değildi. 'Konu sahibi arkadaş Kabaca ben iphone falan tanımam içinden geçerim' demiş. Ben de gelişmeleri buradan paylaşın yazmışım. Bir gelişme paylaşmamış. Hatta beni bir şey bilmemekle de suçlamış bende 'tamam' demişim. Ama arkadaş benim iddia...
Burada ki yöntem ile cihazı global roma geçirirsiniz ama modem değişeceği için şebekeniz gider. Çin cihazlar için yetkili hesap maliyeti çok yüksek. O ücreti bu cihaza harcamak istemeyeceğiniz için cihazınız şebeke siz kalacaktır.
NOTE 13 PRO 5G (GARNET) KODLU CİHAZLARI İSİM DEĞİŞTİRME...
imei atılmış cihaz ise romdan sonra modem yüklemeniz gerekiyor bu model için. Forum arama bölümünden bakın rehberler mevcut. Kilit açık ise halen yükleyebilirsiniz. İnşallah kilidi kapatmadınız.
kayıt olur hocam sim2 de olsa yapılır bir şekilde ama malzeme kalitesi olarak Redmilerden daha kötüdür bu marka. Bana infinix ve tecno soranlara genelde şu cevabı veriyorum.
' Düşermeden, çarpmadan, cepte çok sıkıştırmadan kibarca kullanabilecek durumdaysanız alabilirsiniz.'
çünkü hassas ve...
Keşke almasaydınız hata etmişsiniz.
Bootloader açılmıyor.
Convert yani fake rom yüklenmiyor
imei kaydı yapılacak olsa yetkili hesap maliyeti çok yüksek.
imkan varsa iade ya da satın.