H.kadioglu kullanıcısının son içeriği

1. H.kadioglu

Yardım Mi13 ultra Cihazım rootlumu değilmi Anlayamadım Ve Whatsapp kullanamıyorum

adb driver hatası olabilir. Ya da adb iznini vermiyosunuzdur onlara bakın
  2. H.kadioglu

Yardım Mi13 ultra Cihazım rootlumu değilmi Anlayamadım Ve Whatsapp kullanamıyorum

Siz yapamıyor olabilirsiniz. Çalışan yöntemdir kendileri..
  3. H.kadioglu

Çözüldü Xiaomi Redmi 12 Fire Bootloader Kilidi açılmiyor

keşke kurcalamadan nvdata hatası ile o ekranda bıraksaydın inan zahmeti daha düşük olurdu. Çözüm dediğiniz şey basebandı uçurarak işleri zorlaştırıyor. Özel mesaj ile bilgi veriyorum.
  4. H.kadioglu

Bu sorun ücretsiz çözülecek bir sorun değil maalesef.
  5. H.kadioglu

Şuanda ortada bir başarı yok ki. Başka cihazın yedeğini atarak baseband ı uçurmuşsunuz ve cihaz bu sebeple açılmış. Çözüme gelirsek. Bu cihazlar patch ister yani siz o aldım dediğiniz yedekleri yüklediğinizde baseband tekrar düzelirse patch olmadığı için nvdata ekranında kalacak. Yani özetle...
  6. H.kadioglu

Yardım Telefon Kapattım ama takılı kaldı.

Donanımsal arıza tamire gösterin.
  7. H.kadioglu

Yardım Redmi Note 8 pro miui logosunda kalıyor

Save userdata şeklinde fastboot rom kurmayı deneyin. Son sürüm global rom indirin. Başka seçenek benimde aklıma gelmiyor.
  8. H.kadioglu

Yardım imei sv 00 gözükmesi hakkında

SV önem arz eden bir durum değil. Yine de merak ediyorsanız chat gpt ye sorun kapsamlı bir doküman verecektir. Kısacası yazılım sürümü ile alakalı bir durum.
  9. H.kadioglu

Yardım Adaptör çamaşır makinesinde yıkandı

Şarj aletinin yıkanması kafanızda soru işareti yaratıyorsa Kullanmayın değiştirin yani. Özel mesaj ile de soruyorsunuz ama içinde oksit var mı? sıvı temas oldu mu? içine su almışmıdır? kısa/uzun vade de zarar verir mi? bunu kim bilebilir. En garantisi değiştirmek bu kadar. Bana göre çalışıyorsa...
  10. H.kadioglu

Yardım imei sv 00 gözükmesi hakkında

ayarlar / telefon hakkında / detaylı bilgi ve özellikler / durum kısmında imei çıkıyor mu? imeiler e-devlette kayıtlı ve şebeke var mı? bu şekilde ise *#06# yapınca imei çıkmama sebebi endonezya, hint vb. rom kurulu olmasından olabilir. Dediğim gibi ise menüdeki telefon simgesi yeşil yani...
  11. H.kadioglu

Yardım Mi 11 lite 4g nv data hatasi

Özel mesj ile bilgi verdim
  12. H.kadioglu

Soru Mi 14 ultra direnç kayıt güncelleme

özel mesaj ile bilgi verdim.
  13. H.kadioglu

Yardım Xiaomi note 8 pro telefon ile konuşurken tamamen kapanıp açılıyor

Sıfılayın. (imei gidebilir) düzelmez ise. Rom yükleyin. Düzelmez ise donanımsal arızadır.
  14. H.kadioglu

HyperOS Server kayıtlı cihazıma hiçbir güncelleme gelmiyor

etikette olur sadece. Birde site vardı daha once paylaşmışlardı SN ile sorgulamak için. Zaten bu uğraş çözüme katkı sağlayacak bir şey değil ki. Cihazınız global olsa güncelleme yapar. Fake rom olduğu için yapmıyor.
  15. H.kadioglu

Yardım Hyperos 2'den 1'e dönülebilir mi?

özel mesaj ile bilgi verdim.
Üst Alt