Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
H.kadioglu 'in en son etkinliği
H.kadioglu
,
Yardım
Bootloader Kilidi Nasıl Açacağım
başlıklı konuya cevap yazdı.
Öyle bir seçenek yok maalesef. Zaten cihazda şebeke olmaz ise başvuru ile de açamazsınız Sadece ücretli server lardan açılır.
16 Ocak 2026
H.kadioglu
,
Soru
Android Auto Kablo Problemi
aynen bende tam bu sebeple car ai box ı gerekli görüyorum. Telefonu bağlamaya gerek yok. Telefondan internet paylaşmak yeterli...
16 Ocak 2026
H.kadioglu
Soru
konusundaki
HiddeNKinG mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Kablosuz ısınma çok oluyor ve batarya tüketimi fazla. Bence kablosuz kullanım çok büyük gereksinim değil
16 Ocak 2026
H.kadioglu
,
Soru
biliyorum bunlar yerel depodan. Artık temuda yerel satıcılarda mevcut. Türkiye'den kargo oluyor.
16 Ocak 2026
H.kadioglu
,
Soru
araçlar için car ai box tarzı android aletler mevcut. İmkan varsa 1 tane alın hem kaplosuz bağlanmış olursunuz hemde multimedyanız...
16 Ocak 2026
H.kadioglu
,
Sohbet
[XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU
açın
16 Ocak 2026
H.kadioglu
Rehber
Yapay Zeka ile Magisk Modülü Oluşturma
konusundaki
eminreis80 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Herkese merhabalar sevgili Miui&Hyperos ailesi. Sizler için kendim denediğim ve olumlu sonuç aldığım bir yöntem paylaşacağım. Bu...
16 Ocak 2026
H.kadioglu
,
Çözüldü
Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı
Yüklenmiyor maalesef. Geçmişte note 9 larda olduğu gibi. 11 den 12 ye sorunsuz güncellendi. 12 deki modem koruması ile 13 güncellenenler...
16 Ocak 2026
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt