H.kadioglu 'in en son etkinliği

• H.kadioglu
    H.kadioglu , Çözüldü Reklam Sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Banka hesaplarına falan erişemez öyle bir şey yok ama sinir bozucu şekilde ekrana gelip can sıkar.
  • H.kadioglu
    H.kadioglu , Çözüldü Reklam Sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    son günlerde görülen popüler reklam virüsü sorunu. En sağlam yöntem cihazı sıfırlamak. Bunun harici virus programları ile de tarama...
  • H.kadioglu
    H.kadioglu , Yardım Redmi note 10 pro flashlayamama başlıklı konuya cevap yazdı.
    Onlar çok yüksek ücret ister. Biz uzak bağlantı ile hallederiz. Özel mesaj ile bilgi veriyorum.
  • H.kadioglu
    H.kadioglu , Yardım Redmi note 10 pro flashlayamama başlıklı konuya cevap yazdı.
    diğer çözüm yolu da alıntı yaptığınız mesajda yazıyor. Masraf mevcut.
  • H.kadioglu
    Bu cihaz için verebileceğiniz en büyük zararı vermişsiniz maalesef. Duvara atıp parçalamak ile hemen hemen aynı şey diyebilirim çünkü...
  • H.kadioglu
    H.kadioglu , Yardım Poco x7 pro Brick başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sizin cihazınız yüksek ihtimal direnç değişimi ile imei yapılmış ve kötü işçilik nedeniyle direnç temassızlığa düştüğü anda nvdata...
  • H.kadioglu
    H.kadioglu , Yardım Telefon hep recovery'e giriyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dm verty hatası genelde ücretsiz dandik araçlar ile bootloader kilidi açıldığı zamanlarda vbmeta partı bozulduğu için olur. Fastboot...
  • H.kadioglu
    H.kadioglu , Soru Poco x6 pro rom yükleme başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bootloader kilidi açık ise normal fastboot rom yüklemelerinde doğru işlemle yapılan server kayıt ve direnç değişimi ile imei...
Üst Alt