Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonum imei kayıtlı daha önce imei kopyalanmis vs mesaj geldi 4 5 ay önce. Şimdi telefonum çok az çekiyor arama yapabiliyorum ama kapalı alanlarda çok az çekiyor başka hat takıyorum telefona o da az çekiyor bu imei ile mi alakalidir yoksa telefonla mi alakalidir bu durum sinir...
Arkadaşlar malum corona belasından dolayı evden dışarı çıkamıyoruz bitirme çalışmam var
anket doldurmam gerekiyor durum biraz acil 3 dk nizi ayırıp doldurursaniz büyük hayır işlersiniz sağolun
Link : Medyadaki Şiddet Haberlerinin Caydırıcı Olma veya Örnek Teşkil Etmesi Bağlamında Karşılaştırılması
Bluetooth kulaklıklarin üstüne dokunmatik gibi hassas tuş oluyor i12tws gibilerinde görünür bir tuşda yok kulakligi kullanirken yastığa değince falan şarkı durma değiştirme gibi sinir bozucu şeyler oluyor mu
Normalde böyle olmazdı ama bir kac gündür bu uygulamalar cok fazla pil yiyor çözüm olarak ne yapabilirim bi ara nu xiaomi hizmeti kapatabiliyorduk mi11 bulamadım
*Miui 11.0.4 Global kararlı* ve Android 9 yüklüdür . Miui 11 yükledikten sonraki ilk gözlemim oldu. Henüz ultra pil tasarruf modu gelmedi.
Greenift vb. Uygulamalar kullanmıyorum parlaklık otomatikde idi.
Önceki sürümlerde kıyasla miui11 pil konusunda beni memnun eden bir performans verdi.