guvenayaz kullanıcısının son içeriği

1. guvenayaz

Yardım Imei hakkında

Arkadaşlar telefonum imei kayıtlı daha önce imei kopyalanmis vs mesaj geldi 4 5 ay önce. Şimdi telefonum çok az çekiyor arama yapabiliyorum ama kapalı alanlarda çok az çekiyor başka hat takıyorum telefona o da az çekiyor bu imei ile mi alakalidir yoksa telefonla mi alakalidir bu durum sinir...
  2. guvenayaz

Sohbet Bitirme çalışmama yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar malum corona belasından dolayı evden dışarı çıkamıyoruz bitirme çalışmam var anket doldurmam gerekiyor durum biraz acil 3 dk nizi ayırıp doldurursaniz büyük hayır işlersiniz sağolun Link : Medyadaki Şiddet Haberlerinin Caydırıcı Olma veya Örnek Teşkil Etmesi Bağlamında Karşılaştırılması
  3. guvenayaz

Soru Bluetooth kulaklıklarda dokunma - i12 tws

Bluetooth kulaklıklarin üstüne dokunmatik gibi hassas tuş oluyor i12tws gibilerinde görünür bir tuşda yok kulakligi kullanirken yastığa değince falan şarkı durma değiştirme gibi sinir bozucu şeyler oluyor mu
  4. guvenayaz

Yardım Çok fazla pil tüketen uygulamalara çözüm

Normalde böyle olmazdı ama bir kac gündür bu uygulamalar cok fazla pil yiyor çözüm olarak ne yapabilirim bi ara nu xiaomi hizmeti kapatabiliyorduk mi11 bulamadım
  5. guvenayaz

İnceleme Miui 11 Mi 9 se batarya performansı

Global kararli 11.0.4 forumda şuan tek bulabileceğiniz o zaten
  6. guvenayaz

Sadece 1 saate veri açık kaldı gerisi full wifi
  7. guvenayaz

Evet twrp üzerinden
  8. guvenayaz

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Yeni bir konu açtım bunun hakkında bakabilirsin 1572724524 Mi 9 se miui11 batarya performansi
  9. guvenayaz

*Miui 11.0.4 Global kararlı* ve Android 9 yüklüdür . Miui 11 yükledikten sonraki ilk gözlemim oldu. Henüz ultra pil tasarruf modu gelmedi. Greenift vb. Uygulamalar kullanmıyorum parlaklık otomatikde idi. Önceki sürümlerde kıyasla miui11 pil konusunda beni memnun eden bir performans verdi.
  10. guvenayaz

Ve benim ev sevdiğim şeyde telefon sarj olurken animasyon eklemisler sarj olduğunu anlayabiliyorus artik 1572630175
  11. guvenayaz

Ben twrp den kurdum direkt dosya falan silinmedi
  12. guvenayaz

Twrp den kurdum herhangi bir temizleme yapmadım verilerim silinmedi güzel kullanıyorum şuan
Üst Alt