Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar
Battery better statü programında aşağıdaki ss de ilk üç sırada yer alan değerler neden yüksek.bu durum pili çabuk bitiriyor.cozum konusunda yardımlarınızı bekliyorum.saygilarimla.
Merhaba Arkadaşlar,
Mİ 9T kullanmaktayım.cihaz full sarj olduktan sonra kapatıp açınca şarj hemen 99 a düşüyor.Acaba gerçekte full şarj olmuyormu?Pil göstergesinde yazılımsal bir hata olabilirmi?MİUİ 12 EU Beta Rom kullanıyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Mi 9t üzerinde MIUI 12 eu rom kullanmaktayım.ana ekranda ekran suresi diye bir kısım var.buradaki bilgilerle ayarlarda pil kullanım istatistiklerindeki bilgiler farklı.Telefonun şarjdan alındıktan sonra gerçekte pilde ne kadar açık kaldığı ve kaç saat ekran suresi verdiğine...
Merhaba arkadaşlar,
Mi 9t üzerinde MIUI 12 eu rom kullanmaktayım.ana ekranda ekran suresi diye bir kısım var.buradaki bilgilerle ayarlarda pil kullanım istatistiklerindeki bilgiler farklı.Telefonun şarjdan alındıktan sonra gerçekte pilde ne kadar açık kaldığı ve kaç saat ekran suresi verdiğine...
merhaba arkadaşlar
mi 9t global rom kullanıyorum ve cihazın kilidi açık.kullandıgım rom 11.0.5 qfjmıxm.kararlı sürüm.pc de adb sürücüleri yüklü ve pc telefonu mi 9t ve adb android arayüzü olarak tanıyor.davinci twrp yi fastboot moda alarak yüklüyorum.hiç bir hata vermeyip yukleme yapıyor.ancak...
Merhaba arkadaşlar
Cihazı şarja taktigim zaman Google ambient modu otomatik açılıyordu.Ama bugün şarj için taktigimda acilmamaya başladı.benzeri sorun yaşayan veya bilgisi olan varmı acaba.cihaz unlocked ve MIUI 11 global rom kullanıyorum
Merhabalar
Mi 9t kullanıyorum.global kararlı MIUI 11 ve bootloader kilidi açık cihazın ve rootlu.substratum theme engine yükledim.uygulamanin içinden girip tema indiriyorum ama kurunca temalar yüklenmiyor.sorun ne olabilir. Teşekkürler