Gurkanxx kullanıcısının son içeriği

1. Gurkanxx

Çözüldü BL Sırası beklerken kullanım

Bootloader kilidimi ilk kez açıcam ve teek telefonum var açılması 1 hafta vesaire sürüyormuş sanırım, bu sürede telefonu kullanabilicek miyim? ve 14.0.3 sürümünden direkt hyperos a geçebilir miyim?
  2. Gurkanxx

Yardım 12 Pro 5G BL sorularım

Merhabalar ilk kez xiaomi sahibi oldum ve güncelleme olmadan kullanmak istemiyorum cihazımın bilgileri bu şekilde ve fake rom atılmış, şuan imeisi yok cihazımın ve merak ettiğim sorular var. Android 14 varmıdır güncel romlarda? BL kilidi için başvurduğumda 14 günde cihazımı kullanabilecek miyim...
  3. Gurkanxx

Yardım 12 Pro 5G hyperos nasıl yapılır?

Merhabalar cihazım yurtdışı, 2 ay önce aldım ama bene hiç güncelleme gelmiyor ve konu hakkında bilgim yok. Nasıl güncelleme alırım telefona zarar gelir mi? 1707563652 Veya güncelleme kendiliğinden gelir mi hocalarım ben sıkıntıya sokmayayım, otomatık gelirse beklerim
  4. Gurkanxx

Yardım YD Redmi 12 Pro 5G hyperos güncellemesi ne zaman gelicek

Cihazımı alalı 1 Ay oldu, android ve hyperos Güncellemeleri dağıtılmış fakat benim cihazım almadı, şuan imei yok 180 gün sonra kapanıcak mesajı geliyor ve bittiği zaman imei attırıcam, güncelleme nasıl yapılır otomatik gelmesi gerekmiyor mu
Üst Alt