Gürkan Ateş kullanıcısının son içeriği

1. Gürkan Ateş

Yardım Xiaomi Sim Etkinleştirme

Peki sim etkinleştirmeyi etkinleştirme oluyormu mesela anlatamadıysam kusura bakmayın etkinleştirme yani düzeltme olmuyormu bu durumda birde etkinleştirince ne oluyor 1612090061 Peki sim etkinleştirmeyi etkinleştirme oluyormu mesela anlatamadıysam kusura bakmayın etkinleştirme yani düzeltme...
  2. Gürkan Ateş

Yardım Pil ve Performans Bölümü

Birde pil ve performans bölümüne girmeden ekran süresi sayılmıyor mesela 90 a kadar falan kullanıyorum bakıyorum 0 0 dk yazıyor iki taraftada şarj 15 e düşünce takıyorum şarja birde öneriniz varmıdır poco x3 nfc kaça düşünce takılmalı 1612089893 Birde pil ve performans bölümüne girmeden ekran...
  3. Gürkan Ateş

Bence çok saçma birşey sonuçta ben 0 a kadar ne kadar süre aldığımı merak ediyorum birde android 11 gelmedi daha gelicek değilmi poco x3 nfc ye birde 12.5 1612057799 Bence çok saçma birşey sonuçta ben 0 a kadar ne kadar süre aldığımı merak ediyorum birde android 11 gelmedi daha gelicek...
  4. Gürkan Ateş

Demek istediğimi anlamadınız muhtemelen demek istediğim önceden ekran süresi 8 saat falan alırken artık 5 6 saat oluyor soldada yüzde düşüyor yani yarısını gösteriyor gibi birşey ekran süresinin sola bakınız 100 80 60 yerine 1611935022 Bunun bir çözümğ yokmu peki olanlar başka vsrmı bu sorun
  5. Gürkan Ateş

Merhaba poco xr nfc cihazımı alalı 1 ay falan oldu ve pil ve performans yeri sıkıntısızdı aşdıktan birkaç hafta sonra artık pil ve performans bölümüne girince yanlış ekran süresi gösterdiğini farkettim ve anlamadım yeniden başlattım sıfırladım düzelmedi cihaz 5 6 saat ekran süresi verdikten...
  6. Gürkan Ateş

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

O Yok onu biliyorum geçen aklıma geldi 0 dan 100 e şarj ettim 70 dk da falan oldu notmal değer bunlar ama sosyal medya çoğunlukla az oyun parlaklık %40 45 civarı 8 saat gidiyor en fazla ve anlamadığım 120/60 hz pil konusunda azcık birşey farkediyor 60 da 8 saat 12 dk gidiyor ise 120 de 8 saat...
  7. Gürkan Ateş

Merhaba yazığım konuyla alakalı yardım edermisiniz
  8. Gürkan Ateş

Merhabalar alalı 1-2 hafta oldu poco x3 ve bana bataryası sorunlu gibi geldi normalde 65 dk veya daha fazla sürede şarj olması gerekirken 55 dk da falan şarj oluyor ve 30 dk da 62 olması gerekirken tam hatırlamıyorum bugün şarj edersem düzelticem ya 20 yada 30 dk da 77 şarja ulaştı ve az oyun 60...
  9. Gürkan Ateş

Yardım Poco X3 Batarya hızlımı bitiyor ?

Merhabalar alalı 1-2 hafta oldu poco x3 ve bana bataryası sorunlu gibi geldi normalde 65 dk veya daha fazla sürede şarj olması gerekirken 55 dk da falan şarj oluyor ve 30 dk da 62 olması gerekirken tam hatırlamıyorum bugün şarj edersem düzelticem ya 20 yada 30 dk da 77 şarja ulaştı ve az oyun 60...
Üst Alt