guremanco12 kullanıcısının son içeriği

1. guremanco12

Yardım Sürüm düşürme one plus 9 pro

One plus 9 pro cihazımı android 13 ten android 12 ye sürüm düşürmek istiyorum ama nasıl yapacam her yerde 12 den 11 e düşürme var ama 13 ten 12 ye yok yardımcı olurmusunuz
  2. guremanco12

Yardım pixel experience aosp A13

değerli hocalarım pixel experience aosp android 13 çıktı mi 10t cihazıma romu kurmak istiyorum ama bu rom twrp ile kurulmuyor romu kurabilmem için yardım istiyorum
  3. guremanco12

Yardım mi10t pubg mobile 90 fps

mi 10t cihazıma pubg mobilen son güncellemesinden sonra pubg gürüntu ayarlarında 90 fps tiki kaldırılmış 90 fps ayarı yok oyunda
  4. guremanco12

Yardım Redmi 9 şebeke sorunu

Redmi 9 şebekenin birden 2g geçti oyuzden imei repair atıldı ama sorun hala devam ediyor şebeke sadece 2gde çekiyor nasıl düzeltilir
  5. guremanco12

Yardım Mi flaş

Redmi 9 telefon için fastboot rom kuramıyorum tgz uzantılı romu vinrar ile çıkartiğimda hatalı çıkarıyor romu yani romda eksik dosyalar olduğu için mi flaş ile romu flash layamiyorum yardım edebilen varmı
  6. guremanco12

Yardım Mi 10t netfix sorunu

Mi10t cihazimda roo yüklü ve play storeden Netflix yükleyemedim bende apk olarak yukledim ama bu hatayı veriyor ne yapabilirim bi çözümü varmı
  7. guremanco12

Yardım Stock rom a geri dönüş

Pixel experience 11+ romunda stok roma mi flash ile geri dönüş yapamıyorum mi flashta hata alıyorum yardım lazim
  8. guremanco12

Yardım fps düşüşü

arkadaşlar ben mi10t nin 90 fps ten 60 a duşme sorunu çözdüm ve benim cihazimdaki neden security yani güvenlik uygulaması onun guncellemesini silin ve yeniden pil ve perfonmas vb ayarlamalarini yapin ben yaptım oldu %1 kadar kasmadan 90 fps te oynuyorum şuan
  9. guremanco12

Yardım Mi10T MIUI 12.5.4 Güncellemesinden sonra FPS düşüşü

Mi 10t cihazım mıuı 12.5.4 güncellemesinden sonra pubg oynarken ekran 144 hz ve ilk 5-10 dk arası 90 fps alıyorum ondan sonrası 60 fps oluyor ve yarım saat sonrada 50de sabit kaliyor kısıtlamalarida kaldırdım ama sorun bir türlü duzelmiyor güncellemeden önce sarj bitene kadar 90 fps alıyordum
  10. guremanco12

Yardım Mİ10T BL kilidi açılmıyor

bootloader kilidini açerken bu hatayla karşılaşiyorum konu hakkında bilgisi olan var mı
  11. guremanco12

Yardım ekran yenileme hızı

arkadaşlar kisayoldan ekran yenileme hızını değiştirmek için uygulama varmı cihaz mi10t
  12. guremanco12

Yardım mi10t mi cihaz ekleme sorunu

Arkadaşlar mi10t cihazımdan mi hesabıma giriş yaparken hesap ayarlarından cihazlar kısmından cihazım gözükmüyor
  13. guremanco12

Soru mi10t android 11

mi10t ye android 11 ne zaman gelecek haberi olan varmı redmi note9s android 11 verildi
Üst Alt