gurcano kullanıcısının son içeriği

1. gurcano

Soru Mi Band 3 Arayanı Gösterme

Mi Bandage uygulamasını kur, yetkileri ver. Mi Fit dursun, kaldırma. Sorunu çözer. MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. gurcano

Bu videodaki yöntemle hem gelen arama gösteriyor, hem de Türkçe oldu... MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. gurcano

Evet bu şekilde arayanı gösterme problemi çözüldü. ama türkçe karakter problemi var. Mi band ekranında türkçe karakterler, garip şekillerde gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?
  4. gurcano

Hocam işlemi nasıl yapıyoruz. Önce mevcut Mi Fit uygulaması kaldırıyor muyuz? Bu konuların biraz acemisiyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. gurcano

Yardım Redmi Note 4

Kızımın telefonunun şarjı bitmiş ve bir süre böyle kalmış. Şimdi şarja takıyorum ama telefondan hiç tepki yok. 2 saat şarjda kaldı ama açılmıyor. Hiçbir yaşam belirtisi yok. Ampermetre ile bakıyorum, 0.4 amperde akım geliyor gösteriyor ama ne telefon ısınıyor ne de şarj oluyor. Servise gitmeden...
  6. gurcano

Yardım MIUI 9'dan MIUI 8'e dönüş

Mi Note telefonuma otomatik güncelleme ile gelen MIUI 9 ile bazı sorunlar yaşıyorum. Gelen güncellemeler düzgün yüklenmiyor ve telefonu sıfırlamak zorunda kaldım bir kaç kere. Bazı fonksiyonlar da tam çalışmıyor. Mesela eskiden Geri tuşuna uzun basmaya "SON KULLANILAN UYGULAMALARI GÖSTER"...
  7. gurcano

Yardım TWRP sonrası şifre sorma

Söylenilen işlemleri yaptım, şifre sormuyor ama aynı yerde takılıyorum. Unable to locate zip file 'su.zip' Bu mesajı neden alıyor olabilirim? *#*#717717#*#* yaparak portu açtım. USB hata ayıklama modu açtım. Geliştiriciyim. Acaba MIUI9 ile kullandığım TWRP uyumlu olmayabilir mi?
  8. gurcano

Yardım TWRP sonrası şifre sorma

Mi5S telefonun unlock işlemini yaptım. Sonrasından fastboot ile MIUI 9 yükledim. Son tamir işlemi için fastboot modda bağlayıp TWRP ile reboot ettiğim ekranda şifre soruyor. Ne şifresi olduğunu bilmiyorum. İptal deyip geçtim ama supersu kurulumunu yapmıyor hata veriyor. Neden olabilir?
  9. gurcano

Anket Xiaomi Kamera Bakımından Hangi Modeli Tercih Edilmeli

Teşekkürler, deneyeceğim.
  10. gurcano

Konu açılmışken madem, kamera uygulaması olarak daha iyi app'ler var mı tavsiye edebileceğiniz... Manuel ayarları falan çok daha pratik yapılabilen?
  11. gurcano

Kamera konusunda Mi'den memnun değilim. Özellikle geçen gece gittiğimiz bir kafeden Samsung, iPhone ve Mi 5S plus ile gece fotoları çektik, aynı açıdan... Resmen ezildi Mi. Gündüz yeterli ışık varken tamam ama hem az ışıkta sıkıntı var hem de yakın çekim odaklamada problem yaşıyorum.
  12. gurcano

Yardım Mİ6 Ekran kırıldı

Ama genelde hasar alan ekran oluyor. Parmak izi okuyucusu arkadaysa ekran hasarından etkilenmeyecektir, öyle değil mi?
  13. gurcano

Yardım Mİ6 Ekran kırıldı

Şu an 5S plus kullanıyorum. Satışa çıkmayan ne? Ekran mı?
  14. gurcano

Yardım Mİ6 Ekran kırıldı

Resmen mi6'dan soğudum bu başlıktan dolayı. Parmak izinin telefonun arkasında olması iyi bir şey sanırım.
  15. gurcano

Satış Xiaomi Mi 4,ön kamera arızalı

Çin'den getirdim, kızım kullandı, düşürdü, ekranını kırdı, ekran değişimi sonrası ön kamera çalışmıyor, tamirci ile problem yaşadık, geri götüremedim, öyle kaldı. Bu haliyle satıyorum. Diğer bütün fonksiyonları çalışıyor. Bambu arka kapak. Kılıfları hediye. 300 TL
Üst Alt