gurbuzgormez kullanıcısının son içeriği

1. G

Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Çok fark göremedim hocam. Zaten eski hali de çok iyiydi. Çin romuna göre bir kaç eksiği var. Miui Lab vs. ayaları yok. Yazı karakteri farklı. Zamanla aradaki farklar kapanacaktır diye düşünüyorum. Mix 2S'de de aynı eksiklikler vardı.
  2. G

Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Hocam çok teşekkür ederim. Global stabile kolaylıkla geçtim. Bootloader kilidi açık. Dilediğim zaman dilediğim roma da geçebilirim. Geçmek isteyenlere Çin stabilden birkaç eksiği olsa da global stabili tavsiye ederim.
  3. G

Pek 1533467846 Peki hocam kilidi açtıktan sonra Çin stabilden global betaya geçebilir miyim? Güncelleyiciye romu gösterirsem kurulur mu?
  4. G

Çok teşekkür ederim hocam. Selametle.
  5. G

Arkadaşlar biliyorum, forumda onca rehber, inceleme vs. var fakat durum biraz farklı. Sanırım şuan için Mi 8 cihazlarda bootloader kilidi açıldıktan sonra geri kapama diye birşey yok. Bunun kullanıcılara olumsuz bir etkisi var mıdır? 15 gün sürem bugün dolacak. Çin sürümün de google...
Üst Alt