Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ustalarım cihazda repair yapacaktım taki aygıt yönetcisinde cihazın driveri bi türlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz..
cihazım kayıtsız durumda
Ustalarım kolay gelsin düzgünce twrp kurdum note 8 e ardından zip uzantılı miroom indirip twrp ile flsahladım yeniden başlattığı da cihaz bidaha açılmadı sadece cihazı normal açıyorum göz kırpıyor fast boota alıyorum giriyor hemen geri çıkıyor ne yapacağım elimde kaldı cihaz
Ustalar merhaba geçende yardım istemiştim şimdi mi 9t cihazım için hangi rom daha iyidir
Şimdi bir kaç sorunum var
1. Kamera da hafif donmalar var
2. Arayüz de hafif kasmalar mevcut
3. Twrp ile sorunsuz indirip kurabilir miyim
4. Şarj konusun da beni memnun edecek rom istiyorum haricinde...
Ustalarım merhaba cihazı dün sabah altım 2 el ayarında tertemiz MIUI 12 sürüm vardı üzerinde
Acaba şarj erken mi bitiyor
Birde kamera hafif donmalar yaşıyorum
Hangi sürüme geçmemi önerirsiniz
Öncelik batarya ve hızlılık
Yardımlarınızı bekliyorum..
Fotoğrafta görüldüğü üzere bu romu kullanıyorum şarjı iyi giden donma kasma yapmayan ne önerirsiniz
Öncelikle bu romda kimlik doğrulayıcı olmadığından başka sürüme geçmek istiyorum
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar cihazım android 10 mi 8se bundan önceki sürümlerinde xiaomi kimlik doğrulayıcı kullanabiliyorum fakat bu sürme geçince kimlik doğrulayıcı bulamadım telefonda ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba ustalar daha öncelerde bi konu açmıştım sim 1 imei kayıtlı iken servis yok hatası veriyordu sim 2 ye tsktım sorunsuz imei repair yapacağım amma velakin sürümüm şuan eu 11.0.3 imei repair yapabilir miyim bu sürüm de