gurbuz60 kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım aygıt yöneticisinde driver bulamıyorum

merhaba ustalarım cihazda repair yapacaktım taki aygıt yönetcisinde cihazın driveri bi türlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz.. cihazım kayıtsız durumda
  2. G

Yardım Redmi note 8 rom sonrası kaldı

Ustalarım kolay gelsin düzgünce twrp kurdum note 8 e ardından zip uzantılı miroom indirip twrp ile flsahladım yeniden başlattığı da cihaz bidaha açılmadı sadece cihazı normal açıyorum göz kırpıyor fast boota alıyorum giriyor hemen geri çıkıyor ne yapacağım elimde kaldı cihaz
  3. G

Soru Mi 9t Rom önerisi

Ustalar merhaba geçende yardım istemiştim şimdi mi 9t cihazım için hangi rom daha iyidir Şimdi bir kaç sorunum var 1. Kamera da hafif donmalar var 2. Arayüz de hafif kasmalar mevcut 3. Twrp ile sorunsuz indirip kurabilir miyim 4. Şarj konusun da beni memnun edecek rom istiyorum haricinde...
  4. G

Yardım Mi 9t sürüm batarya

Ustalarım merhaba cihazı dün sabah altım 2 el ayarında tertemiz MIUI 12 sürüm vardı üzerinde Acaba şarj erken mi bitiyor Birde kamera hafif donmalar yaşıyorum Hangi sürüme geçmemi önerirsiniz Öncelik batarya ve hızlılık Yardımlarınızı bekliyorum..
  5. G

Soru Mi 8 se rom ne önerirsiniz

Fotoğrafta görüldüğü üzere bu romu kullanıyorum şarjı iyi giden donma kasma yapmayan ne önerirsiniz Öncelikle bu romda kimlik doğrulayıcı olmadığından başka sürüme geçmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  6. G

Yardım Mi 8 se Xiaomi kimlik doğrulayıcı

Merhaba arkadaşlar cihazım android 10 mi 8se bundan önceki sürümlerinde xiaomi kimlik doğrulayıcı kullanabiliyorum fakat bu sürme geçince kimlik doğrulayıcı bulamadım telefonda ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum
  7. G

Çözüldü Huwaei p smart 2019

Merhabalar ustalar p smart 2019 cihaz için imei repair mümkün mü
  8. G

Yardım Mi mix 2 pc depolama olarak görmüyor

Merhabalar ustalar cihaz pc de şarj olarak görmekte bi türlü dosyaları gösteremedik ne yapmak gerek
  9. G

Yardım Mi 8 se

Merhaba ustalar daha öncelerde bi konu açmıştım sim 1 imei kayıtlı iken servis yok hatası veriyordu sim 2 ye tsktım sorunsuz imei repair yapacağım amma velakin sürümüm şuan eu 11.0.3 imei repair yapabilir miyim bu sürüm de
  10. G

Yardım Redmi note 7

Merhabalar ustalarım bir adet redmi note 7 var cihaz yanlış müdahaleden dolayı susmuş hiç bir şekilde tepki vermemektedir bu cihaza ne yapılabilir
  11. G

Yardım Şebeke

Arkadaşlar sadece Turkcell'de çekmiyor hat uygun değildir diyor yeni hat aldım durum aynı çözümünü bilen varmıdır...
Üst Alt