Guneylikamil kullanıcısının son içeriği

1. G

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

arkadaslar merhaba bl kilidim kalktı twrp üzerinde rom yüklemek istedim. cihazım fastboot ekranında kaldı hiç bir sekilde tepki vermiyor. kapatmaya calısıyorum yine aynı ekrana dönüyor. cihazım yurt dışı nasıl kurtarabilirim. biraz acil. fastboot rom indiriyorum, internette zip i acınca tek...
  2. G

Rehber Mi Note 10 Lite Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

twrp ile global güncel sürümü yüklemeye calıstım fastboot da kaldı ne yapabilirim. yardım edebilecek misiniz.
  3. G

Rehber Mi Note 10 Lite Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Geçen hafta bu gün kilit kaldırmak için basvurdum. ancak suan böyle bir hata alıyorum. sebebi nedir? please unlock 1 hours later and do not add your account in miui again otherwise you will wait from scratch
  4. G

Arkadaslar şirket görüsmeleri şirket uygulamaları için 2. alanı kullanmak istiyorum. Mi kilidini kaldırmak için gecen cumartesi basvurdum bu hafta cumartesi kalkacak tekrar deneyeceğim rom yüklemek için. şimdi aklıma birkaç şey soktu android kullanıcıları. yok mi klidi basvurusu yaptıysan...
  5. G

Hangi rom u yüklemem gerekli,hangisinde sorun yaşamam güncellemeleri otomatik alırım, dediğim gibi pek bi bilgim yok kusura bakmayın. İphone rezilliğinden kurtulmak için bu markaya geçtim.
  6. G

Arkadaslar öncelikle merhaba; Dün yeni bir telefon alarak mi note 10 lite ailesine katıldım. Telefon yurt dışı imei kaydı düşünce kaydı yapılacak, şuan normal sekilde kullanıyorum. Cihaz hiç bir sekilde 12 Güncellemesi almıyor, forumda birkaç mesaj okudum ve anladığım kadarı ile cihazımdaki...
Üst Alt