gunes59 kullanıcısının son içeriği

1. G

Rom Xiaomi 14 Ultra HyperOS 2.0 EU ROM

Şu anda EU 2.06 yüklü, IMEI kayıysız yd 14 ultrama twrp den yükleyebilir miyim? Bl açık. Bir de şu EU 2.1 gelecekti ama haber yok ondan galiba
  2. G

HyperOS HyperOS 2.0 EU ROM

Global den eu ya telefon güncelleyici ile olmuyor zaten. Fastboot şart anlaşılan
  3. G

Telefonu fastboota alıp mı yaptınız? update.bat ile . Yoksa ayarlarda telefon özelliklerindeki güncelleme ile mi yaptınız?
  4. G

Bir de ne farklar var. Yapay zeka vb gelmiş mi
  5. G

Global hyperos 1 üzerine güncelleme ile olur mu? Eski bilgiler gider mi? Kurmadan önce geliştirici seçenekleri veya başka yerde yapılacak bir şey var mı? Daha önce hyperos 1.24 ue kurarken az daha btick olacaktı. Allah'tan iyi bilen bir öğrencim var. O geri getirdi telefonu. Bu arada yurt dışı...
  6. G

Rom Xiaomi 14 Ultra EU Rom (GÜNCEL)

global rom üzerine mi güncelleme ile yaptınız?
  7. G

HyperOS Xiaomi 12T Pro (ditingp) XiaomiEu Android HyperOS

Kolay gelsin. Bunu twrp den boot loader açık ve rootlu olarak temiz kurulumla kursak sıkıntı olur mu
  8. G

Soru 12t pro için Leica camera

tamam hocam. twrp geldi. magisk apk kurmuştum. zip kurayım
  9. G

Soru 12t pro için Leica camera

Leica camera sadece magisk modül olarak mı var 12t pro için? Root ve twrp olmadan kurmak mümkün değil mi?
  10. G

Rom Xiaomi 12T PRO (diting) – EU STABİL ROM V13.0.7.0.SLFCNXM

Eskiden ( mi 8 im varken ) kendi güncelleme penceresinden de zip yükleyebiliyorduk sanki eu romu. Yanlış mı hatırlıyorum. Bir de süper ay modu ve zom iyi değil sanki.
  11. G

İnceleme Xiaomi 12T PRO - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Bir haftadır kullanıyorum. Telefon çok hızlı,şarjı iyi, işlemci performansı ve ısınma iyi( oyun oynamadım video izleme vb için ısınma hiç yok gibi)ana kamera iyi, yardımcı kameralar orta. Zoom 10x tuhaf bir şekilde. Ama yurt dışı fiyatı güzel. 11500 e ben aldım 256gb depolama 12ram. Günümüz...
  12. G

Mod Xiaomi.eu 12.5 Uyumlu Miui Camera Mod (08.07.2021 Güncellendi)

Miui 12.5 mi 8 için bulabilir miyiz. Bunu yükleyince kameray bağlanmıyor diye hata veriyor 1662202285 Bende süper ay , klon kamera çalışmadı.
  13. G

Mod [MİUİ12/13] Bellek (RAM) Arttırımı

Bu özelliğin çalışması için yazılımda ram arttırmanın aktif olması şart anladığım kadarıyla. misal mi 8 miui12.5.2 de olmayacak. Doğru mudur?
  14. G

MIUI 12.5 Mi 8 miui12.5.2 eu rom geldi, en performanslı rom bu bence

büyük bir merak ve hevesle bekliyoruz hocam. inşallah hazırlarsınız. şimdiden emeğinize sağlık.
  15. G

İpucu Press Any Key To Shutdown Xiaomi Hatası Çözümü

gece gece Allah razı olsun.
Üst Alt