gunes59 kullanıcısının son içeriği

1. G

Soru 12t pro için Leica camera

Leica camera sadece magisk modül olarak mı var 12t pro için? Root ve twrp olmadan kurmak mümkün değil mi?
  2. G

Soru Pocco F1 ve mi8

Pocco F1 için portlanan miui 13 rom mi 8 e yüklenir mi?
  3. G

Soru mi 8 için miui 13 beta hazırlanıyor.

Merhaba arkadaşlar.mi 8 için miui 13 beta rom yapmışlar. site buldum ancak indirme bağlantısı bulamadım. https://uotan.cn/resources/miui-13-for-8.228/
  4. G

Soru Mi 8 güncelleme hakkında?

Benim merak ettiğim bir konu da bundan sonra nolcak. Eu beta miui12 deyiz. Ancak ne klon kamera, nede flaş ışığı ile kalp atış hızı ölçümü gelmedi halen. Bunlar güzel özellikler. Mi 8 ise çok güncel olmamakla beraber bence çok güzel telefon. Şu anki orta segmentin hepsinden üstün hem kamera hem...
  5. G

Soru Mi 8 son beta eu rom u nasıl indirebilirim.

Sistem güncelleyici ile son eu beta yı indiremiyorum Acaba link vb var mı
  6. G

Soru mi 8 miui12

mi8 için kapalı beta miui 12 var.yükleyip deneyen var mı. Hatalar vb var mıdır. Bir de miui11 e dönmek sıkıntılı oluyor galiba. 1588253330 https://www.teknoburada.net/2020/04/29/miui-12-rom-dosyalari-burada-indir-ve-yukle/
  7. G

Soru Youtube music

Magisk ile youtube music yüklenebiliyor mu. Araç içinde premium muş gibi kullanmak için. Bir de youtube reklamlar gitmiyor
  8. G

Soru Mirror link kullanan oldu mu?

Mi 8 global miui 11 yüklü telefonumda. Mirror link bağlanmıyor. Acaba mi 8 mirror link desteklemiyor mu? Yada eu rom ile mirror link gelir mi?
  9. G

Soru Youtube premium

Araçta youtube music premium kullanmak için root yapmak şart mı arkadaşlar?
  10. G

Mi 6 type c-hdmi kablosu ile görüntü aktarma

Bir de miracast olayı var. Anladığım kadarıyla xiaomi miracast için de destek vermiyor. Araba bağlantısı sadece Android auto olarak yapılıyor
  11. G

Sohbet miui 11

Eyvallah hacam
  12. G

Sohbet miui 11

Yüklenmiyor maalesef hocam
  13. G

Uygulama Xiaomi MI8 GCam 7.0 v10.3

Hocam merhaba. Bu apk dosyasını yüklemek için root falan mı lazım. Dosya yöneticisinden de kurulmuyor
  14. G

Soru Ağınız izleniyor olabilir ne demek

Teşekkür ederim. Hem düzeltme hem yardım için. Otomatik klavye düzeltme kurbanı oldum
  15. G

Soru Ağınız izleniyor olabilir ne demek

Böyle bir şey var. Nedir acaba
Üst Alt