gunbilmer kullanıcısının son içeriği

1. G

Sohbet Merhabalar

Bir kaç promosyon ürününde deneyelim hocam buraya da atar bakarız cihazın kalitesine.. 1578251776 Teşekkür ederim bu güzel bilgiler için. Viideo denemesini buraya atacağım. O zaman daha net görürüz.
  2. G

Sohbet Merhabalar

Teşekkür ediyorum. Benimki düz mantık çalıştı biraz. Fotoğraf çekiyorsa video da çekiyordur. Demek ki öyle değilmiş anladığım kadarı ile. Teşekkür ederim. Ürün çekimi için illa video kamera alacağız anladığım kadarı ile...
  3. G

Sohbet Merhabalar

Ailemiz Xiaomi ile tanışmış oldu. Redmi Note 8 aldık. Açıkçası 48mp kamera beni çok cezbetmişti. Promosyon ürünlerinin tanıtım videolarını çekecektim. Fakat 48mp'lik kameranın sadece fotograf çektiğini görünce sükutu hayale uğradım. Acaba bir program veya uygulama ile bu kameradan da görüntü...
  4. G

Sohbet Merhabalar

Hayat bazen hızlanıveriyor. Hiç kullanmadığım bu markadan fiyat araştırması yapıyorum, yarın 2 tane redmi note 8 aldım dersem bu ne hız demeyinangel~~.
  5. G

Sohbet Merhabalar

Yeni kaydolduk, hoş bulduk, hoş gördük. Türkiye'nin ilk ve tek promosyon ilan sitesi arge ekibindeyim. İsmi çok önemli değil, ilk mesajda reklam yapıyorsun deyip forum dışına atılmak istemem. Burada bulunmam sebebim promosyon firmalarının geliştirecekleri yeni ürünlerde kullanılmak üzere...
Üst Alt