guardline kullanıcısının son içeriği

1. G

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Kayseri de olup da redmi note 10 128 gb lık cihazıma imei atabilecek var mı? Rsa korumalı olduğu için direnç takmak lazım diye okumuştum bi yerlerde. Doğru mu acaba? Teşekkür ederim.
  2. G

Yardım Kayseri de olan telefoncu var mı?

Kolay gelsin. Redmi note 10 128 gb lık telefonum kktc malı. Türkiye ye dönüş yapıyorum. İmei için kayseri de olan var mı? Direnç mi takılıyor buna?
  3. G

Soru İmei Repair edilmiş RN10 cihaza Custom Rom Yüklenirmi

Kktc görevim bitiyor ve Türkiye tayin oluyorum. Türkiye de redmi note 10 cihazımı direnç ile mi? Yoksa imei atarak mı kayıt ediyorlar acaba? Teşekkür ederim
  4. G

Soru Android kumanda tavsiyesi

Mi box s 4k için Android telefona kurabileceğim bluetooth tabanlı uygulama var mı? Sure wifi ve ır tabanlı. Mi kumanda ır tabanlı. Bana bluetooth tabanlı lazım.
  5. G

Soru Redmi note 10 iyimidir alınır mı nereden alınır mı

Ben mi 6 (6/128)dan redmi note 10 (6/128) geçtim. Cihaz mi 6 ya oranla yavaş. Tek iyi yanı şarj süresi. Oda alet yeni, zamanla daha kötü olur. Kısacası ben memnun değilim. Mi 6 mın arka kapak, ön kapak birde pili değişse rahat 5 yıl daha giderdi.
  6. G

İnceleme Qin 1s 4G

Arkadaşlar Türkiye de neden satılmıyor bu alet
  7. G

Soru Redmi Note 10 IMEI Atılabiliyor mu?

Takip. Ayrıca müsadenizle bir soru. 6gb Ram 128gb hafızalı modeli var bende. Kaç gb hafıza kartı destekliyor acaba?
  8. G

Ana Başlık Redmi Note 10 Tüm Özellikler ve Kullanıcı Yorumları

Kktc de ikamet ediyorum. 6gb Ram 128gb hafızalı modelini kktcell den 2500 tlye aldım. Cihaz hindistan sürümü. 12.0.4 Çift sim takma yuvasında birde tf kart haznesi var. Kaç gb lik hafıza kartı destekliyor bu acaba?
  9. G

Yardım Mi 6'dan Redmi note 10'a taşınmak?

Yarın mi 6 telefonumdan, redmi note 10 (6 gb/128 gb) geçiş yapacağım. Tüm ayarları (ana ekran vb.)ve uygulamaları (banka, WhatsApp vb.) birebir note 10'a nasıl taşırım? Teşekkür ederim.
  10. G

Sohbet Kafam karıştı mi 10 hk.

Kıbrıs da xiaomi fiyatları uygun gibi (mi 10 t 128 gb 4275 TL) almışken en iyisi olsun diyorum. Mi 10 Mi 10 t Mi 10 pro Nedir bunlar, aralarındaki fark ne anlamadım. En iyi mi 10 hangisi acaba?
  11. G

Tavsiye En iyi xiaomi modeli tavsiye lütfen

Teşekkür ederim. Mi 10 Ultra alayım en iyisi oysa
  12. G

Tavsiye En iyi xiaomi modeli tavsiye lütfen

Değerli dostlar, xiaomi mi 6 128 gb kullanıyorum 2018 den beri. Zerre problemim yok. Ama telefon betona düşe düşe kozmetik olarak yıprandı. Şuan en iyi (işlemci, Ram ve hafıza olarak) xiaomi modeli nedir?
  13. G

Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

Benimki şimdi Otomatik güncelledi. Ayarlardan bl kilidini açma kapama butonu koymuşlar
  14. G

Alış Mi 6 Seramic Edition Arka Kapak

İnternet den arka kapağı aldım. Fön makinesi ile kırılan kapağı ısıtıp söktüm. Yeni kapağın kenarına yapıştırıcı sıkıp yapıştırdım. Tekrar fön makinesi ile ısıttım. 15 dk kadar üzerine ağır kitap koydum. Sonuç olarak işlem başarılı.
  15. G

Tema Blue Life (Tema Markette Yayında)

Anladım hocam hayırlısı bakalım.
Üst Alt