guardline kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Kayseri de olan telefoncu var mı?

Kolay gelsin. Redmi note 10 128 gb lık telefonum kktc malı. Türkiye ye dönüş yapıyorum. İmei için kayseri de olan var mı? Direnç mi takılıyor buna?
  2. G

Soru Android kumanda tavsiyesi

Mi box s 4k için Android telefona kurabileceğim bluetooth tabanlı uygulama var mı? Sure wifi ve ır tabanlı. Mi kumanda ır tabanlı. Bana bluetooth tabanlı lazım.
  3. G

Yardım Mi 6'dan Redmi note 10'a taşınmak?

Yarın mi 6 telefonumdan, redmi note 10 (6 gb/128 gb) geçiş yapacağım. Tüm ayarları (ana ekran vb.)ve uygulamaları (banka, WhatsApp vb.) birebir note 10'a nasıl taşırım? Teşekkür ederim.
  4. G

Sohbet Kafam karıştı mi 10 hk.

Kıbrıs da xiaomi fiyatları uygun gibi (mi 10 t 128 gb 4275 TL) almışken en iyisi olsun diyorum. Mi 10 Mi 10 t Mi 10 pro Nedir bunlar, aralarındaki fark ne anlamadım. En iyi mi 10 hangisi acaba?
  5. G

Tavsiye En iyi xiaomi modeli tavsiye lütfen

Değerli dostlar, xiaomi mi 6 128 gb kullanıyorum 2018 den beri. Zerre problemim yok. Ama telefon betona düşe düşe kozmetik olarak yıprandı. Şuan en iyi (işlemci, Ram ve hafıza olarak) xiaomi modeli nedir?
  6. G

Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

Benimki şimdi Otomatik güncelledi. Ayarlardan bl kilidini açma kapama butonu koymuşlar
  7. G

Alış Mi 6 Seramic Edition Arka Kapak

İnternet den arka kapağı aldım. Fön makinesi ile kırılan kapağı ısıtıp söktüm. Yeni kapağın kenarına yapıştırıcı sıkıp yapıştırdım. Tekrar fön makinesi ile ısıttım. 15 dk kadar üzerine ağır kitap koydum. Sonuç olarak işlem başarılı.
  8. G

Tema Blue Life (Tema Markette Yayında)

Anladım hocam hayırlısı bakalım.
  9. G

Halen indiremiyoruz bir el atsanız seviniriz
  10. G

Cihazı root lamayı düşünmüyorum. Orijinal hali ile devam. Beklemeye devam. İleride mi8 e geçmek istiyorum. İnşallah bu sorunlar onda yoktur. (Not konu dışı olacak kusura bakmayın, en iyi mi8 modelini yazmanız mümkün mü?)
  11. G

Denedim, sonuç sıfır. Cihazı Hepsiburada dan almıştım 1 sene önce. Çok ama çok memnunum tek sıkıntım bölge ayarları maalesef.
  12. G

Bölge yarı bende Çin ve değişmiyor. Farklı bir şekilde indirip yükleme imkanım yok mu? Ne yaparsam yapayım temayı tema markette bulup tıkladığımda içerik yüklenemedi hatası veriyor.
  13. G

Rehber [Brick/Dead] Flash Xiaomi Mi Box 3 MDZ-16-AA Test Point ile Yazılım Yükleme

İki tarafı erkek USB satan site varsa link vermeniz mümkün mü?
  14. G

Sohbet Hangi Meslek İle Uğraşıyoruz

Uzman çavuş, Silopi.
  15. G

Rom Mi5 MIUI10 Global Stable 10.0.1.0 OAAMIFH

Bende kurdum. İcon lar dışında bi fark yok.
Üst Alt