Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kayseri de olup da redmi note 10 128 gb lık cihazıma imei atabilecek var mı? Rsa korumalı olduğu için direnç takmak lazım diye okumuştum bi yerlerde. Doğru mu acaba? Teşekkür ederim.
Kktc görevim bitiyor ve Türkiye tayin oluyorum. Türkiye de redmi note 10 cihazımı direnç ile mi? Yoksa imei atarak mı kayıt ediyorlar acaba? Teşekkür ederim
Mi box s 4k için Android telefona kurabileceğim bluetooth tabanlı uygulama var mı? Sure wifi ve ır tabanlı. Mi kumanda ır tabanlı. Bana bluetooth tabanlı lazım.
Ben mi 6 (6/128)dan redmi note 10 (6/128) geçtim. Cihaz mi 6 ya oranla yavaş. Tek iyi yanı şarj süresi. Oda alet yeni, zamanla daha kötü olur. Kısacası ben memnun değilim. Mi 6 mın arka kapak, ön kapak birde pili değişse rahat 5 yıl daha giderdi.
Kktc de ikamet ediyorum. 6gb Ram 128gb hafızalı modelini kktcell den 2500 tlye aldım. Cihaz hindistan sürümü. 12.0.4
Çift sim takma yuvasında birde tf kart haznesi var. Kaç gb lik hafıza kartı destekliyor bu acaba?
Kıbrıs da xiaomi fiyatları uygun gibi (mi 10 t 128 gb 4275 TL) almışken en iyisi olsun diyorum.
Mi 10
Mi 10 t
Mi 10 pro
Nedir bunlar, aralarındaki fark ne anlamadım. En iyi mi 10 hangisi acaba?
Değerli dostlar, xiaomi mi 6 128 gb kullanıyorum 2018 den beri. Zerre problemim yok. Ama telefon betona düşe düşe kozmetik olarak yıprandı. Şuan en iyi (işlemci, Ram ve hafıza olarak) xiaomi modeli nedir?
İnternet den arka kapağı aldım. Fön makinesi ile kırılan kapağı ısıtıp söktüm. Yeni kapağın kenarına yapıştırıcı sıkıp yapıştırdım. Tekrar fön makinesi ile ısıttım. 15 dk kadar üzerine ağır kitap koydum. Sonuç olarak işlem başarılı.