GuardianTR kullanıcısının son içeriği

1. G

Rom Kamera uygulaması yok

Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  2. G

Rom Kamera uygulaması yok

Arkadaşlar ben Mi9t cihazıma Pixel Experience romu kurduğumda kamera uygulaması olmuyor içinde sebebi nedir. Romun videolarını izlediğimde kamera uygulaması gözüküyor ama ?
  3. G

Soru Şarj oluyor bildirimini kapatmanın bir yolu varmı

İnşallah mi4 içinde düzeltirler hocam. Miui 9 gelecekmiş sanırsam mi4 e.
  4. G

bu bir sorun degilki kapatip açınca duzelsin. Telefonun yaziliminda gelen birsey gerekli gördükleri için böyle bir özellik koymuşlar ama ben kaldırmak istiyorum
  5. G

Arkadaşlar telefonu sarja taktığımız zaman bildirim çubuğunda çıkan şarj oluyor bildirimini kapatmanın bir yolu varmı?
  6. G

Yardım MI 4 cihazıma Miui 9 güncellmesi gelecekmi?

Arkadaşlar mi4 e miui 9 gelecekmi acaba ?
  7. G

Satış KORAY : mi6 siparişleri açtım. mi5s plus mi note2 ZTE zuk lenovo LeTV LeEco Samsung

Hocam şimdi mi6 64 gb imei si falan kayitli herseyi yapilmis sekilde kac tl tablodan bisey anlamadim
  8. G

Haber Miui 9

Miui 1-2 sene önceye kadar android tarafındaki en iyi romdu ama fazla geliştirmeyince rakipler aldı başını yürüdü. Miui 9 ile köklü değişiklikler yapılması şart yoksa diğer markalarım gelişmesine ayak uyduramayacak örneğin Samsung arayüz konusunda aldı başını yürüdü keza diğer markalarda çok...
  9. G

Rehber Xiaomi mi4 cyanogenmod 13 yükleme rehberi

Gönderi güncellendi+++
  10. G

Rom cyanogenmod 13

Çok sağolun hocam
  11. G

Rom cyanogenmod 13

Arkadaşlar cyanogen ekıbı LineageOS a gecınce cyanogen lınklerıne ulaşamıyorum elınde cyanogenmod 13 lınkı olan varmı yada pc sınde olan varsa upload edebılırmı acaba. LineageOS çok sıkıntılı o yüzden cm yüklemek ıstıyorum
  12. G

Rom Mi4-Mi3 Dirty unicorns rom

Yok uyandırma mevcut romdada sanırım parti farkı var telefonlarda bazılarına olmuyor
  13. G

İnceleme Flyme Os rom İncelemesi

yükleyemessiniz custom recovery gerekli
  14. G

Soru Miui Muzik

Olmuyor hocam saten 2-3 haftada bi gelistirici surum-stabil surum-win 10-cm arasinda gecis yaparim miui de boyle bi sıkıntı var
  15. G

Soru Miui Muzik

Klasik mp3 ve m4a dosyaları. Miui 7 nin eski surumü yüklüydü onda butun hepsi gozukuyordu
Üst Alt