Gtmat kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım MiFlash Clean and Lock ve Brick

Mi9T cihazıma fastboot rom ile temiz kurulum yapmak istiyorum. BL kapatmak istersem nasıl olacak? Forumu okudum ama emin olamadım Bir tarafta sakın lock deme cihaz brick olur diyen var bir tarafta da Çin'e global, globala çin rom atıp clean and lock dersen brick olur diyen var. Hangisi doğru...
  2. G

Soru Türkiye Garantili ama EEA Rom

Mi9T aldım. Evefono bandrollü Xiaomi Türkiye garantili yani. Ama Avrupa Romu yüklü (EEA Rom) Xiaomi siteden baktım Delivery Turkey yazıyor Global Rom yüklü olması gerekmez miydi?
  3. G

Satış Mi9T/Mi9TPro Orijinal kılıf 37₺

Kutudan çıkan orijinal kılıfı satıyorum. 2 gün cihazda taktım. Daha sağlam kılıf aldığım için boşa çıktı. Kargosuyla dahil 37 Liraya satabilirim. Düşünenler PM atsın
  4. G

Yardım sim etkinleştirme yurtdışı sms yedekleme

selamün aleyküm mıuı severler az önce konularda gördüm ama aklım iyice karıştı xiaomi aktivasyon için yurtdışına mesaj atıyor diye şikayet edenler olmuş telefonu babama verdiydim şeyse onun fatura dökümüne bakayım babamda cihazı bul açıktı, yedekleme yapsın diyorduk sim bir kez etkinleşmişse...
  5. G

Soru SIM Karta Kişi Kaydediliyor mu?

Google Kişiler uygulamasını kullanan bu cihazda yeni kişiyi SIM karta kaydet seçeneği var mı? Herkesfarklı bir cevap verdi... Kimi "SIM karta kişi kaydı yok" derken kimi de "görüntülenecek kişilerde SIM kişilerini göster seçeneği aktifse ancak öyle SIM karta kişi kaydediliyor" diyor. Doğrusu...
  6. G

Yardım Çift SIM ile arama nasıl?

Çift sim kullananlara sorum olacak. Yanıt veren olursa sevinirim. Rehberden birini aramak, birine mesaj atmak veya arama ekranından numara çevirirken sım1 sım2 tercihi var mı? Google kişiler ve telefon uygulamasını hiç bilmiyorum... Örneğin benim Samsung'um böyle Son olarak kişileri SIMe...
  7. G

Çözüldü Çift SIMli cihazda arama yapmak?

Sonunda aradığım cevap. Kullanım olarak efektifmiş. Teşekkür ederim.
  8. G

Hocam varsayılan kısmıyla çok ilgilenmiyorum. Cihaz elimde değil zaten. Almayı düşünüyorum. Arama yapmadan önce hangi hatla arayacağımı seçmek için sürekli ayarlara mı girip çıkmak lazım yoksa her arama öncesi kolayca birle ara ikiyle ara diyebiliyor muyum?
  9. G

Teşekkür ederim ama tam anlayamadım. Müşterimi TT hatla aradım. 2 dk sonra kardeşimi VF hatla aramak istiyorum. Sürekli ayarlara gidip varsayılan mı değiştireceğim yoksa rehberde kişiye dokununca SIM1 ile ara veya SIM2 ile ara seçeneği mi var?
  10. G

Daha önceleri ne Xiaomi ne de çift hatlı telefon kullandım. Sorular komik gelebilir... Rehberde kişiler SIM1 ve SIM2 olarak ayrılıyor mu? A kişisini birinci, B kişisini ikinci hattan aramak istersek nasıl oluyor? (Her defasında ayarlardan arama için şu hat, mesaj için bu hat mı seçilecek yoksa...
  11. G

Soru Volte ve VoWifi desteği var mı?

Xiaomi cihazlarda bunun problem olduğunu gördüm. Ben de bu cihazı almayı düşünüyorum ama Volte ve VoWifi konusunu netleştirmek gerek. Vodafone veya Turkcell hat kullanılacak. Cihaz destekliyor mu yoksa kod yazıp ayarları mı açmalı? Daha eski serilerde ADB komutları ile bir şeyler yapılmış...
  12. G

Soru Volte - VoWifi

TR garantili Redmi Note 8 Pro alma arifesindeyim. Volte ve VoWifi olaylarını merak ediyorum. Açıkçası kafam iyice karıştı. Direkt hattımı taktım kullanıyorum diyen var, Kod yazıp kullanan var kullanamayan var, ADB komutu ile halleden var. Güncel durum nedir? (Vodafone ve Turkcell hat...
  13. G

Soru Rehbere yeni kişi kaydetme

Çok teşekkür ederim. Başka bir forumda arkadaşlar sadece kaydettikten sonra SIMe taşıyabilirsin demişti. Onlar da bilmiyormuş :)
  14. G

Soru Rehbere yeni kişi kaydetme

Merhabalar. Note 7 veya note 8 almayı düşünüyorum. Daha önce Xiaomi kullanmadığım için aklıma takılan bir soru var. Rehbere yeni bir kişi kaydetmek istediğimizde SIM karta kaydet seçeneği var mı? Yoksa telefona veya Google hesabına vs mi kaydediliyor? Şimdiden teşekkürler
Üst Alt