Gtdrago kullanıcısının son içeriği

1. Gtdrago

Rom Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12.5.3 Kararlı Eu Rom Çıktı

Ama bu işlemi note 9 pro global romlu cihazda yaptığımda düzeldi. :) ben bu yöntemle yaptım. bunuda saolsun forumdaki bi arkadaşımız söyledi.
  2. Gtdrago

Ben global romda' da yaşadım bu sorunu. Bu sorun bence EU veya GLOBAL romla alakalı değil.12.5 sürümüyle alakalı bir sorun bence.
  3. Gtdrago

Hocam sorunu çözdük Buradan ulaşabilirsiniz. Yaptığımız İşlem : -Telefonu açarken ses açma ve güç tuşuna basarak (TWRP) ekranını açıyoruz -Twrp ekranından Wipe(Temizle)>Factory Reset(Fabrika Ayarlarına Sıfırla) kısmından, sıfırlayınca. telefon düzeliyor. NOT:Bi arkadaş forumda yazmış onuda...
  4. Gtdrago

Yardım 125 GB sistem hafızası sorunu

TWRP'den WİPE>FACTORY RESET kısmını seçtim. Benim cihazımda, Note 9Pro ama global rom kullanıyorum. Belki eu romda işler farklıdır.
  5. Gtdrago

evet hocam. teşekkürler tekrardan
  6. Gtdrago

Hocam çok teşekkürler. 2-3 gündür uğraşıyordum , telefon kendiliğinden güncelleme yapmış gece.Sistem 125 Gb gözüküyordu. TWRP den wipe'ladım ama sistemi wipelarsam açılmayacağını düşündüm. o yüzden yapamadım. :)
  7. Gtdrago

usta bu isler biraz sıkıntılı oyuzden emin olmadan yapmayayım diyorum :)
  8. Gtdrago

tamamdır teşekkürler deniyorum hemen
  9. Gtdrago

TWRP>Wipe>Advaced Wipe >İnternal Storage i mi silmem lazım ?
  10. Gtdrago

hocam IMEI li cihaz twrpden sistemi silmem mi lazım ?
  11. Gtdrago

aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardım
  12. Gtdrago

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum .telefonun kendi ayarlarından mı sıfırlamak lazım. yoksa twrpdeki Wipe kısmındaki sistem'i mi silmeliyim
  13. Gtdrago

Rehber Mi 9 Se Fastboot (Orjinal) Rom Yükleme

Teşekkürler hocam. Bana şuan Yeni sürüm geldi ve guncelleyemiyorum. MIUI 12.0.3.0 Kullanıyorum. 12.0.5.0 a guncellemek için twrpden yaparsam.wipe işlemi yapmak zorundamıyım yoksa direkt installdan flashlamam yeterli olurmu. (Amacım dosyalarımı yedeklemekle uğraşmamak) Telefon:MI 9SE
  14. Gtdrago

Rehber Mi 9 Se Fastboot (Orjinal) Rom Yükleme

Hocam bu işlemi , şuanda MIUI 12.0.5 için yapmak istiyorum.Telefona IMEI attım fakat güncellemede sorun yaşıyorum.TWRP ekranında dosya bozuk hatası alıyorum. Sorum: Cihazı orijinal haline getirmek istiyorum oyuzden orijinal fastboot dediğimiz şeyi yapmak istiyorum.Bunu yaparken IMEI silinmesi...
  15. Gtdrago

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Hocam iOS cihazlarda uygulama modlama imkansıza yakın bence, çok fazla bilgim yok ios konusunda fakat başka Android bir cihazdan Türkçe yaptıktan sonra iPhone'a bağlamayı deneyin belki o şekilde olabilir. Ama yinede modlu mi Fit gerektirecektir.denemekten zarar gelmez :)
Üst Alt