Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(SORUMLULUK MUTLAKA SİZE AİTTİR. CİHAZINIZDA YAŞANAN SORUNLAR İÇİN LÜTFEN BENİ SORUMLU TUTMAYIN)
Herkese iyi günler..
Öncelikle forumda yaptığım araştırmalar sonucunda mi band 4 için farklı yazılım güncellemeleri buldum fakat hiçbiri karakter sorununu çözememişti.
Karakter sorunu: (ı-ş-ğ-g)...
Hocam karakter sorununu çözdüm.bir konu açıp konuda nasıl yapılır anlatıcam. Konunun linkini paylaşırım.
1574162989
https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-band-4-turkce-karakter-sorunu-giderildi.62533/
Hocam bende şuanlık hiçbir sorun yok.
-O dediğiniz şey bence efektten dolayı çünkü bildirim çubuğundaki efektler değişmiş
-Batarya konusunda iyileştirme yapılmış bence şarj daha uzun süre dayanıyor
Temalar kısmına bakabilirsin orda arayüzü değiştiren temalarda var. Ben karanlık modu tavsiye ederim. Ayarlar>Ekran>Karanlık Mod kısmından açabilirsin.
-Hocam ilk olarak mi band 4 teki ayarlara girip fabrika verilerine dön dedim
-Sonra telefonumdan Mi Fit'i sildim
-Sizin verdiğiniz linkteki dosyayı yükledim
-Bağlantıyı yeniden kurdu , dil Türkçe oldu ama bildirimlerde gelen ı,ş gibi harfleri göstermiyor.
Acaba neyi yanlış yaptım
(Bu arada mi...
Hocam SMS'i bilemem ama WhatsApp ve Instagram'dan bazen bende bildirim alamıyordum.Onun sebebi TTNET kullanan varsa "AİLE KORUMASI" olmasından dolayı bildirimler gelmiyor. Aylık 5tl farkla bunu yapıyor TTNET. Hem para verip hemde bildirimi alamıyoruz .d
ForzaJuve69 ahtcvk
Teşekkürler. Artık bana otomatik olarak gelmesini bekleyeceğim . Korktuğum nokta hiç gelmemesi. Telefonum yurtdışı kayıtlı büyük ihtimalle