Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam çok teşekkürler. 2-3 gündür uğraşıyordum , telefon kendiliğinden güncelleme yapmış gece.Sistem 125 Gb gözüküyordu. TWRP den wipe'ladım ama sistemi wipelarsam açılmayacağını düşündüm. o yüzden yapamadım. :)
Teşekkürler hocam. Bana şuan Yeni sürüm geldi ve guncelleyemiyorum.
MIUI 12.0.3.0 Kullanıyorum. 12.0.5.0 a guncellemek için twrpden yaparsam.wipe işlemi yapmak zorundamıyım yoksa direkt installdan flashlamam yeterli olurmu.
(Amacım dosyalarımı yedeklemekle uğraşmamak)
Telefon:MI 9SE
Hocam bu işlemi , şuanda MIUI 12.0.5 için yapmak istiyorum.Telefona IMEI attım fakat güncellemede sorun yaşıyorum.TWRP ekranında dosya bozuk hatası alıyorum.
Sorum: Cihazı orijinal haline getirmek istiyorum oyuzden orijinal fastboot dediğimiz şeyi yapmak istiyorum.Bunu yaparken IMEI silinmesi...
Hocam iOS cihazlarda uygulama modlama imkansıza yakın bence, çok fazla bilgim yok ios konusunda fakat başka Android bir cihazdan Türkçe yaptıktan sonra iPhone'a bağlamayı deneyin belki o şekilde olabilir. Ama yinede modlu mi Fit gerektirecektir.denemekten zarar gelmez :)