Gtdrago kullanıcısının son içeriği

1. Gtdrago

Rehber Mi Band 4 Türkçe 1.0.7.04 (Beta) (Tam yazılım)

(SORUMLULUK MUTLAKA SİZE AİTTİR. CİHAZINIZDA YAŞANAN SORUNLAR İÇİN LÜTFEN BENİ SORUMLU TUTMAYIN) Herkese iyi günler.. Öncelikle forumda yaptığım araştırmalar sonucunda mi band 4 için farklı yazılım güncellemeleri buldum fakat hiçbiri karakter sorununu çözememişti. Karakter sorunu: (ı-ş-ğ-g)...
  2. Gtdrago

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Hocam karakter sorununu çözdüm.bir konu açıp konuda nasıl yapılır anlatıcam. Konunun linkini paylaşırım. 1574162989 https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-band-4-turkce-karakter-sorunu-giderildi.62533/
  3. Gtdrago

Çözüldü Mİ 9 SE (MIUI 11 güncellemesi geldi ))

Geldi hoca şuan da kullanıyorum size gelmedi mi ?
  4. Gtdrago

Sohbet Mui 11

Hocam bende tekrar denedim karanlık ekranı kapatarak fakat bende de halen siyah.Bu MIUI 11'in bir özelliği galiba
  5. Gtdrago

Sohbet Mui 11

Fotoğraf atarsanız belki daha iyi yardımcı olabilirim 1572967908 Bende bu şekilde
  6. Gtdrago

Sohbet Mui 11

AYARLAR>TEMALAR Kısmına gelince orada Klasik ve varsayılan temaları olması lazım onlardan birini yapın sorun düzelecektir
  7. Gtdrago

Hocam bende şuanlık hiçbir sorun yok. -O dediğiniz şey bence efektten dolayı çünkü bildirim çubuğundaki efektler değişmiş -Batarya konusunda iyileştirme yapılmış bence şarj daha uzun süre dayanıyor
  8. Gtdrago

Sohbet Mui 11

Temalar kısmına bakabilirsin orda arayüzü değiştiren temalarda var. Ben karanlık modu tavsiye ederim. Ayarlar>Ekran>Karanlık Mod kısmından açabilirsin.
  9. Gtdrago

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

-Hocam ilk olarak mi band 4 teki ayarlara girip fabrika verilerine dön dedim -Sonra telefonumdan Mi Fit'i sildim -Sizin verdiğiniz linkteki dosyayı yükledim -Bağlantıyı yeniden kurdu , dil Türkçe oldu ama bildirimlerde gelen ı,ş gibi harfleri göstermiyor. Acaba neyi yanlış yaptım (Bu arada mi...
  10. Gtdrago

Yardım Mi band 4 WhatsApp bildirim sorunu

Hocam SMS'i bilemem ama WhatsApp ve Instagram'dan bazen bende bildirim alamıyordum.Onun sebebi TTNET kullanan varsa "AİLE KORUMASI" olmasından dolayı bildirimler gelmiyor. Aylık 5tl farkla bunu yapıyor TTNET. Hem para verip hemde bildirimi alamıyoruz .d
  11. Gtdrago

MIUI 11 Mi9 SE EEA STABİL 11.0.4.0 İndirme Bağlantısı

Hocam güncelleme bana otomatik olarak geldi ? Gelmeyen arkadaşlar varmı? Varsa bu güncelleme neye göre geliyor.
  12. Gtdrago

Hocam güncelleme geldi .d
  13. Gtdrago

ForzaJuve69 ahtcvk Teşekkürler. Artık bana otomatik olarak gelmesini bekleyeceğim . Korktuğum nokta hiç gelmemesi. Telefonum yurtdışı kayıtlı büyük ihtimalle
  14. Gtdrago

Hocam bende güncelleme bölümünde "Son paketi indir" var acaba buradan mı yüklediniz?
  15. Gtdrago

Hocam galiba aynı sürümü kullanıyoruz. en azından benimkinin ne olduğunu öğrenebileyim.
Üst Alt