Gsmk05 kullanıcısının son içeriği

1. Gsmk05

Yardım WiFi sorunu hakkında

Selamlar Xiaomi mi 8 kullanıyorum. Esnaf arkadaşım deji batarya taktı. Sonra Cihazım WiFi ye 2.4 ghz olandan bağlanınca hemen hız düşüyor ve sayfalar açılmıyor 5 ghz olandan bağlanınca sorun olmuyor Birde konum için adres hemen buluyor ama yolculuğa başla deyince konum başlıyor ama devam...
  2. Gsmk05

Yardım Wifi Sorunu

Üstad selam, arkadaş cihazı açtı baktı. Bataryanın yanından geçen kablolarin ucunu çıkardı sadece şebeke gitti WiFi çalışıyordu tekrar taktı onalri. Genel olarak baktık gözle görülür bir sıkıntı yoktu. Şuan aynı problem devam ediyor. Bazen sorunsuz WiFi den bağlanıyorum sonra Çok yavaş ve nete...
  3. Gsmk05

Yardım Wifi Sorunu

Selamlar arkadaşlar Geçen cumartesi esnaf arkadaşım xiaomi mi 8 cihazın için deji batarya taktı. Bundan sonra WiFi ile herhangi bir aga baglandiktan 1 veya 2 dk İnternete giriyor cihaz ama sonra WiFi tam çekmesine ve bağlı olmasına rağmen hiçbir uygulama internette bağlanmıyor çok çok hız...
  4. Gsmk05

Soru Miui 12 karanlık modda kasma

Selamlar herkese Mi 8 kullanıyorum. Miui 12 ye geçtikten sonra dark modda cihazi kullanınca özelikle kendi uygulamalarinda açarken kasma oluyor Yani ayarlar, hesap makinesi tema vs açılırken kasıyor bi anda pat diye açılıyor [emoji846] sadece karanlık modda oluyor bu. İos teması yükledim bir...
  5. Gsmk05

Soru Aynı fotodan fazla olması

Mi hesabından çıkış yapıp sonra tekrar giriş yaptım güzeldi teşekkürler MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Gsmk05

Soru Aynı fotodan fazla olması

Selamlar gençler Mi 8 kullanıyorum geçen miui 12 geldi. WhatsAppt an foto geldiğinde galeride o foto 5 tane oluyor [emoji846] hatta eski WhatsApptan gelen fotoların hepsi en az 5 tane Bu nedir ya [emoji846] destek rica ederim MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Gsmk05

Soru Xiaomi mi 8 e miui 12 ne zaman gelecek

Selamlar dostlar Mi 8 kullanıyorum. Miui 12 ne zaman gelir. Lite modeline gelmiş biz hala bekliyoruz Bilgisi olan var mı? Saygılar MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Gsmk05

Yardım Çağrı düşmesi

Arkadaşlar selamlar Redmi note 7 cihazım var. Konuşma esnasında farklı bir kişi beni aradığında konuştuğum kişi ile hat düşüyor. Herzaman olmuyor ama belli kişilerde sorun hep olmaktadır. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa destek rica ederim Sürüm 11.0.4.0 kararlı MI 8 cihazımdan Tapatalk...
  9. Gsmk05

Soru Google cam yükleme

Arkadaşlar selamlar mi 8 beta sürüm kullanıyorum Google camera uygulaması yüklenmiştim. Cihazı sifirladiktan sonra silindi birdaha yukleyemiyorum Apk lari telefonuma yükledikten sonra kamerayı açtığımda sürekli durduruluyor hatası alıyorum Birçok Apk indirim hep öyle. Google cam yüklemek için...
  10. Gsmk05

Soru Mi 9 şarj aleti

Arkadaşlar selamlar Mi 8 cihaza sahibim Kutudan çıkan şarj aletini kullanıyorum = [ 3a 9v, 2a 12v, 1.5a] Mi 9 un 27 wat şarj aletini almayı düşünüyorum Sizce mi 8 Cihazımi daha hızlı şarj eder mi? Birde mi 9 un şarj aletini alabileceğim bir yer var mıdir? Saygılar MI 8 cihazımdan Tapatalk...
  11. Gsmk05

Yardım Stabilden betaya geçme mi 8

Çok teşekkür.. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Gsmk05

Yardım Stabilden betaya geçme mi 8

Selamlar arkadaşlar Mi 8 stabil yazılım kullanıyorum Miui sitesinden beta sürümünu indirdim Telefondan yazılım güncellemede sağ üst köşedeki sekmede yazılım paketini seçmek için menü yok Menüde Sadece son paketi indir, geri bildirim vs var Stabile geçerken yazılım güncellemede paketi secip...
  13. Gsmk05

Yardım Mi 8 yüz tanıma hakkında

Merhabalar arkadaşlar Mi 8 yüz tanıma hakkında desteğinize ihtiyacım var Mi 8 cihazıma evde loş bir ortamda yüz tanıma ekledigimde açık güneşli havada yüzümü tanımıyor Yüzümü tanımadığında mevcudu silip güneşli ortamda tekrar ekliyorum ve güneşli ortamda yüzümü tanıyor sorun olmuyor ama akşam...
  14. Gsmk05

Yardım Mi 8 kamera hakkında

Hocam selam Tekrar indirim dediğin gibi bariz fark var. xiaominin kendi kamerası full makyaj yapıyor Google camerada detaylar çok daha belirgin Artık bu şekilde kullanacağım MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Gsmk05

Yardım Mi 8 kamera hakkında

Hocam selam bende Google camera apk yükledim ve Daha iyiydi ama batarya hızlı bitiyordu sildim.. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt