Gsfurkan53 kullanıcısının son içeriği

1. Gsfurkan53

Çözüldü Redmi note 7 mi 12 güncellemesi

Başlıkta da dediğim gibi mı 12 güncellemesi gelmiş ama bulamadım forumda yardımcı olursanız sevinirim
  2. Gsfurkan53

Yardım Note 8 pro aramada ekran kapanıyo

Note 8 pro telefonum birini aradığımda ekran kararıyo ve 2-3 dk sonrakendi geri geliyo ne kapatabiliyom aramayı nede başka bişey
  3. Gsfurkan53

Mıuı 12 redmi note 7 ne zaman alır

Başlıktaki gibi ne zaman alır cihaz konu varsa yönlendirirseniz sevinirim bulamadımda
  4. Gsfurkan53

Yardım Redmi note 7 hat çekmeme sorunu

Redmi note 7 cihazım hat çekmiyo aynı operatörü kullanıyom arkadaşımla onun telefonda çekerken bende çekmiyo kapatıp açmama ve sim kartını çıkarmama rağmen düzelmedi
  5. Gsfurkan53

Gcam Redmi note 7 için en iyi gcam önerisi

Hangi gcam versiyonunu önerirsiniz şimdiden teşekkürler
  6. Gsfurkan53

Yardım Root sonrası uygulamalardaki hatalar düzelirmi

Sa redmi note 7 cihazıma root atsam uygulamalardaki (instagram) hataları düzelirmi
  7. Gsfurkan53

Yardım Instagram goruntulu konusma sorunu

Sa arkadaslar redmi note 7 cihazimda instagramda goruntulu konusmada goruntum yok bu sorunu nasil cozerim tum izinleri verdim olmuyo telefonu rootlasam bu sorunu cozebilirmiyim
  8. Gsfurkan53

Yardım Rn7 bildirimler sorunu ve tarayici kasma

Rn7 cihazimda bildirimler tekrar geliyo silmeme ragmen ve tarayici kasiyo bu sorunlari nasil cözerim şimdiden teşekkürler
  9. Gsfurkan53

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Hocam su sekilde iphone hani gosterdigini cekiyo ya gcamdede gosterdigini cekse sonradan duzelmese on cekimini gorebilsek acaba ayarlarda varmı
  10. Gsfurkan53

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Hocam bu gcam cekimlerinde fotorafi cekmeden on cekim nasil cikicagimizi gosterse cok ii olur acaba vatmi ayarlarda
  11. Gsfurkan53

Yardım Gcam varsayılan kamera olmuyo

Eyw hocam yapcak bişe yok demekki
  12. Gsfurkan53

Yardım Gcam varsayılan kamera olmuyo

Dediğim gibi gcam rn7 de varsayılan ayarlanmiyo mesala kilit ekranında açınca gcam acilmiyo stock kamera aciliyo yada Instagram'da filan gcam olmuyo nasıl yapabilirim
Üst Alt