grophin kullanıcısının son içeriği

1. G

Soru Realme gt2 ahize ses sorunu

Arkadaşlar merhaba rahatsızlık veriyorum fakat bir sorum olacak. Realme gt2 cihazi yeni aldim. Android 13 realmeui 4.0 güncel sürümüm. Cihaz youtube vs. yerlerde ses çalarken ahizeden ve hoparlörden ayni anda ses geliyor. Fakat arama geldiği zaman zil sesi çaldığında sadece ses hoparlörden...
  2. G

Soru Realme GT 2

Hocam selamlar. Ayni cihazı 3 gun önce aldim. Android13 ve realme ui4.0 ile hiç bir ısınma sorunu yasamadim. Daha önceki sürümlerde varmi bilmiyorum tabi. Oneplus 9 prodan geçtim cihaza ayni islemciyi kullanmalarina rağmen Oneplus 9 pro çok daha fazla isiniyordu. Ama bu cihazda da şöyle bir...
  3. G

Rom Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana)/ Eu Android 11 MIUI 13

Ensonezyaya göre cok guzel hocam ben cok memnunum acikcasi stabilitesi olsun akıcılığı olsun 1643552254 Hocam peki twrp yi kalici olarak kullanmak için magisk şart mi durması magiski kaldirinca twrp acilmiyor nedense
  4. G

Hocam 22.1.19 versiyonunu yükledim global endonezya romdan gecis yaptim
  5. G

Var hocam bunu durdurmak yerine baska kesin bir çözümü yok mu ben endonezya romdan geçiş yapmıştım mesela global romdan geçincede bu sorun oluyormu
  6. G

Birde arkadaşlar bu sdk uyarısı gitmiyormu sürekli fabrika ayarlarina dondunuz miui öğeleri yüklenmesi gerekiyor diyor bu nasil kapatılıyor
  7. G

Bugun itibari ile yükledim kullandığım en harika rom olmus gayet stabil ve akıcı hocam paylaşım için cok teşekkürler. Bir sorum olucak kontrol merkezi ekranında en altta media diye bisey var o kalkıyor mu acaba bilgisi olan varmı
  8. G

Rom Mi 10T-Mi 10T Pro-Miui 12.6 -21.10.20 Android 11-Eu Beta Weekly Rom

Arkadaslar sürümü tekrar yayinladilar bilginize duzeltme olmuş 21.4.28 versiyonunda
  9. G

Anladim hocam genel bi beta sorunu sanirim cunku global rom da iken hic boyle bir sorun yoktu. Garantili cihaz kullaniyorum google nin sacma kisiler ve arama uygulamasi yakinlik sensoru sorunu yaptigindan gectim bundada bu sorun cikti
  10. G

Bende denedim %100 de kaldi hocam manuel indirip twrp den güncellemek gerekiyor sanirim. Suan manuel indiriyorum
  11. G

Bide bisey daha sorucam arkadaşlar video cekerken 1080p de 60 fps de odaklama sorunu yasayan varmi cihaz mi10t denermisiniz bi. Yakin nesne ve uzak nesne odaklarken gec odakliyor. Global romda boyle bir sorun yoktu.
  12. G

Cok teşekkür ederim stoya hocam bilgilendirme icin kralsiniz
  13. G

Birsey sormak istiyorum bu eu rom her hafta guncelleme aliyor suan ben twrp ile en son 21.4.21 yüklemiştim simdi 21.4.28 cikmis yine wipe islemleri yapicakmiyim yoksa twrpden install diyip kursam sorun olurmu her defasinda silme islemi yapmami gerekiyor
  14. G

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro Global Kararlı Rom V12.1.1.0.RJDMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Oylemi oluyormuş ya teşekkürler bilgilendirme icin hocam peki beta sürümü farklı mı oluyor numarası ben enayi gibi indirdim:)
  15. G

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro Global Kararlı Rom V12.1.1.0.RJDMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Hocam bu beta testerler icin RJD ile basliyor ise beta QJD ise normal kullanicilar için çıkmış oluyor yok yere indirip guncelleyiciden kurmaya calismayin twrp yoksa
Üst Alt