Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba rahatsızlık veriyorum fakat bir sorum olacak. Realme gt2 cihazi yeni aldim. Android 13 realmeui 4.0 güncel sürümüm. Cihaz youtube vs. yerlerde ses çalarken ahizeden ve hoparlörden ayni anda ses geliyor. Fakat arama geldiği zaman zil sesi çaldığında sadece ses hoparlörden...
Hocam selamlar. Ayni cihazı 3 gun önce aldim. Android13 ve realme ui4.0 ile hiç bir ısınma sorunu yasamadim. Daha önceki sürümlerde varmi bilmiyorum tabi. Oneplus 9 prodan geçtim cihaza ayni islemciyi kullanmalarina rağmen Oneplus 9 pro çok daha fazla isiniyordu. Ama bu cihazda da şöyle bir...
Ensonezyaya göre cok guzel hocam ben cok memnunum acikcasi stabilitesi olsun akıcılığı olsun
1643552254
Hocam peki twrp yi kalici olarak kullanmak için magisk şart mi durması magiski kaldirinca twrp acilmiyor nedense
Bugun itibari ile yükledim kullandığım en harika rom olmus gayet stabil ve akıcı hocam paylaşım için cok teşekkürler. Bir sorum olucak kontrol merkezi ekranında en altta media diye bisey var o kalkıyor mu acaba bilgisi olan varmı
Anladim hocam genel bi beta sorunu sanirim cunku global rom da iken hic boyle bir sorun yoktu. Garantili cihaz kullaniyorum google nin sacma kisiler ve arama uygulamasi yakinlik sensoru sorunu yaptigindan gectim bundada bu sorun cikti
Bide bisey daha sorucam arkadaşlar video cekerken 1080p de 60 fps de odaklama sorunu yasayan varmi cihaz mi10t denermisiniz bi. Yakin nesne ve uzak nesne odaklarken gec odakliyor. Global romda boyle bir sorun yoktu.
Birsey sormak istiyorum bu eu rom her hafta guncelleme aliyor suan ben twrp ile en son 21.4.21 yüklemiştim simdi 21.4.28 cikmis yine wipe islemleri yapicakmiyim yoksa twrpden install diyip kursam sorun olurmu her defasinda silme islemi yapmami gerekiyor
Hocam bu beta testerler icin RJD ile basliyor ise beta QJD ise normal kullanicilar için çıkmış oluyor yok yere indirip guncelleyiciden kurmaya calismayin twrp yoksa