Grkm_sahiin kullanıcısının son içeriği

1. Grkm_sahiin

Yardım redmi7 sarj sorunu

Nereden kapatabilirim hocam
  2. Grkm_sahiin

Yardım redmi7 sarj sorunu

Aynı sorunu bende yaşıyorum mi 6 cihazım yeni deji batarya aldım aldığından beri 30 dk ekran süresi alıyorum
  3. Grkm_sahiin

Yardım Mi 6 hızlı sarj

Merhaba arkadaşlar Mi 6 cihazımın bataryasını değiştirdikten sonra bazen Android sistemi çok çalıştığı için 2 saat ekran süresi alıyorum ama bazende de Android sistemi sıralamada en altta oluyor ve 6 saat ekran süresi alıyorum ısınmayan telefonum ısınınca Android sisteminin çok çalıştığını...
  4. Grkm_sahiin

Sohbet Mi 6 batarya değişim

Merhaba iyi akşamlar, mi6 cihazımın bataryasını değiştirmek istiyorum kaliteli memnun olacağım bir batarya tavsiye eder misiniz ve kendim daha önce 4s bataryası değiştirmiştim bunuda değiştirebilir miyim ve son olarak batarya değişiminden sonra cihaz da sıfırlama oluyor mu?
  5. Grkm_sahiin

Yardım Gelen Arama Cevaplama

Paylaşırsanız bende sevinirim
  6. Grkm_sahiin

Yardım Mi 6 derdime bir çare bulamadım

Evet, bizde de öyle. Ayrıca güvenlik uygulaması > pil simgesine tıkla ve sağ üstteki dişli çarka tıkla. Cihaz kilitlendiğinde mobil veriyi kapat > Asla olsun Aynen hocam ayar zaten o şekildeydi yarın gün içinde bir deneme yapacağım yine aynı olursa son olarak ne yapmalıyım son fikrini alıyım...
  7. Grkm_sahiin

Bu şekilde mi olucak hocam? 1571244888 Evet hocam adblock var o yüzden mi yapıyor acaba eğer öyleyse ikinci ekranı aktif hale getirip uygulamayı oraya taşıyım diyorum 1571245336
  8. Grkm_sahiin

Teşekkür ederim cevaplarınız için seçenekleri deniyorum şimdi...
  9. Grkm_sahiin

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1 yıldır yaşadığım durumu size şöyle anlatayım, hattım ilk vodafene idi ve bir ara fark ettim ki iş yerimizde sürekli wifi ye bağlıyım işten eve gelirken yada dışarıya çıktığımda hücresel veriyi açıyorum hücresel veriyi açtığımda youtubeye...
  10. Grkm_sahiin

Yardım Bildirim sorunu

Peki hiç söylediğim sorunları yaşadınız mı hocam birde hangi operatörü kullanıyorsunuz?
  11. Grkm_sahiin

Yardım Bildirim sorunu

Öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. Bugün ayarlardan telefon hakkında bilgilere nedensizce defalarca tıklayarak bazı şeyler keşfettim :) ben 2 ay önce şöyle bir sorunum vardı ve bunla ilgili bir başlık açmıştım ve sorunumu '' Son 2 aydır yaşadığım sorun şöyle ki sürekli wifi...
  12. Grkm_sahiin

Sohbet Bluetooth kulaklık önerileri

Merhaba iyi forumlar Arkadaşlar bütçe çok olmamak şartı ile önerebileceğiniz kaliteli '' 2 li Bluetooth kulaklık '' tavsiyelerinizi alabilir miyim
  13. Grkm_sahiin

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bir gün herkes mi alacak...
  14. Grkm_sahiin

Yardım Mi 6 mobil veri

Öncelikle herkese merhabalar, Son 2 aydır yaşadığım sorun şöyle ki sürekli wifi kullanıyorum wifi olmadığı yerlerde mobil veriyi açtığımda İnternet bağlantısı olmuyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor vodafone Müşteri hizmetlerini aradım bir sorun görünmüyor diyorlar acaba sorun nedir?
  15. Grkm_sahiin

Soru Mi 6 neden pahalı?

Satmayı düşünmüştüm hiç satmıyım madem :)
Üst Alt