Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Mi 6 cihazımın bataryasını değiştirdikten sonra bazen Android sistemi çok çalıştığı için 2 saat ekran süresi alıyorum ama bazende de Android sistemi sıralamada en altta oluyor ve 6 saat ekran süresi alıyorum ısınmayan telefonum ısınınca Android sisteminin çok çalıştığını...
Merhaba iyi akşamlar, mi6 cihazımın bataryasını değiştirmek istiyorum kaliteli memnun olacağım bir batarya tavsiye eder misiniz ve kendim daha önce 4s bataryası değiştirmiştim bunuda değiştirebilir miyim ve son olarak batarya değişiminden sonra cihaz da sıfırlama oluyor mu?
Evet, bizde de öyle.
Ayrıca güvenlik uygulaması > pil simgesine tıkla ve sağ üstteki dişli çarka tıkla. Cihaz kilitlendiğinde mobil veriyi kapat > Asla olsun
Aynen hocam ayar zaten o şekildeydi yarın gün içinde bir deneme yapacağım yine aynı olursa son olarak ne yapmalıyım son fikrini alıyım...
Bu şekilde mi olucak hocam?
1571244888
Evet hocam adblock var o yüzden mi yapıyor acaba eğer öyleyse ikinci ekranı aktif hale getirip uygulamayı oraya taşıyım diyorum
1571245336
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 yıldır yaşadığım durumu size şöyle anlatayım, hattım ilk vodafene idi ve bir ara fark ettim ki iş yerimizde sürekli wifi ye bağlıyım işten eve gelirken yada dışarıya çıktığımda hücresel veriyi açıyorum hücresel veriyi açtığımda youtubeye...
Öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.
Bugün ayarlardan telefon hakkında bilgilere nedensizce defalarca tıklayarak bazı şeyler keşfettim :) ben 2 ay önce şöyle bir sorunum vardı ve bunla ilgili bir başlık açmıştım ve sorunumu
'' Son 2 aydır yaşadığım sorun şöyle ki sürekli wifi...
Öncelikle herkese merhabalar,
Son 2 aydır yaşadığım sorun şöyle ki sürekli wifi kullanıyorum wifi olmadığı yerlerde mobil veriyi açtığımda İnternet bağlantısı olmuyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor vodafone Müşteri hizmetlerini aradım bir sorun görünmüyor diyorlar acaba sorun nedir?