Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar telefonum redmi note 8 pro ve rootlu . Yeni miu 12.0.5 guncellemesinden sonra şarjim cok hizli tukenmeye basladi arastirma yaptim en son paketi indirmeyi soylemis herkes . Benim sorum bu en son paketi indir dersem telefonun rootu gidermi ?
1610295334
Birisi yardim etsin lutfen
Merhaba arkadaşlar Root olayinda ve modullerde yeniyim . Acaba daha hizli ve seri şarj olmasi icin bir modul varmi . Cihazim redmi note 8 pro 5 aylik cihaz fazla sadj gidiyor gibime geliyor
sabit manyetikli tetikler de sorun oluyor yani hassasiyetinden çok tetik takıldığın da tetiğin yakınlarına elini getirdiğin de ateş etmeye başlıyor .çok can sıkıcı denemediğim tetik kalmadı bilen varsa yardim lutfen
Arkadaslar merhaba guncellemeden once reklam ciktiginda geri tuşuyla reklami kapatabiliyordum şuan illaki o X isaretine tiklamam gerekiyor kapatmak icin geri tusuyla kapanmiyor ( alişmişim buda sinirimi bozuyor )
Cihaz redmi note 8 pro miu 12 tesekkurler bilen varsa yardimci olursa sevinirim
Merhaba arkadaslar PUBG oynarken telefonla biri ariyor oyun donuyor bu aramalari sadece oyunda nasil engelleyebilirim ? Kapatabilirim mobil veri açıkken
Banada yardimci olurmusunuz redmi note 8 pro guncelleme yapacagim twrp kalici olarak var telefonumda root magiski yuklemistim gecen guncellemede roomla beraber olmustu bu adimlari izleyerek