Gribalenfeksiyon kullanıcısının son içeriği

1. Gribalenfeksiyon

Yardım En son paketi indirirsem Root gidermi?

Arkadaslar telefonum redmi note 8 pro ve rootlu . Yeni miu 12.0.5 guncellemesinden sonra şarjim cok hizli tukenmeye basladi arastirma yaptim en son paketi indirmeyi soylemis herkes . Benim sorum bu en son paketi indir dersem telefonun rootu gidermi ? 1610295334 Birisi yardim etsin lutfen
  2. Gribalenfeksiyon

Yardım Hızlı şarj modül varmi

Merhaba arkadaşlar Root olayinda ve modullerde yeniyim . Acaba daha hizli ve seri şarj olmasi icin bir modul varmi . Cihazim redmi note 8 pro 5 aylik cihaz fazla sadj gidiyor gibime geliyor
  3. Gribalenfeksiyon

Yardım Redmi note 8 pro Pubg tetik sorunu

sabit manyetikli tetikler de sorun oluyor yani hassasiyetinden çok tetik takıldığın da tetiğin yakınlarına elini getirdiğin de ateş etmeye başlıyor .çok can sıkıcı denemediğim tetik kalmadı bilen varsa yardim lutfen
  4. Gribalenfeksiyon

Yardım Miu 12 V12.0.3.0 Guncellemesi

Telefonum redmi note 8 pro Twrp uzerinden yukleyip kurabilecegim bu sürümün Room dosyasini bulamadim ( muhammed540 ) yardimci oluyordu fakat musait degil saniirm . Roomu varmi bu surumun acaba resimler eski surum gelen guncelleme olarak asagidadir
  5. Gribalenfeksiyon

Yardım Reklam kapatma sorunu

Arkadaslar merhaba guncellemeden once reklam ciktiginda geri tuşuyla reklami kapatabiliyordum şuan illaki o X isaretine tiklamam gerekiyor kapatmak icin geri tusuyla kapanmiyor ( alişmişim buda sinirimi bozuyor ) Cihaz redmi note 8 pro miu 12 tesekkurler bilen varsa yardimci olursa sevinirim
  6. Gribalenfeksiyon

Soru Oyun oynarken aramaları kapatma

Merhaba arkadaslar PUBG oynarken telefonla biri ariyor oyun donuyor bu aramalari sadece oyunda nasil engelleyebilirim ? Kapatabilirim mobil veri açıkken
  7. Gribalenfeksiyon

Yardım Redmi note 8 pro rootlu guncelleme

Telefonum redmi note 8 pro . Guncelleme geldi telefonuma telim rootlu cihazda twrp kayitli hazirda var . Root gitmeden guncellemeyi gecen sefer biri yardimci olmustu yapmistim hicbirsey silinmeden tekrar yardimci olurmusunuz
  8. Gribalenfeksiyon

Çözüldü Güncelleme atarsak twrp gidermi kalici olan

merhabalar telefona güncelleme gelmiş. Telefonum rootlu guncellemeyi yaptiktan sonra kalici olan twrp gidermi ?
  9. Gribalenfeksiyon

Yardım Yeni bir guncelleme gelmiş

Telefona bu güncellemeyi atarsak ROOT gidermi ? Yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurlrr
  10. Gribalenfeksiyon

Çözüldü Redmi note 8 pro root atamadık 15 gündür

Selamlar note 8 pro android 10 yeni guncelleme . twrp yüklemesini gerçekleştiriyorum. cihazı recovery modda yeniden başlatıp magisk i falan yüklüyorum twrp den telefonu yeniden başlattığımda ( reboot system ) dediğimde. redmi yazısında kalıyor ve durmadan açılıp kapanıyor. recovery mod...
Üst Alt