greenbird kullanıcısının son içeriği

1. G

Uygulama Revanced video geçmişi kaydetmiyor

s.youtube.com adresi beyaz listeye eklense de farketmiyor.
  2. G

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Ben de WhatsApp'ın destek birimine çok yazdım hatta ekran kaydı da gönderdim fakat maalesef bu konuda ilgisizler. Resmi WhatsApp'ın 2.24.2.76 sürümünü kurarsanız muhtemelen giriş yapabileceksiniz.
  3. G

https://github.com/ReVanced/revanced-patches/issues/2779
  4. G

Bu durum geliştiricinin sayfasına hata olarak raporlanmış fakat maalesef henüz çözülemediği belirtiliyor.
  5. G

Ben de aynı sorunu yaşadım ve bunun için çok uğraştım. Başka bir geliştiricinin kurulum dosyasını yükleyerek bu sorunu hallettim. Ben Magisk modülü olarak kullanıyorum fakat aşağıya eklediğim linkte APK olanı da mevcut. Denemenizi öneririm...
  6. G

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Modlu olanın 2.24.2.76 tabanlı olacağından bahsedilmiş.
  7. G

FouadMODS geliştiricileri bu videosunda ve önceki mesajında WhatsApp sürümüne dikkat çekmiş. Bahsedilen 2.24.2.76 sürümünü ben de telefonuma yükledim ve doğrulamayı geçtim.
  8. G

Ben de Redmi Note 8 kullanıcısıyım. Az önce kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim fakat bu sefer doğrulamayı geçemedi. Şu an Pixel Experience 13 Plus kullanıyorum fakat telefona 1-2 gün önce ArrowOS 13 yüklediğimde de doğrulamayı geçmiştim.
  9. G

Arkadaşlar ben de 5 gündür bu durumu yaşıyorum ve çözmek için çok uğraştım. En sonunda Play Protect'i kapattım ve ardından WhatsApp'ı yükledim. Bu şekilde doğrulamayı geçtim. Denemenizi öneririm.
  10. G

Rom Arvanasoft QCOIDXM 12.0.1.0 Global

Greeshan'ın Endonezya 12.5.2 romunu denemenizi öneririm.
  11. G

Soru Ginkgo için özelleştirilebilir en iyi miui rom hangisi?

Global olarak Greeshan'ın romu var. 12.5.1 Endonezya Kararlı sürümü daha yeni sunuldu.
  12. G

Recovery Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Yok, onun için kalmıyor. Magisk'i de yüklesen oradan çıkamıyorsun. O TWRP maalesef MIUI 12'de sıkıntı çıkarıyor. TWRP döngüsüne girdiğin vakit mutlaka Wipe bölümünden Format Data yapman lazım. Dataların çoksa da yazdığım gibi telefonda yüklü olan sürümün recovery versiyonunu indirip wipe...
  13. G

Recovery Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Data kaybı yaşamaman için telefona yüklü olan romun aynı sürümünün recovery versiyonunu indirip TWRP'den wipe yapmadan yüklemen ve hemen ardından da TWRP'nin kalıcı olması için Magisk'i yüklemen lazım.
  14. G

Soru Mi şifremi unuttum.Tlf kilitlendi yardımcı olabilirmisiniz

Linkteki sayfada bulunan "Şifrenizi mi unuttunuz?" yazısına tıkladıktan sonra "Şifreyi sıfırla" ekranı gelecek. Oradan yeni şifre oluşturabilirsin. Mi Hesabı - Oturum açın (xiaomi.com)
  15. G

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Hocam, bu sorunuza MI 5 kullanmadığım için maalesef cevap veremiyorum.
Üst Alt