Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cantara Ben İstanbul Zeytinburnu'nda android yazılım tamiri yaparak geçimimi sağlıyorum. Konuyu tam olarak okumamışsınız çünkü cevap yazdığım arkadaşın telefonu Redmi Note 6 Pro ve zaten sizin bahsettiğiniz telefonun en büyük sorunu olan komutla veya komutsuz EDL moda girememe durumuna da sahip...
BahadirHan Cihaz Snapdragon işlemcili ise QFIL ile bootloader kilidi kapalı olsa bile stock rom yükleyebilirsin. Bu program ile hemen hemen 100 kez rom yüklemişimdir. Programın ve driverın en güncel sürümlerini indir ondan sonra videodaki adımları takip et. Ortalama 10-15 dakika içinde rom...
Hocam, QFIL'in daha güncel ya da farklı bir sürümünü deneyin. Telefonu görmesi durumunda bloklar halinde yazma yaptığı için tahminimce düzeltecektir. Bir de QPST paketinde QFIL'den başka eMMC ile alakalı başka bir program daha var. Ona da bakmanı öneririm.
Qualcomm ve Fastboot driverlarının yüklü olduğu bir pcde fastboot modunda iken komut yöneticisinden "fastboot oem edl" komutu ile EDL moduna girip QFIL ile stock rom yüklemesi yapman lazım.
MiuiPro'ya alternatif rom arayan Redmi 3S, Redmi 3X ve Redmi 4X kullanıcılarına, Endonezyalı Arvanasoft adlı grubun hazırladığı global tabanlı romları mutlaka denemelerini öneririm. Hem global tabanlı hem de en az MiuiPro kadar özelliğe sahip. Romun sadece Ayarlar bölümü içindeki "Extra features...
Suat hocam miuipro.info'daki Duvar Kağıdı Döngüsü uygulaması gerekli bütün izinleri vermeme rağmen çalışmıyor. Ayarlarda gözüküyor fakat işlevini yerine getirmiyor. Muhtemelen eski bir sürüm. Linkteki siteden indirip yüklediğim ise sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
MIUI Daily Wallpaper APKs -...
Suat hocam Duvar Kağıdı Döngüsü tamam da Uyandırmak için cihazı kaldır seçeneği ben de mevcut değil. Redmi 4X kullanıyorum. Ekran görüntüsü de aldım:
https://i.hizliresim.com/LDO5Va.png