Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi denedim play storedeki play integrty ile 3 ü de kırmızı idi. bir de bölge seçimine izin vermiyordu. belki ayarlardan oluyordu ama bakmadım. geri endo ya dönüyorum.
İşte. Mesela şunu kullanabilirsin dediğin bir rom var ise denemek isterim. Miui olması önemli tabiki. Endo rom iyi ama ne bileyim değişiklik olsun istiyorum. Rus romu nasıl onu kurayım diyorum ama endo ramdan farkı yoktur diye denemek istemedim.
Bende bir talepte bulunayım. Yeni bir aksiyon. En son HyperOS OS2.0.217.0 - PORT | Android 15 kurdum. Rom çok çok iyi lakin bölge Çin olarak kalıcı yapılmış. WhatsApp sorun çıkardı. Kernel olarak Lucas on dediği perf. Yapınca akıcılık harika. Romda takılma falan yok. İki gün aktif kullandım. Tel...
ben root işine hiç girmedim. bir ara sitedeki bu konudan magisk ile 1. olanı yapmıştım ve olmuştu. safetynet ile de diğer aamaları geçmiştim. bilgim bu kadar kusura bakma. Mod - MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)
burada yazdığınız stok kerneli paylaima iansınız var mı hyperos için. HyperOS OS2.0.217.0 - PORT | Android 15 bunda kullanacağım. rom 10 numara. sadece exsonıc kernel şarj da sorun çıkarıyor. strix instagram vs video izlerken takılma yapıyor. doğru kernel lazım.
Denediniz mi bilmiyorum ama forumda böyle bir konu var. İlk kez böyle bir sorun olduğunu duydum. Ben sürekli Note 10 pro max ime rom atarım. Daha dikkatli olmak lazım sanırım...
tam hatırlamamıyorum. ama sanırım fastboot flash boot magisk.zip bunu twrp veya orangefox ile de yükleme kısmından zip olanı kurabilirsin. farkı yok aslında. ama önce telefon açıkken apk olanı kur sonra bunu kur. telefon yeniden başlayınca da simgeye tıklayıp güncellemeyi yap...
Ben şöyle yapmıştım. Magiski indirip .zip olan formatı .apk yaptım ve telefon açıkken kurdum. Sonra tekrar zip yapıp telefonun yeniden başlatıp fastboot ekranından zip olanı kurdum ve yeniden başlatınca ekrandaki magiski açıp güncellemeler vs yapınca işlem olmuştu.
Ben root vs işlerine bakmıyorum. Amaç daha iyi roma sahip olabilmek. Bu sebeple eski roma dair boot ve dtbo yedekleri işime yaramaz sıfırdan kurduğum rom açılmadığı için zaten kernel kurmak zorunda kalıyorum. Bir çare elbet bulacağım bakalım. Teşekkürler yorumunuz için.
Bu soruma ek olarak neden kernel kurmak zorundayım? rom lar sweet cihazlar için yapılıyor benim cihaz sweetin bu sebeple mi? bir de bazı portlu romlarda kernel kurma zorunluluğu olmuyor, bunu yapanlar nasıl ayarlıyor ki sorun yaşanmıyor. Telefon Endonezya roma geçtikten sonra şarj almama sorunu...
Olay şu ki telefon hindistan olduğundan Pro max (sweetin) yani hindistan sürümü dışındaki kurulumlarda telefon döngüye giriyor. Daha önce Global 14.0.9 hibrit romu kurduğumda da açılmamıştı ve Aghisna kernel ile açmıştım. Endonezya romu miui olduğundan telegram grupları, xda, vs sitelerdeki...
zelo-oss-sweet-151123-1827
AGNI-MIUI-20241124-060718
AGNI732
Spetiful
Interstellar
bunların hiç biri çalışmadı.
Zelo da telefon açılıyor ama resmen takılıyor. Anlamadım gitti. Luffy nin hyperos romuna mı geçsem. Sırf telefon arama kayıtları için endonezya kurduk. Kernel bulamıyorum.
Kurarken Select Rooting Solution
Kernelsu
None
ve bir seçenek daha var. bunlara olumsuz mu yanıt vermeli. yoksa kernelsu kurulumu ve diğer seçeneğin kurulmasına izin mi verilmeli? bir de benim cihaz sweetin ve endonezya rom kurulu
Şarj yerinde olsa hiç almaz. Bazen alıp bazen almaması yazılımsal gibi. Üstelik bu sorunu test etmek için rom değiştirdim. Diğer romda hiç sorun çıkmadı. Sanırım yazılımsal. Teyşekkürler deyiromu şimdi. Bu kernelleri toplu bulabileceğimiz bir yer yok mu. Performans, pil, vs
1759301782
Bu...