Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kuramadım. Mi ekranında döndüye giriyor. Megaos a sordum ADB sideload ile kur dedi. Uğraşmadım. Çin romu hızlıdır ama hitabet önemli. Kura bilsem kullanırdım. Yakında globali çıkar diye beklemedeyim
Driverle ilgili windows yetersiz kaldığında driver programlarını deneyin bir de. Benim note 10 pro max cihazımı win11 görmüyordu. driverleri xiaomitools sitesinden indirip kurmama rağmen. Ama driver boosteri kurdum. telefon açıkken tara dediğimde bulup kurdu. sonra fastboot moda aldım ve tekrar...
ben bu geliştiricinin son sürümü 203 olanı indirdim. çok takılma yapıyordu. sizin attığınızı denemedim. sanırım çin sürümü değil mi. endonezya rom da gayet akıcı. sırf sevdiğim bir tema için hyperos kuruyorum ama her şey iyi olsa da illa sorun çıkaran bir program çıkıyor. bu arada hyperos global...
joker bunları biliyorum hatta şimdi spetifull kasım miui sürümünü tekrar indirdim. twrp den yükledim ana ekran gelince hooop başa. Telefon baştan başlıyor. zelo kernel var sadece onda telefon açılıyor ama ksu desteği yok. anlamadım neden olmadığını. kernelleri indirirken çzellikle miui...
Megaos un hyperos 3 ü denedin mi Lucas. Bir de romun tamamını yedekleyemiyor muyuz. Yani bir romu kurduk beğenmedik. Eski romun ne varsa her şeyi ile geri yükleyemez miyiz. Twrp de olmadı. Orange de oluyor ama 20 GB ye yakın çıkıyor ama yedeklemeyi geri yüklemek istediğimde hata verdi...
Bende bu bankalarda sorun yaşamıştım. Cihazım note 10 pro max. Magiskte ne yaptıysam olmamıştı. Daha sonra Kerneli değiştirdim. Strix kernelde de olmadı ve spetiful kurdum ve ksu next ile rootlayınca her şey düzeldi. Apatch kullanmadım hiç. KSU next hiç sıkıntı etmiyor. Kullanımı da gayet iyi...
telefon marka model yazmamışsınız. Bu şekilde bir sonuca ulaşamazsınız. Eğer bildirimde bulunursanız sizinle aynı telefonu kullanan kişiler gördüğünde buradan size dönüş sağlar yada linki varsa site içerisinde yönlendirme yapar.
Global 14.0.8 Rom için Modem Dosyası
Şifre: haberservis.com
Redmi Note 10 Pro Modem Dosyası Yükleme İşlemleri
1- canyilmazHLOSv13 klasörünü uygun bir yere sürükleyiniz.
2- Telefonunuzu ses kısma ve power tuşları ile fastboot a alınız.
* Eğer telefonunuz şu an sürekli yeniden başlıyorsa yalnızca...
Bu arada hyperos yüklemek isteyenler için bir önerim var. Baştan söyleyeyim Çin tabanlı ve tüm diller yok. Kurulum yaptıktan sonra çekirdeği spetiful olarak 3 seçenekten yaptıktan sonra kernelsu next ile rootlayıp işlemlerinizi yapabilirsiniz. Rom gayet akıcı. Şarj süper gidiyor. Dayanıklı yani...
daha önce bende 14.0.9 kurmuştum. modem dosyanızı 14.0.8 olanı canyılmaz ın modem dosyasını kurun sorun olmuyor. ben uzun süre kullanmıştım. şimdi hyperos kullanıyorum ve hala aynı modem dosyası. hiç sıkıntı olmuyor.
sorunu fastboot edl reboot ile çözdüm teşekkürler. sonra rom atmaya başladım. aynı sorun ile karşılaşırsanız belki sizde de işe yarar bu komutu girdiğinizde telefon fastboottan kapanıyor ve karanlık bir ekranda bekliyor. sonra cmd ekranından romu yüklemek için flash all.bat dosyasına basın ve...
yardım. note 10 pro max miflash ile rom atarken yanlışlıkla miflashı kapatım. sonra başlattım yine ama 700 sn geçti error verdi. fastboot devices deyince cihazı görüyor ama yükleme yapmıyor. fastboot oem edl desemde hiçbir şey ypmıyor telefonu kapatırsam muhtemelen açılmayacak. ne yapabilirim.