grdlsv kullanıcısının son içeriği

1. grdlsv

Yardım Ekran kilidi önceden değiştirilmişti. Yeni ekran kilidiyle yeniden deneyin.

Ben kendim kullandım. Note 10 pro max te. rom attıktan sonra twrp ile persist ve imei modem yedeklerini yüklüyorum. bugüne kadar onlarca kez denedim. sorun olmadı. Tabiki deneyen riskini alır. Sorumlusu olmak istemem.
  2. grdlsv

Yardım Ekran kilidi önceden değiştirilmişti. Yeni ekran kilidiyle yeniden deneyin.

baştan söyleyeyim sorumluluk senin. ben fastboot rom atmadan bu bat dosyasını çalıştırıyorum. telefonu eğer bu bat tan sonra yeniden başlatırsan hayırlı olsun. ama ne var yok gidilyor karar senin Echo off echo !!! SON UYARI !!! echo Bu islem tum kalibrasyonlari, IMEI verilerini vs silebilir...
  3. grdlsv

Rom Redmi 15 4G (creek) için custom Hyperos rom varmıdır

Ana Sayfa - Official MIUI & HyperOs Roms buraya baktınız mı
  4. grdlsv

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

ne kuracaksın bende akşam kuracağım. miui ara yüzüne alışınca aosp ler basit geliyor. hız konusunda iyi olsalarda, kamera, görsellik sıkıntı sanırım.
  5. grdlsv

cupid için değil başka port rom. neler vermedim ki. whatsaap telefonu ele geçirdi. yine de rehberdeki isimler ara ara gelip gidiyor.
  6. grdlsv

Bende whatsaap ta senkronizasyon sorunu yaşıyorum. Akşam biraz uğraşayım falan diyordum. Ne zaman yapar kidrunk~~drunk~~
  7. grdlsv

Uygulama canlıtv yayınları geri alma özelliği

programınız demo ise neden burada açık link bırakmıyorsunuz?
  8. grdlsv

Yardım Redmi Note 10 Pro cihazıma custom ROM yüklendikten sonra anabant sürümü bilinmiyor hatası aldım.!

Buradan indirebilirsiniz. Modem Ben global olanı kullanıyorum. Fark var mı bilmem ama çok rom değiştirdim. Port romlar dahil. Hyperos 1-2-3 Endo vs. Hepsinde aynı modemi kullandım sorun çıkmadı. Rom atmadan twrp den veya orandge Fox tan modem ve efs yedeği alın. Sorun çıkarsa yedeği geri...
  9. grdlsv

Yardım Hyperos global de mi dialer kullanma

Bu konuda yazmıştım. Bir arkadaş denemiş. Sorun çıkarsa sorumluluk size ait. İyice bakımın. Miui.
  10. grdlsv

Çözüldü mi dealer

benim telefonum sizinkinden farklı kurduğum port romda miui dialer yoktu. Sonra apk mirror sitesinden miui dialer and contack programını indirdim ve kurulum aşamasında güncelle çıktı ve yaptığımda kurulum gerçekleşti. Aynı şey mi bilmiyorum ama yeniden kurulum yapmaya gerek kalmamıştı.
  11. grdlsv

Var ama işte fatboottan atınca kasıyor acaba twrpden mi atsam diyorum. Belki fatboottan script uymadığı için yavaşlıyordur. Ben sweet yazan yeri nolur nolmaz diye sweetin yapıp kuruyorum
  12. grdlsv

arkadaşlar bir sorum olacak aslında araştırdım ama sizinde bilgilerinize ihtiyacım var. bir rom atacağım. rom sweet için yazılmış ve scriptti de buna göre yazılmış. bat dosyası içerisinde dirty ve updater bat dosyaları var. ben ilk kurulum yapacağımda dirty yapmam lazım. sorum şu ki ben yüklemek...
  13. grdlsv

Çözüldü Hyperos 3.0 Xiaomi Arama Uygulaması

ben kendi telefonuma da endonezya romdan değişiklik olsun diye tayvan kurmuştum. bölge seçtirmemişti. bu sebeple ekranda iki saat vardı. bu sebepten endonezyaya geri dönmüştüm. belki benim telefonum için yapılan tayvan romda böyle oluyordu.
  14. grdlsv

yazılım ile halledilemeyecek şey yoktur. anlayan biri başlasın olmazsa sonra vazgeçsin:D
  15. grdlsv

Mod HyperIsland - Gelişmiş Dinamik Ada HOS3

aslında güzel bir özellik. ama ne yazık ki sanırım hyperos3 istiyor. modülü yaparken diğer sürümleri de düşünselermiş iyi olurmuş.
Üst Alt