grdlsv kullanıcısının son içeriği

1. grdlsv

Yardım İki parmakla büyütme-küçültme sorunu

bu sanırım kernel ile alakalı bir durum bir ara benim de başıma geli. Note 10 pro max cihazım için aghısna kernel kullanıyordu. Haritalar ve whatsaapta aynı şey oluyordu. zelo kernele geçince düzeldi.
  2. grdlsv

Rom Redmi Note 10 Pro HyperOS 2.0 nasıl kurabilirim

kullandığınız romun tam adı veya linkini özelden bildirebilir misiniz?. Luffy nin son 1.0.25 romu hatalı. yi ama hatalı.
  3. grdlsv

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Note 10 pro max (sweetin) HyperOS OS1.0.25.0.THGMIXM - PORT | Android 13 By @LUFFY_02 Bu romu kullanan var mı? Dünden beri beni deli etti. Kurdum. Süper akıcı lakin bildirim ekranında sistem güncellemesi tamamlanıyor yazısı kayıp olmuyor. Luffy e de sordum. kendisi kaybolur hata değil diyor ama...
  4. grdlsv

Valla bende denedim. Tırt. Sadece 7mb tr yama bile 35 dk da yüklendi. Akıcı mı evet ama kullanışlı değil. Ben sırf kamera çalışmadığı için geri döndüm. Megaos un başka bir romunu yükledim. Ama nedense rom akıcı olmasına rağmen instagram öyle yavaş ki.! Bir de magisk ne ettiysem kalkmadı. Geri...
  5. grdlsv

kurmak isteyenlere. çoklu dil yok. ama süper akıcı
  6. grdlsv

https://pixeldrain.com/u/At5x7ocw
  7. grdlsv

Link ölmüş. Hayallerimiz gümledi
  8. grdlsv

Denedin mi sen? Akşam atayım ben ne zamandır beklerim. Hata var mı acaba. Kernel falan isteyecek mi yine. Spetiful kernel süper hızla şarj ettiriyor ve şarj yavaş bitiyor. ama takılmalara sebep oluyor hyperos ta
  9. grdlsv

Soru Redmi Note 10 Pro Android 13 Android 14 MIUI vs AOSP Kernel

Note 10 pro updates diye internette aratın. Telegram grubunda size hitap edecek kerneller mevcut. Denemeniz lazım.
  10. grdlsv

Merhabalar. Kullndığım port rom kernel sebebli yavaş olunca yapımcısı da - Strix Interesteller kernel by default (KSU), Manager link yzınca bende kurayım dedim. sadece apk kurdum telefon hızlandı. sonra ksu ya girdim böyle bir şey çıktı. araştırdım ksu nasıl kullanılır bulamadım bir şey. he bu...
  11. grdlsv

Soru Mi stick son güncelleme

Başkan bende sorun yok. Geri alınabilir mi bilmiyorum. Cihazın 3/4 ü boş. Yani 8 GB hafızanın 5.5 GB boş
  12. grdlsv

Soru Mi stick son güncelleme

Deme bende az önce güncellendim. İnşallah dediğin gibi olmaz. Bende sadece inat var aslında ama. Bu konuyu takibe alsam iyi olacak sanırım.
  13. grdlsv

banada lazım miui. hyperos olsa süper olacak. kernel sorunu var. sonradan flashlanan kernel sistemi düzeltmiyor. romu yapan adamın eklemiş olması daha iyi oluyor.
  14. grdlsv

Şuan için ben spetiful kullanıyorum ve gayet iyi ama genele sorarsanız strix sanırım. Ben grok ia ya sordum bana strix dedi. Takılıyor dediğimde spetiful dedi. Denemeniz lazım
  15. grdlsv

kernel telefonu mükemmel hale getirdi. Pil çok yavaş bitmedi ama bir sorun oluştu, şarj almamaya başladı telefon. 1 saatte %3 şarj oldu. Spiteful Kernel-Updated: 05/11/25 kurdum. Bu hız açısından biraz başarısız ama şarj konusunda iyi. Isınma işi sanırım oyunda oluyor o da bende yok.
Üst Alt