Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu sanırım kernel ile alakalı bir durum bir ara benim de başıma geli. Note 10 pro max cihazım için aghısna kernel kullanıyordu. Haritalar ve whatsaapta aynı şey oluyordu. zelo kernele geçince düzeldi.
Note 10 pro max (sweetin) HyperOS OS1.0.25.0.THGMIXM - PORT | Android 13 By @LUFFY_02
Bu romu kullanan var mı? Dünden beri beni deli etti. Kurdum. Süper akıcı lakin bildirim ekranında sistem güncellemesi tamamlanıyor yazısı kayıp olmuyor. Luffy e de sordum. kendisi kaybolur hata değil diyor ama...
Valla bende denedim. Tırt. Sadece 7mb tr yama bile 35 dk da yüklendi. Akıcı mı evet ama kullanışlı değil. Ben sırf kamera çalışmadığı için geri döndüm. Megaos un başka bir romunu yükledim. Ama nedense rom akıcı olmasına rağmen instagram öyle yavaş ki.! Bir de magisk ne ettiysem kalkmadı. Geri...
Denedin mi sen? Akşam atayım ben ne zamandır beklerim. Hata var mı acaba. Kernel falan isteyecek mi yine. Spetiful kernel süper hızla şarj ettiriyor ve şarj yavaş bitiyor. ama takılmalara sebep oluyor hyperos ta
Merhabalar. Kullndığım port rom kernel sebebli yavaş olunca yapımcısı da - Strix Interesteller kernel by default (KSU), Manager link yzınca bende kurayım dedim. sadece apk kurdum telefon hızlandı. sonra ksu ya girdim böyle bir şey çıktı. araştırdım ksu nasıl kullanılır bulamadım bir şey. he bu...
banada lazım miui. hyperos olsa süper olacak. kernel sorunu var. sonradan flashlanan kernel sistemi düzeltmiyor. romu yapan adamın eklemiş olması daha iyi oluyor.
Şuan için ben spetiful kullanıyorum ve gayet iyi ama genele sorarsanız strix sanırım. Ben grok ia ya sordum bana strix dedi. Takılıyor dediğimde spetiful dedi. Denemeniz lazım
kernel telefonu mükemmel hale getirdi. Pil çok yavaş bitmedi ama bir sorun oluştu, şarj almamaya başladı telefon. 1 saatte %3 şarj oldu. Spiteful Kernel-Updated: 05/11/25 kurdum. Bu hız açısından biraz başarısız ama şarj konusunda iyi. Isınma işi sanırım oyunda oluyor o da bende yok.