Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kendim kullandım. Note 10 pro max te. rom attıktan sonra twrp ile persist ve imei modem yedeklerini yüklüyorum. bugüne kadar onlarca kez denedim. sorun olmadı. Tabiki deneyen riskini alır. Sorumlusu olmak istemem.
baştan söyleyeyim sorumluluk senin. ben fastboot rom atmadan bu bat dosyasını çalıştırıyorum. telefonu eğer bu bat tan sonra yeniden başlatırsan hayırlı olsun. ama ne var yok gidilyor karar senin
Echo off
echo !!! SON UYARI !!!
echo Bu islem tum kalibrasyonlari, IMEI verilerini vs silebilir...
Buradan indirebilirsiniz.
Modem
Ben global olanı kullanıyorum. Fark var mı bilmem ama çok rom değiştirdim. Port romlar dahil. Hyperos 1-2-3 Endo vs. Hepsinde aynı modemi kullandım sorun çıkmadı. Rom atmadan twrp den veya orandge Fox tan modem ve efs yedeği alın. Sorun çıkarsa yedeği geri...
benim telefonum sizinkinden farklı kurduğum port romda miui dialer yoktu. Sonra apk mirror sitesinden miui dialer and contack programını indirdim ve kurulum aşamasında güncelle çıktı ve yaptığımda kurulum gerçekleşti. Aynı şey mi bilmiyorum ama yeniden kurulum yapmaya gerek kalmamıştı.
Var ama işte fatboottan atınca kasıyor acaba twrpden mi atsam diyorum. Belki fatboottan script uymadığı için yavaşlıyordur. Ben sweet yazan yeri nolur nolmaz diye sweetin yapıp kuruyorum
arkadaşlar bir sorum olacak aslında araştırdım ama sizinde bilgilerinize ihtiyacım var. bir rom atacağım. rom sweet için yazılmış ve scriptti de buna göre yazılmış. bat dosyası içerisinde dirty ve updater bat dosyaları var. ben ilk kurulum yapacağımda dirty yapmam lazım. sorum şu ki ben yüklemek...
ben kendi telefonuma da endonezya romdan değişiklik olsun diye tayvan kurmuştum. bölge seçtirmemişti. bu sebeple ekranda iki saat vardı. bu sebepten endonezyaya geri dönmüştüm. belki benim telefonum için yapılan tayvan romda böyle oluyordu.