Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
banada lazım miui. hyperos olsa süper olacak. kernel sorunu var. sonradan flashlanan kernel sistemi düzeltmiyor. romu yapan adamın eklemiş olması daha iyi oluyor.
Şuan için ben spetiful kullanıyorum ve gayet iyi ama genele sorarsanız strix sanırım. Ben grok ia ya sordum bana strix dedi. Takılıyor dediğimde spetiful dedi. Denemeniz lazım
kernel telefonu mükemmel hale getirdi. Pil çok yavaş bitmedi ama bir sorun oluştu, şarj almamaya başladı telefon. 1 saatte %3 şarj oldu. Spiteful Kernel-Updated: 05/11/25 kurdum. Bu hız açısından biraz başarısız ama şarj konusunda iyi. Isınma işi sanırım oyunda oluyor o da bende yok.
Arkadaşlar ararken buldum sanırım. Kurdum. Perf kernel. İlk açılışta baya bekledi ama sonrasında telefon artık çok kasmamaya başladı. Değişik kernel arayanlar için bir öneri. Yüklemeyi kendim yaptım. Asıl linki telegramdan almıştım. Sorun olur diye indirip tekrar yükleme yaptım.
Perf Kernel
Merhabalar. Hayırlı sabahlar. En son kurduğum hyperos romda takılmalar sebebi ile biraz araştırma yaptığımda kernelin buna sebebiyet verebileceğini keşfettim. Ayrıca uygulama kasasında bulunan dashboard-gösterge panelinde cpu nun sürekli %100 olduğunu gördüm. Kernel arayışına giriştim. Rom...
Merhabalar. Bu sefer yapmayacağım bir şey yapmak istediğimden sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Magisk/Apatch/KSU/KSU Next vs rootlama programları ile telefonu biraz karıştırmak istiyorum. En son kurduğum rom bazı ekranlarda takılmayalar yaşıyor. Çok sorun değil çünkü ne istersem var. Ama göze...
Merhabalar. Yeni bulduğum bir temayı sizlerle paylaşmak isterim. Note 10 pro sayfasında bazen romlarla ilgili yazdığımda hyperos1 bir rom kurmuştum ve bu romu kurmuştum. O romda bu temanın bazı simgeleri hareket ediyordu. (Ayarlar simgesi ile chrome simgesi)Simgeler dönüyorlardı. Ancak hyperos2...