grdlsv kullanıcısının son içeriği

1. grdlsv

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Bende bu bankalarda sorun yaşamıştım. Cihazım note 10 pro max. Magiskte ne yaptıysam olmamıştı. Daha sonra Kerneli değiştirdim. Strix kernelde de olmadı ve spetiful kurdum ve ksu next ile rootlayınca her şey düzeldi. Apatch kullanmadım hiç. KSU next hiç sıkıntı etmiyor. Kullanımı da gayet iyi...
  2. grdlsv

Yardım [ÇÖZÜLDÜ] Twrp ile rom kurulumu hatası

Mi11 lite 5g NE( lisa) bu şekilde aratınca mifirm ve xiaomitoll sitelerinde uyumlu twrp ler var sanki.
  3. grdlsv

Yardım Rom önerisi

telefon marka model yazmamışsınız. Bu şekilde bir sonuca ulaşamazsınız. Eğer bildirimde bulunursanız sizinle aynı telefonu kullanan kişiler gördüğünde buradan size dönüş sağlar yada linki varsa site içerisinde yönlendirme yapar.
  4. grdlsv

Rom Redmi Note 10 Pro HyperOS 2.0 nasıl kurabilirim

Global 14.0.8 Rom için Modem Dosyası Şifre: haberservis.com Redmi Note 10 Pro Modem Dosyası Yükleme İşlemleri 1- canyilmazHLOSv13 klasörünü uygun bir yere sürükleyiniz. 2- Telefonunuzu ses kısma ve power tuşları ile fastboot a alınız. * Eğer telefonunuz şu an sürekli yeniden başlıyorsa yalnızca...
  5. grdlsv

Bu arada hyperos yüklemek isteyenler için bir önerim var. Baştan söyleyeyim Çin tabanlı ve tüm diller yok. Kurulum yaptıktan sonra çekirdeği spetiful olarak 3 seçenekten yaptıktan sonra kernelsu next ile rootlayıp işlemlerinizi yapabilirsiniz. Rom gayet akıcı. Şarj süper gidiyor. Dayanıklı yani...
  6. grdlsv

daha önce bende 14.0.9 kurmuştum. modem dosyanızı 14.0.8 olanı canyılmaz ın modem dosyasını kurun sorun olmuyor. ben uzun süre kullanmıştım. şimdi hyperos kullanıyorum ve hala aynı modem dosyası. hiç sıkıntı olmuyor.
  7. grdlsv

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

sorunu fastboot edl reboot ile çözdüm teşekkürler. sonra rom atmaya başladım. aynı sorun ile karşılaşırsanız belki sizde de işe yarar bu komutu girdiğinizde telefon fastboottan kapanıyor ve karanlık bir ekranda bekliyor. sonra cmd ekranından romu yüklemek için flash all.bat dosyasına basın ve...
  8. grdlsv

yardım. note 10 pro max miflash ile rom atarken yanlışlıkla miflashı kapatım. sonra başlattım yine ama 700 sn geçti error verdi. fastboot devices deyince cihazı görüyor ama yükleme yapmıyor. fastboot oem edl desemde hiçbir şey ypmıyor telefonu kapatırsam muhtemelen açılmayacak. ne yapabilirim.
  9. grdlsv

Ben denemek için indirdim sonra yapımcının hyperos 2.0.6.0 romunu indirdim ve bunu kurdum gerçekten güzel. Lakin global değil. Modül ile TR yaptım. Bu sefer magisk olmasından bankacılık uygulamaları açmıyor. Hep bir sıkıntı hep bir aksiyon. Bakalım nasıl çözeceğim bu banka işlerini
  10. grdlsv

Yardım Wifi, pusula ve konum hataları hk

sanırım note 10 pro kullanıyorsunuz. bende de var. endonezya rom da bu hatalarla hiç karşılaşmadım. Bu tür hatalar sanırım persist ve modemden kaynaklı. Size önerim android 13 e geri dönerseniz twrp veya orangefox üzerinden kurduğunuz rom içerisindeki persist dosyasını tekrar flaşlayın. Fastboot...
  11. grdlsv

Yardım İki parmakla büyütme-küçültme sorunu

bu sanırım kernel ile alakalı bir durum bir ara benim de başıma geli. Note 10 pro max cihazım için aghısna kernel kullanıyordu. Haritalar ve whatsaapta aynı şey oluyordu. zelo kernele geçince düzeldi.
  12. grdlsv

kullandığınız romun tam adı veya linkini özelden bildirebilir misiniz?. Luffy nin son 1.0.25 romu hatalı. yi ama hatalı.
  13. grdlsv

Note 10 pro max (sweetin) HyperOS OS1.0.25.0.THGMIXM - PORT | Android 13 By @LUFFY_02 Bu romu kullanan var mı? Dünden beri beni deli etti. Kurdum. Süper akıcı lakin bildirim ekranında sistem güncellemesi tamamlanıyor yazısı kayıp olmuyor. Luffy e de sordum. kendisi kaybolur hata değil diyor ama...
  14. grdlsv

Valla bende denedim. Tırt. Sadece 7mb tr yama bile 35 dk da yüklendi. Akıcı mı evet ama kullanışlı değil. Ben sırf kamera çalışmadığı için geri döndüm. Megaos un başka bir romunu yükledim. Ama nedense rom akıcı olmasına rağmen instagram öyle yavaş ki.! Bir de magisk ne ettiysem kalkmadı. Geri...
  15. grdlsv

kurmak isteyenlere. çoklu dil yok. ama süper akıcı
Üst Alt