Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim de cihaz global. eu rom hyperos 1 kullanıyordum şimdi update yaptım. videolarda seslerde takılmalar oluyor diye hep flashladığım modemi flashladım hyperos 1 modemi olması lazım. bu sefer de sim kartı bi görüyor bi görmüyor. en son kapatıyor kendini telefon. bu ikisinden hangisini atmalıyım?
ben eu hyperos'tayım şu an. dediğim gibi memnunum ondan da. ama hyperos'a geçerken android sürümü de dahil her şey değiştiği için update yapmak yerine sıfırdan temiz kurulum yapın.
önce eea rom MIUI 14 yükledim. eea romda şebeke olmaması dışında her şey tamamdı, o da modem flashlayınca düzeliyor.
daha sonra merak ettiğim ve hyperos olduğu için ea roma geçtim. onda da sorun yok. çin tabanlı olduğu için modem flashlamaya da gerek kalmadı şebeke de çekti. tek tespit ettiğim...
hocam sizi de yoruyorum kusura bakmayın. dediğiniz şekilde baktım imeiye. telefonun arkasındaki çince stickerdakilerle karşılaştırdım, iki IMEI de seri no da tutuyor birbirini. model numarası da 2312dra50c aşağıda da 5g yazıyor. benim anlamadığım bu cihaz çin cihazıysa, ki çince yazılar var...
var hocam işaret. xiaomilerde hem cihaz hesap hesap kilidi açık olmalı diye bir şeyler okudum ama tam anlamadım. ona da bakmam lazım mı? nereden bakarım?
bir de IMEI gider mi bundan atsam? yurt dışı(!) cihaz çünkü. ve ota üzerinden güncelleme almaya devam edebilir miyim? örneğin hyperos gelirse...
yeni aldığım cihazın içinde 14.0.8.0(TNRMIXM) global yazan bir rom var. en son paketi indir dediğimde indirmiyor, yenilikleri gör dediğimde güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diyor. telefon Türkçe'ye ayarlı olsa da bazı yerler ingilizce ve Google discover (anasayfada en sola kaydırınca...