Gossgo kullanıcısının son içeriği

1. Gossgo

Diğer Mijia M365 Pro Tekrardan Satışta

Cunartesi günü kargom ulaştı. Kargo takip bilgilerim sanırım kargo sirketindeki bir aksaklık nedeniyle hiç ulaşamadı. Ama burada bana yardımcı olup kargo takip numaramı öğrenip bana bildirdiler. Gerek stok durumu öğrenirken gerek kargoyla ilgili bilgi ufak aksaklık(yurtici kaynaklı) Gerek yeni...
  2. Gossgo

Teşekkür ediyorum kargo bilgilerime ulaştım.
  3. Gossgo

Dünden beri herhangi bir kargo takip numarası mesajı veya mail gelmedi. Siparişimi goruntuledigimde dünden beri sadece kargoya verildiği ile ilgili bildiri var. Kargo durumumu ogrenemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. Gossgo

Kargoya verildi mi acaba?
  5. Gossgo

Yabancı forumlarda kablo aşınması gibi ufak problemlerin halledildigini duydum. Arka çamurluk ile ilgili ufak düzenlemeler de olmuş. 1593074574 Sipariş geçiyorum çok teşekkür ederim. Sarı versiyon olmasını sağlayabilirseniz çok memnun olurum. 1593075561 Siparişimi oluşturdum. Sipariş numaram...
  6. Gossgo

Teşekkür ederim ilginiz için simdi sipariş geçersem hemen kargoya veriliyor mu?
  7. Gossgo

Rica ederim. Beklemedeyim teşekkür ederim.
  8. Gossgo

Sipariş vericem ama dönen olmadı. Sarı reflektörlü olan versiyon mü? 1593071202 Bekliyorum teşekkür ederim.
Üst Alt