goscoper kullanıcısının son içeriği

1. goscoper

Çözüldü RN 11 Pro NV Data Is Corrupted

Merhabalar arkadaşlar rn 11 pro cihazım var nv data is corrupted te kaldı, tr tools pro programım var bunun modem dosyasının yedeği olan varsa atabilir mi yada bunu nasıl çözerim tr tools ile yardımcı olanlara şimdidedn teşekkürler
  2. goscoper

Yardım Mi 11 Lite parmak izi sorunu

Herkese selamlar başlıkta da yazdığım gibi sorunum parmak izi okuyucu, az bi araştırma yaptığımda kronik sorunlu olduğu yazıyor cihaz yd imei repair yapılmış parmak izi çalışmıyor bugün 2. El olarak aldım bunun çözümü var mıdır? Birde güncelleme var şuan yapsam imei gider mi kullanan...
  3. goscoper

Yardım Mİ 10 clean and lock yaptım

merhabalar arkadaşalr mi 10 cihazımda eu rom kullanıyodum çok fazla bug ve hatadan dolayı orijinal roma geçmeye karar verdim ve indonesia rom indirdim mi tool ile flashlarken başta hata aldım sonra uygulamayı kapatıp açtım otomatik clean and lock moduna geçmiş flashlamayı yaptım ccihaz açıldı...
  4. goscoper

Yardım Mİ 10 5G video-ses-kamera çalışmıyor

Merhabalar cihazım Xiaomi mi 10 (umi) cihazda 2. Defa yaşadığım bi hatanın çözümünü bulmak için yazıyorum lütfen yardımcı olun. Durup dururken cihaz kamera açmıyor video oynatmıyor şarkı açmıyor kamera açmıyor sadece arama vs geçen sefer rom atıp sıfırlayarak çözdüm bunun başka bi çözümi var...
  5. goscoper

Soru Mi 10 5G Eu rom

Mi 10 5G cihazımda yüklü hint romu var ve çift sim imei repair yapılmış ama 1. Sim sonradan klon yemiş o yüzden 2. Sim kullanılıyor. Sorum şu bu cihazlarda diğer romlarda bildiğim kadarıyla tek sim desteği var ben eu roma geçersem sıkıntı yaşar mıyım sim anlamında.
  6. goscoper

Çözüldü Redmi note 8 pro iş profili açma

Selamünaleyküm arkadaşlar redmi note 8 pro iş profili özelliği vardı bugün aramadayken elim bi yere çarptı iş profili özelliği kapandı tekrar nasıl açabilirim
  7. goscoper

Soru Note 8 format

Selamün aleyküm yurtdışı stok NOTE 8 kullaniyorum format atmak istiyorum nasil yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek varmi teamwin silinmiş cihazdan birde 12.5 kullanan varmi rom yüklesem problem olurmu imei gidermi yardımcı olabilecek varmı
  8. goscoper

Yardım 12.0.6 guncellemesi

Merhabalar redmi NOTE 8 kullaniyorum bugun cihaza 12.0.6 guncellemesi geldi cihaz yurtdışı guncellemeyi yapmami oneririmisiniz birde yeni guncellemeyi kullanan varsa yardimci olabilirmi nasıl olduğuna dair
  9. goscoper

Yardım Açılıken kilit isareti

Merhabalar arkadaşlar resmi NOTE 8 aldim cihazi kapatıp açınca kameranın altında kilit isareti çıkıyor ve açık bu ne demek ilk defa resmi cihaz alıyorum yardımcı olur musunuz?
Üst Alt