Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar. Cihazım 2 yıllık bu zamana kadar sadece bootloader açtım. Root atmaktan hep çekindim fakat bir güncelleme ile pil hızlı gitmeye başlayana kadar. 5 6 aydır bunun acısını çekiyorum bende farklı kerneller fln denemek için root atmak istiyorum. Sorum şu: Ben bu rootu attıktan...
Dostlar öncelikle merhaba. Telefonum redmi note 8 pro 2 yıl oldu alalı ilk aldığımda hatırlamalarıma ve ekran görüntülerine göre miui 11 kurulu idi android 9 du. Sonra miui 11 android 10 güncellemesi geldi yaptım sıkıntı yoktu. Sonra android 10 miui 12.0.6 güncellemesi gelmişti onuda...
Herkese merhabalar benim cihaz çok güzel bir şekilde çalışıyordu miui 11 iken 12.0.6 güncellemesi sonra 12.0.8 güncellemesini yaptım. Ardından 12.5.1 güncellemesi yaptım ama son güncellemede çok fazla ısınma sorunu yaşıyorum. Eski güncellemelerde telefonu 40 dk 50 dk kullanınca yaşayacağım ısıyı...