Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onu da denedim hocam. Aynı şekilde bilgisayar bağlandı görünüyor fakat telefonda bağlantı gözükmüyor. Aynı zamanda telefon, bilgisayarda iki farklı cihaz gibi görünüyor hocam. Biri ahize şeklinde bağlandı diyen, biri de tanımadığım bir sembol sadece eşleştirildi diyen onu da fark ettim
Bu arada dosya paylaşımı konusunda hiçbir problem yok sadece ses aktarımı konusunda sıkıntı yaşıyorum
Eşleştirilmiş fakat bağlı değil hocam. Bildirim çubuğuna bakarsanız
1579128284
Hayır yalnızca bağlanıyor diyor bir süre o şekilde kalıyor sonra tekrar bu hale geliyor
Evet hocam. Eski kullandığım laptopu aynı Bluetooth kulaklık gibi kullanabiliyordum. Görüşmelerimi onun üzerinden yapabiliyordum ancak şuan Bluetooth bağlantısını bile kurmuyor telefon.
Arkadaşlar merhaba. Redmi note 5 global rom kullanıcısıyım. Aynı zamanda yakın zamanda bir Lenovo laptop aldım. Bluetooth bağlantısı kurarak gelen aramaları laptop üzerinden yanıtlamak ve gerçekleştirmek istiyorum. Fakat bilgisayar Bluetooth cihazını görse bile telefon asla eşleşmiyor. Bu sorunu...