gorkem0606 kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım instagram dm gelmiyor

cihazım orjinal tr garantili son bir aydır instagramdan gelen mesajlar bildirim gelmiyor girip bakınca görüyorum ayarlara baktım aktif sebebi nedir sizce
  2. G

Soru Yurume hizi ?

M band 5 yurume hizimi anlayamiyorum anlayan aciklayabilirmi
  3. G

Soru M band 5 oksijen ölçümü gelicekmi?

Ürüne oksijen ölçümü gelicekmi bilgisi olan varmi birde nabiz hep yanlış ölçüyor sizdede boylemi birde ateş ölçer muhabbeti vardi o ne oldu:)
  4. G

Soru Mi band 5 nabız yanlış ölcüyor

ürünü alalı 4 gün oldu ama nabız ölçme sanırım sıkıntılı 1 dakikaya ayarlı bilekte 90 yazıyor uygulamaya giriyorum 130 yazıyor nabız 165 e cıkıyor mi fite bakıyorum max 140 oldu yazıyor bilegimden cıkarıyorum 10 dakika boş masada duruyor nabız almadan 45-55-81-46 gibi ölcümler yapıyor banamı...
  5. G

Yardım Mi band 5 uyku takip kapatma

Urunu dun aldim sadece otomatik nabiz izleme istiyorum uyku seçili degil ama sabah kalktım uyku takibi yapmis nasil kapatirim bunu
  6. G

Yardım Son sarj suresi kayboldu

Ürün tr garantili guncelleme geldi yaptım sarjdan cikarinca son edilen şarj yazardi artık göremiyorum boyle sadece istatistik lerrin icindede yazmiyor ne zaman sarj ettigimi goremiyorum Nerden görecem acaba bulan varmi
  7. G

Yardım mi note 10 lite ısı sorunu

Merhabalar. Telefonu haziran 8 de aldım 3.700 tl garantili ilk günden beri resmen elim yanıyor. Instagram facebokk a sadece 5 dakika giriyorum dün ilk defa oyun oynamak istedim sorum şu 1.neden sosyal medyada aşırı ısınıyor 2. oyun oynamayacakmıyım yanıyor diye 3. oyunda max batarya kac derece...
  8. G

Yardım mi note 10 lite ekran uyku sorunu

selamlar yurt içi mi note 10 lite aldım ekran uyku süresini 30 saniye yapıyorum neden bilmiyorum kendi kendine 1 kac dakika sonra 15 saniyeye cekiyor cözüm bulamadım canımı sıkıyor bu durum yardımcı olabilecek varmı ?
  9. G

Sohbet redmi note 8 yurtdışı cihazı

selamlar forumu yeni keşfettim hiç bilgim yok forumu dolastım ama birşey anlamadım o yüzden direk konuyu acayım istiyorum şimdi redmi note 8 fiyatları 3bine dayandı malum istanbul fatihte bir telefoncu 1600 tl ye satıyor sıfır biz kayıt ediyoruz dedi ama sanırım sonrası dert olacak gibi 3-5 ay...
Üst Alt