Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazım orjinal tr garantili son bir aydır instagramdan gelen mesajlar bildirim gelmiyor girip bakınca görüyorum ayarlara baktım aktif sebebi nedir sizce
ürünü alalı 4 gün oldu ama nabız ölçme sanırım sıkıntılı 1 dakikaya ayarlı bilekte 90 yazıyor uygulamaya giriyorum 130 yazıyor nabız 165 e cıkıyor mi fite bakıyorum max 140 oldu yazıyor bilegimden cıkarıyorum 10 dakika boş masada duruyor nabız almadan 45-55-81-46 gibi ölcümler yapıyor banamı...
Ürün tr garantili guncelleme geldi yaptım sarjdan cikarinca son edilen şarj yazardi artık göremiyorum boyle sadece istatistik lerrin icindede yazmiyor ne zaman sarj ettigimi goremiyorum
Nerden görecem acaba bulan varmi
Merhabalar.
Telefonu haziran 8 de aldım 3.700 tl garantili ilk günden beri resmen elim yanıyor. Instagram facebokk a sadece 5 dakika giriyorum dün ilk defa oyun oynamak istedim sorum şu
1.neden sosyal medyada aşırı ısınıyor
2. oyun oynamayacakmıyım yanıyor diye
3. oyunda max batarya kac derece...
selamlar yurt içi mi note 10 lite aldım ekran uyku süresini 30 saniye yapıyorum neden bilmiyorum kendi kendine 1 kac dakika sonra 15 saniyeye cekiyor cözüm bulamadım canımı sıkıyor bu durum yardımcı olabilecek varmı ?
selamlar forumu yeni keşfettim hiç bilgim yok forumu dolastım ama birşey anlamadım o yüzden direk konuyu acayım istiyorum şimdi redmi note 8 fiyatları 3bine dayandı malum istanbul fatihte bir telefoncu 1600 tl ye satıyor sıfır biz kayıt ediyoruz dedi ama sanırım sonrası dert olacak gibi 3-5 ay...