Görkem Çakmak kullanıcısının son içeriği

1. Görkem Çakmak

Yardım Windows 10 ADB sürücüsü sorunu

Herkese merhaba telefonuma rom atmak için root atıcaktım fakat cmd ye adb devices yazdığım zaman şöyle bir hata veriyor: adb is not recognized as an internal or external command operable program or batch file bunu nasıl düzeltebilirim.
  2. Görkem Çakmak

Yardım Mi A3 4g sorunu

Hepinize merhabalar xiaomi mi a3 te onceden 4g kullaniyodum ama 3g oldu bunun nedeni nedir
  3. Görkem Çakmak

Yardım Tam ekran yapma

Hepinize merhabalar eski bir arayüz kullandıgım için görüntü ekrana sığmıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  4. Görkem Çakmak

Yardım Mobil veriyi kullanamıyorum

Merhaba arkadaslar Telefonumda mobil veriyi kullanamıyorum Oyun oynayabiliyorum ama Instagram a YouTube a giremiyorum
  5. Görkem Çakmak

Yardım Mi A3 always on display

Hepinize merhabar miui da olan always on display özelliğini mi A3 cihazımda kullanabilirmiyim apk dosyaları internette var
  6. Görkem Çakmak

Yardım Mi A3 Android 10

Hepinize merhabalar mi a3 neden hala and 10 almadı Android one olmasına rağmen
  7. Görkem Çakmak

Yardım Mi A3 siyah tema

Hepinize merhabalar mi A3 telefonumda Instagram i nasıl karanlık tema yapicam sadece güç tasarufu moduna alınca siyah oluyor yardım edin
  8. Görkem Çakmak

Yardım Telefonum çalındı

Merhaba arkadaşlar başıma çok kötü bir olay geldi hafta sonu kuzenlerime gelmiştim fakat uyurken eve hırsız girdi telefonları tabletleri her seyi çaldı ne yapabilirim
  9. Görkem Çakmak

Yardım Parmak izi kayboldu

Merhaba arkadaşlar telefonda parmak izi okuyucu once gitti ayarlardan da gitti sonra telefonu yeniden baslattigimda geri geldi sonra yine gitti ne yapicam yardım ederseniz sevinirim Telefonum Xiaomi Redmi S2
  10. Görkem Çakmak

Yardım Garantiye vermek

Arkadaslar benim telefonumda parmak izi ayarlardan kayboldu ve galiba donanımsal bir sorun garantiye vermek istiyorum BİM den almıstım win telekom garantili ne yapmam gerem
  11. Görkem Çakmak

Yardım Rom yuklemek

Merhaba arkadaşlar Redmi s2 telefunma chine rom kurmak istiyorum miui10 nasıl kurabilirim birde chine romu kurarsam türkçe olurmu
  12. Görkem Çakmak

Yardım Telefonum mi ekraninda kalıyor açılmıyor

Telefonumda geliştirici ayarlarında bir şey yaptım telefon kendini kapadı açmadı bu ekrana atıyor hep
  13. Görkem Çakmak

Yardım 1. Kamera calışmıyor

Arkadaslar normalde portre modunda 2. Kamera normal fotoğraf ta 1. Kamera calisiyodu artik sadece 2. Kamera calisiyor
  14. Görkem Çakmak

Yardım Miui 11 de tema iceri aktarma

Hepinize merhaba ben 3.parti bir tema indirdim fakat uzerine bastigimda bunu acacak program bulunumadi dedi
  15. Görkem Çakmak

Yardım Muzik dinlerken arka planda oynamıyor

Düzeldi normalde chrome yada clash royale girdigim zaman mizik duruyodu simdi durmuyor
Üst Alt