Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba
Redmi not 8
Ekran döndürme çalışmıyor. Ne yaptıysam olmadı. Telefon u sıfırladım yine olmadı . Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
bugun bır telefoncuy verdım telefonu yaprım dedı 100 tl olur dedı baklım olacakmı.
ancak sunu ogrendım kı telefonlarda ılk geldıgındekı rom onemlı en temız kurulum ıcın yıne o romla başlamak gerek coken telefonlar ıcın
bırde arkasında uretım tarıhı ve model nolar varmış ona bakarak rom...
Yaptım kardeşim 8 .0 rom ile denedim 10.0 ilede denedim. Kilid acık zaten altta gorunuyor şekil ile . Ses sorunu bendede vardı . Yükleme oluyor başarıyla bitiriyor ama telefon saatlerce mi logosu ile gidip geliyor ama açılmıyor.
1551865918
Kardeşim olmadı sen ne yaptın oldumu telefon ses...
Mi globol rom yükledim. Adımları anlatayım kardeşim.
Önce telefon kilidini açtım 72 saat bekleyip unloclk uygulaması ile açıldı.
2. Miflasboot rom indirdim globol rom.
3. Miflas ile romu telefona attım . Yükleme başarı ile tamamlandı dedi.
Ama mi yazısı geliyor ama bir türlü. Açılmıyor.
ne rommuş be arkdaş. Arkadaşlar aylardır ugraşıyorum olmuyor. globol rom yükledim. ama teledon acılmıyr mı yazısı ve android ... allta gidip gelip gelir saatlerdir ama acılmıyor ne yapmalıyım.
lütfen birleri sesimi duysun artıkkkk.
once kılıdı actım 72 saat sonra flasboot rom ındırdım sora mi flas ile clean all secıp yukleme yaptım .
1551732992
once kılıdı actım 72 saat sonra flasboot rom ındırdım sora mi flas ile clean all secıp yukleme yaptım .
1551733002
once kılıdı actım 72 saat sonra flasboot rom ındırdım sora mi...