goralmobilya kullanıcısının son içeriği

1. goralmobilya

Yardım Lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar merhaba Redmi not 8 Ekran döndürme çalışmıyor. Ne yaptıysam olmadı. Telefon u sıfırladım yine olmadı . Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  2. goralmobilya

Yardım Redmi not 8

Arkadaşlar merhaba Birden bire telefon ekran dönmüyor. Telefon sıfırladım yine duzelmedi. Miu 11 yüklü
  3. goralmobilya

Soru Hat sebeke sorunu

Arkadaslar mi 8 lite. Alacagim ancak mi5 de hat sebeke sorunlari vardi hala devam ediyormu kullananlar bilgi verebilirmi acaba
  4. goralmobilya

Sohbet Pupg mobil telefon onerisi

Arkadaslar 2000 tl degeri icin en iyi pupg telefonu onerilerinjzi uazarmisiniz
  5. goralmobilya

Soru sizce hangisi

cok sağolun ozaman mi8 lite daha iyi . pupg mobil
  6. goralmobilya

Soru sizce hangisi

teşekkütler kardeşim
  7. goralmobilya

Soru sizce hangisi

merhaba arkadaşlar telefon alacagım Huawei P Smart 2019 64GB yada Xiaomi Mi 8 Lite 64 GB
  8. goralmobilya

Yardım mi 5 fasboot rom

olmadı olmayacak. kımse yapamadı sakaryada tekndını yazılım mucıdı gorenlerın hepsıne telefonu verdım ama kımse yapamadı. telefonu hurda olarak nerede kaca satabılırım. bilgisi olan varmı arkadaşlar.
  9. goralmobilya

Soru Pubg mobıl ıcın en ıyı telefon ?

arkadaşlar merhaba pubg mobıl ıcın en ıyı telefon hangısı sızce yorumlarınızı benımle paylasırmısınız.? sımdıden telesekkurler.
  10. goralmobilya

Yardım mi 5 fasboot rom

bugun bır telefoncuy verdım telefonu yaprım dedı 100 tl olur dedı baklım olacakmı. ancak sunu ogrendım kı telefonlarda ılk geldıgındekı rom onemlı en temız kurulum ıcın yıne o romla başlamak gerek coken telefonlar ıcın bırde arkasında uretım tarıhı ve model nolar varmış ona bakarak rom...
  11. goralmobilya

Yardım mi 5 fasboot rom

En kötü cinlilerle irtibat kurup onlardan yardım isticem. İllaki haparlar damlar telefonları uretiyor bunumu yapamayacaklar.
  12. goralmobilya

Yardım mi 5 fasboot rom

Yaptım kardeşim 8 .0 rom ile denedim 10.0 ilede denedim. Kilid acık zaten altta gorunuyor şekil ile . Ses sorunu bendede vardı . Yükleme oluyor başarıyla bitiriyor ama telefon saatlerce mi logosu ile gidip geliyor ama açılmıyor. 1551865918 Kardeşim olmadı sen ne yaptın oldumu telefon ses...
  13. goralmobilya

Yardım mi 5 fasboot rom

Mi globol rom yükledim. Adımları anlatayım kardeşim. Önce telefon kilidini açtım 72 saat bekleyip unloclk uygulaması ile açıldı. 2. Miflasboot rom indirdim globol rom. 3. Miflas ile romu telefona attım . Yükleme başarı ile tamamlandı dedi. Ama mi yazısı geliyor ama bir türlü. Açılmıyor.
  14. goralmobilya

Yardım mi 5 fasboot rom

ne rommuş be arkdaş. Arkadaşlar aylardır ugraşıyorum olmuyor. globol rom yükledim. ama teledon acılmıyr mı yazısı ve android ... allta gidip gelip gelir saatlerdir ama acılmıyor ne yapmalıyım. lütfen birleri sesimi duysun artıkkkk.
  15. goralmobilya

Yardım flas boot rom yukleme nekadar suruyor

once kılıdı actım 72 saat sonra flasboot rom ındırdım sora mi flas ile clean all secıp yukleme yaptım . 1551732992 once kılıdı actım 72 saat sonra flasboot rom ındırdım sora mi flas ile clean all secıp yukleme yaptım . 1551733002 once kılıdı actım 72 saat sonra flasboot rom ındırdım sora mi...
Üst Alt