Goodkat kullanıcısının son içeriği

1. Goodkat

Rom Redmi Note 9 Pro (Joyeuse)-Global Kararlı V12.5.7.0 RJZMIXM İndirme Bağlantıları

Orange fox dan kurarken hangisini indirmeliyim?
  2. Goodkat

Rom MIUI EU V12.5.7.0 Kararlı ~ Miatoll Android 11

temiz kurulumdan derken onceki romu silip mi kurmamiz gerekiyor
  3. Goodkat

Yardım Redmi Note 9 (Merlin) açılmıyor fastboota da girmiyor

Çok teşekkür ederim. Biraz şarj ettikten sonra fastboot mode da duzenli olarak kalmaya basladi. Bende twrp modu açmayı denedim açıldı. Power off yapıp tekrar başlattım ve oldu cihaz düzgün bir şekilde açıldı.
  4. Goodkat

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba, Telefonla oynarken kendi kendini başlattı. Sonra yükleme ekranında 5-10 saniye kalıp kararıp aynı ekran geliyor fastboot mode u alınca yine 5-10 saniye sonra Redmi ekrana geliyor. Ses açma tuşu+power tuşuna basınca twrp mode a girmiyor. Fastboot mode da kalmadığı için rom atamıyorum...
  5. Goodkat

Yardım Redmi Note 9 (Merlin) açılmıyor fastboota da girmiyor

Sorununu çözebildin mi? Ben telefonu kullanırken kendine kendini başlattı. Benim telefonumada aynısı oldu
  6. Goodkat

Rehber Redmi Note 9 (Joyeuse) Driver-Root-Twrp-Rom-Fix Cihaza Ait Tüm Herşey Tek Konu

aslında yazmadan biraz araştırmayla kendi başıma hallettim. Ben kendi sorunumu orange fox un en güncel sürümünü bularak hallettim. Konularda olan rehberler linkleri eski
  7. Goodkat

Rehber Redmi Note 9 (Joyeuse) Driver-Root-Twrp-Rom-Fix Cihaza Ait Tüm Herşey Tek Konu

selamlar, telefonumda herhangi bir şifre olmamasına rağmen twrp sırasında dosyalar problemli gözüküyor bunu başka bi twrp kurarak hallettim fakat, orange recovery i yükledikten sonra aynı dosya problemini yaşamaya başladım. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? (twrp de reset attıktan sonra...
  8. Goodkat

Recovery Redmi Note 9 Pro TWRP 3.4.0-14 Tek Tuş Yükleme Aracı

benim telefonum redmi note9 pro, bu seferde fox u kurduktan sonra ayni problemi yasamaya basladim
  9. Goodkat

başka bir twrp buldum onu yapınca oldu
  10. Goodkat

Not working: - Fastbootd - Adb sideload - Backup restore and image flash (system-vendor-product) yuklediğim twrp de bunlar çalışmıyor, başka twrp yükleme yöntemi bilmiyorum yeniyim bu konularda. Zaten şifrem yok neden dosyalarım boyle gozukuyor anlamadım.
  11. Goodkat

selamlar, twrp ye girdiğimde dosyalar isimleri random çıkıyor. Bir kaç video izledim tek düzelten twrp üzerinden reset atmak oldu fakat reseti attıktan sonra telefona bağlı olmasına rağmen dosyaları usb aracılığıyla dosyaları atamadım. Bu sorunu nasil çözebilirim.
Üst Alt