Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim. Biraz şarj ettikten sonra fastboot mode da duzenli olarak kalmaya basladi. Bende twrp modu açmayı denedim açıldı. Power off yapıp tekrar başlattım ve oldu cihaz düzgün bir şekilde açıldı.
Merhaba,
Telefonla oynarken kendi kendini başlattı. Sonra yükleme ekranında 5-10 saniye kalıp kararıp aynı ekran geliyor fastboot mode u alınca yine 5-10 saniye sonra Redmi ekrana geliyor.
Ses açma tuşu+power tuşuna basınca twrp mode a girmiyor. Fastboot mode da kalmadığı için rom atamıyorum...
aslında yazmadan biraz araştırmayla kendi başıma hallettim. Ben kendi sorunumu orange fox un en güncel sürümünü bularak hallettim. Konularda olan rehberler linkleri eski
selamlar, telefonumda herhangi bir şifre olmamasına rağmen twrp sırasında dosyalar problemli gözüküyor bunu başka bi twrp kurarak hallettim fakat, orange recovery i yükledikten sonra aynı dosya problemini yaşamaya başladım. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? (twrp de reset attıktan sonra...
Not working:
- Fastbootd
- Adb sideload
- Backup restore and image flash (system-vendor-product)
yuklediğim twrp de bunlar çalışmıyor, başka twrp yükleme yöntemi bilmiyorum yeniyim bu konularda.
Zaten şifrem yok neden dosyalarım boyle gozukuyor anlamadım.
selamlar, twrp ye girdiğimde dosyalar isimleri random çıkıyor. Bir kaç video izledim tek düzelten twrp üzerinden reset atmak oldu fakat reseti attıktan sonra telefona bağlı olmasına rağmen dosyaları usb aracılığıyla dosyaları atamadım. Bu sorunu nasil çözebilirim.