Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iyi akşamlar..
Xiaomi hybrid pro hd var onda hiçbir problem yok ama onun dışında ne bluetooth ne kablolu hiçbir kulaklığın mikrofonunu algılamıyor
Telefoncuya sorayım dedim kulaklıkların orjinal değildir al test et dedi verdi kontrol ettim çalıştı ama probşem şu ki elimdeki AKG ve...
Merhaba bi kulaklık almayı düşünüyorum tam kablosuz alma fikrim vardı airdots düşünüyordum ama incelemelerde gördüm ki telefon görüşmeleri için hiç uygun değil mikrofon faktörünü göz önüne alarak kablolu bluetooth kulaklıklara baktım onda da honor am61 modelini alsam mı daha iyisi varmıdır...
Merhaba, yaklaşık 1 haftadır Mi9T kullanıyorum ve bi kulaklık almayı düşünüyorum tam kablosuz alma fikrim vardı airdots düşünüyordum ama incelemelerde gördüm ki telefon görüşmeleri için hiç uygun değil mikrofon faktörünü göz önüne alarak kablolu bluetooth kulaklıklara baktım onda da kararsız...