Gönüldaş kullanıcısının son içeriği

1. Gönüldaş

Soru Qin F21 Pro

Merhaba arkadaşlar bu cihazı satın almak istiyorum fakat Qin F21 Pro Türkçe dil desteği var mı?
  2. Gönüldaş

Rom MIUI 9 7.9.22 Global Beta ROM Güncellemesi

Mi4 kararlı güncellemesi çıktı mı?
  3. Gönüldaş

Rehber Miui8 Rootsuz Yazı Tipi Ekleme

Daha önce bu özellik vardı diye hatırlıyorum sanki?
  4. Gönüldaş

Soru Mi 6 SORU?

Şu cihaz neden ülkemizde satışa sunulmaz bir türlü anlam veremiyorum.
  5. Gönüldaş

ios 10

Şuanda tema geliştiren yok galiba?
  6. Gönüldaş

Uygulama Mi Phone Manager V.2.3.0.3101 [Miui Türkiye Ekibi]

Mi cihazım yok ama bak şimdi oldu işte Türkçe kullanmak herkes için çok iyi olur. Teşekkürler emeği geçenlere
  7. Gönüldaş

Haber Rengarenk Xiaomi Mi 5'in perakende kutusu sızdı[bu sefer gerçek kutu olma ihtimali yüksek]

Artık tüm dünyaya açılması gerekir bu Xiaoi'nin
  8. Gönüldaş

Haber Xiaomi 5. Sırada

"Türkiye'ye gelirse" demeyin getirin artık şu Xiaomi cihazlarını biz de yararlanalım.
  9. Gönüldaş

Madalya 100'ler Kulübü Madalyaları

Eyer bende hakkettiysem alalım madalya
  10. Gönüldaş

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Ver bakalım bir madalya admin
  11. Gönüldaş

Haber MIUI 7.1 Global Stabil Sürüm 5 Ocakta Yayınlanacak

Yok yanlış anlama arkadaşım arkadaşla biz LTE-CU yazısına takılmıştık. Sağ olsun HiddeNKinG arkadaş açıkladı o olayı bize de. Ben buradan telefon almadım ama alan bir kaç arkadaşım çok ama çok memnunlar. Nasipse bende Mİ5 alacağım tabi getirirseniz :)
  12. Gönüldaş

Bende anlamadım ama LTE cu kısmına takılmıştık arkadaşla açıkladığınız için iyi oldu.
  13. Gönüldaş

Arkadaşlar resimde gördügünüz gibi Mİ4 LTE-CU yazıyor rom yanlışmı bizdemi bir hata var anlayamadım bir türlü? Sayın adminler bir açklama yaparmısınız. Şuan arkadaşın içine bir kuşku düşürdüm :) adam beni arayıp soruyor. HiddeNKinG adibelli admin bir açıklama yaparmısın arkadaş Mi4-lte telefonu...
  14. Gönüldaş

Bizzat gittim ve kendim baktım arkadaşın telefonuna Mİ 4-LTE buradan almış ve bahsetiginiz güncelleme gelmiş ve güncellemiş. HiddeNKinG arkadaşım aceba arkadaşın telefondamı bir hatavar?
Üst Alt