Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 9t cihazın avrupa pazarındaki adı k20 ise cihazın çindeki adı ilk aldığın cihazda çin rom u olduğunu düşünüyorum onlara güncelleme erken geliyor bende de mi 9t var global romlu henüz bende güncelleme almadım
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam seninle alakalı değil yani tr cihazlarına geldi güncelleme ilk gün mü 2. Gün mü öyle bişey biz hala beklemedeyiz yani
Suphanallah bi bitmediniz ya siz heyecanlı değilseniz istemiyorsanız bu konuyu takip etmek zorunda değilsiniz kimse sizi zorlamıyor salın insanlar bu konuda heycanlı ve beklerken burada fikir alışverişinde bulunuyor bu sizin ilginizi çekmiyorsa bi yorum yapmak bişey söylemek zorunda değilsiniz...
Aynı cihaz aynı özellikler değil mi bu tek farkı seninki eu rom lu bizimki global 1800 tl ye alabiliyorken 3000 tl ye alsaydım gelmiş olacak mıydı yani güncelleme çok saçma bence
Güzel insan bak söylediklerini bi daha okuman için sana bi fırsat daha sunuyorum insanlar güncelleme için heyecanla beklerken gelip buraya üst pencereden yok ekime kadar yok kasıma kadar gibi laflar kullanırsan hoş karşılanmaz sen heyecanlı olmuyor yada sürekli bu işin içinde olduğun için sana...