goldsmiley kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Bankacılık uygulamaları hata

burada ülkeler var china seçersem türkçe dil oluyor mu? yada saçma saçma uygulamalar var mı?
  2. G

en son sürüm orjinal roma nereden ulaşabilirim
  3. G

Arkadaşlar matrixx rom yükleyeli 15 gün oldu ve yapıkredi şifrelerimi iptal etti canlı bağlantı ile 3 kere almama rağmen her seferinde iptal ediyor ve bugünde mail geldi instagramda şifre sıfırlama talebiniz için diye ama ben başvurmadım.bu roma gömülü casus yazılım olabilir mi? Az öncede qnb...
  4. G

Yardım EU roma çin romu güncellemesi yaptım recovery gitti yüklenmiyor...

arkadaşlar matrixx rom hakkında bilgisi olan var mı şu açıdan soruyorum, romu yükledikten sonra garanti mobil bankacılığı iptal etti sonra arayıp teyit edip açtılar ama yapı kredi matrixi yükledikten 10 gün sonra ki o zamana kadar en az 30 kere girmeme rağmen güvenlik gerekçesiyle iptal etti...
  5. G

sonunda hallettim. iki telefonu kablo ile bağlayıp uygulama ile twrp yükledim. twrp den format atmaya bile kalksam bir ton kırmızı olarak hata verdi data bağlanmadı bilmem ne bağlanmadı gibi eski romu kurdum açılmadı tekrar twrp den risinmatrixx kurmak için indirdiğim firmvare kurunca hata...
  6. G

İşte bilgilerin gitmemesi gerekiyor da sıkıntı telefonu bilgisayarlar görmüyor fastboot modda. Görse bir şekilde halledecem ama 2 farklı bilgisayarda görmüyor. Bunda fastboota alınca sadece wce yazı olarak fastboot yazıyor. Önceden sanki androidi tamir eden icon vardı bu başka birşeye mi giriyor...
  7. G

fastbootta görmüyor bilgisayar. bu hybrid rom yükldiğimde uygulamalar bilgiler gider mi?
  8. G

Merhaba arkadaşlar k60 telefonumda xiaomi.eu_MONDRIAN_OS1.0.8.0.UMNCNXM_14 yüklüydü ama en son mayısta güncellendi ve artık nedense yenileri ya çıkmıyor yada paylaşılmıyor bulamadım. sonra aratıp 1 tane buldum 1.0.14.0 diye ama o çin versiyonuymuş dikkat etmedim başında eu yazmıyordu. onu...
  9. G

HyperOS Xiaomi Redmi K60/ F5 Pro XiaomiEu Android HyperOS

benim telefonumdaki EU 14.0.28.0 TMNCNXM stabil rom burada paylaşılan anladığım kadarı ile haftalık dev romlar. ben hiçbir veri / uygulama kaybetmeden anlattığınız gibi update.bat çalıştırarak bu haftalığı stabil eu rom üzerine kursam bir sorun olur mu?
  10. G

Soru K60 2 recovery ve rom kurulumu

o zaman uzak durmakta fayda var.
  11. G

Rehber Xiaomi 13 (Fuxi) KernelSU ile Root Yetkisi Alma

onu denedim açılmadı poco yazısında kalıyor. sonra gruptan bir arkadaş rom dosyasını indir içinde windows bat dosyasını çalıştır dedi öyle yaptım recovery açıldı oradanda romu tekrar üzerine kurunca normal açıldı telefon
  12. G

Araçlar KernelSU - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

Kernelsu yükledim twrp den ve yeniden başlat dediğimde telefon açılışta kaldı.twrp de yok oldu twrp ye girmiyor.fastboottan recovery yüklememe rağmen açılmıyor telefon. çözümü bilen var mı?
  13. G

Rehber Xiaomi 13 (Fuxi) KernelSU ile Root Yetkisi Alma

telefona kernelsu yükledim ama telefon açılış ekranında kalıyor, twrp ye de girmiyor nasıl bir çözüm yapabiliriz verilerim gitmeden kurtarabiliriz telefonu
  14. G

Soru K60 2 recovery ve rom kurulumu

merhaba arkadaşlar. bir yerde k60/F5 pro telefonlarda 2 slot olduğu ve bundan dolayı a ve b slotlarına farklı recovery kurup farklı romlar yüklenebildiğini okudum. böyle birşey varsa bu konu hakkında bilgisi olan veya yapan kimse var mı? 2 receoveryi kurduğumuzda recovery başlat dediğimizde...
  15. G

Rom Redmi k60 eu 14.0.25.0

telefonun modeli ne? f5 pro mu yoksa k60 mı?
Üst Alt