Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar. bir yerde k60/F5 pro telefonlarda 2 slot olduğu ve bundan dolayı a ve b slotlarına farklı recovery kurup farklı romlar yüklenebildiğini okudum. böyle birşey varsa bu konu hakkında bilgisi olan veya yapan kimse var mı? 2 receoveryi kurduğumuzda recovery başlat dediğimizde...
Bende ilginç bir sorun oldu benim gibi böyle bir sorun yaşayan var mı merak ettim. syberia romu kullanıyorum uzun zamandır. birden youtube bir hata oluştu tekrar giriş yapın dedi ve ne yaptıysam bir daha google ın hiçbir servisine giriş yapamadım ne play ne google hesabı hiçbirine girmiyor...
Arkadaşlar çok ilginç bir sorunum var. magisk versiyonu her gün bazen de 2 günde bir siliniyor ve her seferinde twrp den tekrar kuruyorum ve 3-4 aydır bu şekilde gidiyordu ama şimdi twrp den flaşlasam bile kurmuyor yüklü değil gösteriyor. magisk manager sürümünü bile değiştirdim eski - yeni...
arkadaşlar akşam telefon kendi kendine kilitlendi ve yeniden başlattım ondan sonra telefon hiçbir wifi ağına bağlanmıyor 5 dk önce bağlı olduğu ağı seçiyorum şifre istiyor onu giriyorum ağa kaydedilemedi diyerek hata veriyor. bu neden olabilir aynı romu tekrar üstüne kurdum belki sistem...