goldenmoon kullanıcısının son içeriği

1. goldenmoon

Soru Mi Mix Alpha Merakla bekliyorum

Cihaz hakkında herhangi bir gelişme var mı?
  2. goldenmoon

Yardım Hangi Telefonu Almalıyım?

Şimdi baktım 360 usd'ye düşmüş fiyatı TR fiyatı 760usd civarında. Son 9 yilda TR den telefon almamis olmak çok mantıklı geldi şimdi yeniden...
  3. goldenmoon

Merak ettim, ne kadar olmasını ümit ediyorsunuz?
  4. goldenmoon

390x5.75=2242TL Kendim satın aldım ordan biliyorum.
  5. goldenmoon

Mi9T pro 6/128 fiyatı 390 usd Xiaomi kendi mağazasında, 1 ay önceki fiyatı. Şuan daha da düşmüş olabilir.
  6. goldenmoon

Soru Mi 9 Otomatik Parlaklık Sorunu

durduk yere yapıyor olmasını anlamamışım pardon, darkmod değilde normal modda da aynı mı davranıyor? veya tema değiştirip yeniden başlattığınızda?
  7. goldenmoon

Soru Mi 9 Otomatik Parlaklık Sorunu

bende bir süredir aynı durum var, bir şey dikkatimi çekti, mesela browser arka planı beyaz iken artıyor, siyah zeminli durumlarda kararıyor, yani anladığım kadarı ile kullandığınız o anki uygulamaya göre yine tepki veriyor. ayarını çok aradım ancak bulamadım, sanki dark mod aktif iken yapıyor...
  8. goldenmoon

Tema Efsane Tema Geldi.. Pure Dark Türkçe

selamlar, elinize sağlık, telefonlarımı ingilizce kullanıyorum, orjinal halini nasıl buluruz?
  9. goldenmoon

Soru Mi 9 Kronik Sorunlar Hakkında ve Telefon Önerisi

İngilizce kullanacak ise sıkıntı yaşamaz. Türkçe kullanacaksa her Wifi değiştiğinde telefon restart oluyor. Sorun sadece mi9 için değil, mix3, note7 Vs Vs. Anlayacağınız yazilimsal. Ama çok iyi telefonlar arkadaş.
  10. goldenmoon

Yardım magisk bootloop

Teşekkürler cevabınız için, ama bunu denemiştim, yine yeniden ve başka versiyonları da denememe rağmen aynı durum devam ediyor. Bir çözüm yolu arıyorum halen. Çözüm bulursam paylaşırım.
  11. goldenmoon

Yardım magisk bootloop

Selamlar Hangi uninstaller i kullandığınızı yazabilir misiniz? Mi mix3 te aynı sorunu yaşadım, denemek isterim.
  12. goldenmoon

Yardım Mi9 Volte ve Vowifi

Selamlar bağlı olduğunuz wifi de ip ayarinizi statik olarak değiştirip DNS i Google (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) olarak değiştirip kaydeder misiniz? Bir çok bağlantıda vowifi bu şekilde kullanabiliyorum. Belki işinize yarar.
  13. goldenmoon

Soru MiUI Global 10.3.3 - sürekli reklam çıkması

Browser için mint browser i öneririm, reklamları engelleme konusunda şahsen memnunum. Ayarlarında reklamları engelle kısmını aktif etmeniz gerekmekte, cihazın içindeki reklamlar için araştırma yapmak lazım. Kolay gelsin.
  14. goldenmoon

Yardım Anormal şarj düşüşü

Birde İnstagram ve youtube kullanımınızı azaltıp deneyin, sıkıntınız biraz olsun belki azalır :)
Üst Alt