goktug33 kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Telefon için gcam

Telefonuma gcam indirmek istiyorum ama bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorum bana rehber olacak biri varmı teşekkürler
  2. G

Yardım KAMERA !

Dizi izlerken mesela Snapchat ten fotoğraf çekmek istiyorum ama kötü çekiyor ama normal kamerada güzel çekiyor bu neyden kaynaklaniyor
  3. G

Soru Mi note 3 mü redmi note 8 mi daha iyi

Babam redmi note 8 almış bendede mi note 3 var sizce değiştirmelimiyim telefonu
  4. G

Yardım Son uygulamalar gitmiyordu

Son uygulamalar tuşunu bastığımda oradaki carpiya bastığımda önbellek temizlendi diyor ama uygulamar gitmiyor tek tek elle yapmakta üşendiriyor normalde çarpı tuşuna basınca hepsi gitmesi gerekiyoe ama gitmiyor nedeni nedir ?
  5. G

Yardım Telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor

Merhabalar herkese ben teli alalı 1 yıl oldu bu yazda telefon çok hızlı şarjı bitmeye başladı sıcak bir yerdeyim ama geceleride şarj hızlı bitiyor tel mı note 3 sürüm 10.3.2
  6. G

Güncelleme Mi Note 3 (jason) [MIUI10] [v10.2.2.0 OCHMIXM] Global Stabil Güncellemesi

Aynen Ama ayarlardan değiştiriliyor galiba
  7. G

Güncelleme Mi Note 3 (jason) [MIUI10] [v10.2.2.0 OCHMIXM] Global Stabil Güncellemesi

AnTuTu puanı artmış.. Android 8 gelmiş On kameraya portre gelmiş calisiyorda. Telefon hızlanmış gibi Şuanlik izlenimlerim bu kadar.
  8. G

Yardım Mi Note 3 Kendini Resetleme Sorunu

Sizce ne olabilir
  9. G

Duzenleyemiyorum
  10. G

Dün teli kapattim yarın uyanınca açtım ama telefon kendini resetlemis
  11. G

Yardım Kamera Çekim Problemi

Güncelleme ile düzelir mi
  12. G

Sorun ney sizce
  13. G

Kamera nadiren böyle fotolar çekiyor sebebi ne
  14. G

Çözüldü Benim telefonum (Mi Note 3) neden yok.

Burda benim telefonum yok neden Telefon Mi note 3.
Üst Alt